Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с влизането(login) в Skype

Featured Replies

вярно ли е че скаип щели да го правят платен за страните от европейският съюз

• Отговори 153
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тръгна при мене

• Вероятно много от проблемите на Skype се дължат на потребители, повярвали на нещо подобно, и без никаква мисъл го изпратили на 15 абонати. И за какво ? Да става калабалък. Ти чувал ли си, чел ли си

• http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=89369&st=3 Чукчите не четат преди да пишат.

Публикувани изображения

АПТИУ алармира: Вън от "Скайп"!

23 декември 2010, 12:56

Публикувано изображение

Хакване в световен мащаб е опасно за персоналните компютри, предупреждава Асоциацията на интернет потребителите.

Първоначалната информация за необходимост от преинсталиране на "Скайп" след срива в системата за онлайн комуникация е възможно да се окаже подвеждаща. Въпреки увещанията от страна на компанията за предстоящо възкръсване "до часове", вече втори ден програмата не предлага пълната си функционалност.

"Съществува вероятност за хакване на "Скайп" в световен мащаб. Отправили сме предупреждение да не се прави никаква преинсталация, защото просто не се знае къде е проблемът. Лично аз преди една година бях ударен точно по линия на "Скайп".

Това е много уязвима система за персонално хакване. Ужасно е да бъде поразена базата данни на персоналните компютри. Подобно нещо се случи с "Виза" преди около половин година. Най-добре е програмата да не се използва, докато от самата фирма не потвърдят, че са се справили окончателно с проблема", посъветва чрез "БЛИЦ" Янаки Ганчев - председател на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги (АПТИУ).

Ръководството на "Скайп" обаче създава впечатлението, че крие истинската причина за огромния "бъг", от който изпищяха над 10 млн. потребители по цял свят. Липсата на официална информация породи редица слухове. Най-сензационно звучи публикация в сайта "RWW", гласяща, че програмата ще заработи на пълни обороти най-рано в началото на февруари, 2010 година.

"БЛИЦ" потърси за коментар и Яне Френски - ИТ-експерт в ООН. "Запознат съм с изявлението на "Скайп" в блога на компанията. От него обаче не става ясно защо проблемните "възли" са направили логването в системата абсолютно невъзможно, но в същото време отделни потребители се хвалят, че при тях всичко е ОК. Доколкото разбрахме тук, без грешка функционират единствено корпоративните услуги. Допускам, че ситуацията може да е подобна на тази от 2007 година,когато грешка в алгоритъма извади от строя "Скайп" за няколко часа. В крайна сметка може да се окаже, че проблемът е комплексен - неточен алгоритъм и грешка в новата версия на програмата, съчетани с липсата на достатъчно персонал в дните преди Коледа", обясни Яне Френски.

БЛИЦ

А дано и facebook умре!

Все тая...Да му мислят феновете му.

За някои да ги светна много хубав клиент за ICQ QIP мощен и много добър !

Ползвам Miranda IM.

И ще продължа да си го ползвам, защото може да работи с многобройни протоколи, а не само с 1.

Ако имаше алтернативен Skype клиент, до сега да съм дал Delete на официaлният, който си е боклук.

Да не забравяме и за други програми които имат същите характеристики , QIP, Miranda, Google-talk.

Просто тази се оказа най-лесна за ползване и хората свикнаха с нея , а представете си ако ви спрат мобилните телефони в един момент и не ви ги пуснат .... какво ще правите ! ... Раздвижете малко мозъчетата има и други алтернативи. :)

За съжаление имам 7 абоната в ICQ и 70 в Skype, които упорито отказват да ползват друг месинджър.

Да не говорим, че GMail предлага директно чат през страницата.

Специално това нито съм го ползвал, нито ще.

Не обичам напълно он-лайн базираните неща.

няма какво да размърдат , вече е консервиран за бъдните поколения ;)

Едва ли. Просто чист мързел, не е толкова до друго.

Най-разпространеното властва и хората са принудени да ползват Skype, защото другите го ползват и няма да минат на друго.Това не е първият, нито последният случай. MS Office властва и всички са принудени да го ползват, защото алтернативи не са позволени на доста места(про М$ политика, какво да се прави..) Животът е нечестен...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Все тая...Да му мислят феновете му.

Ползвам Miranda IM.

И ще продължа да си го ползвам, защото може да работи с многобройни протоколи, а не само с 1.

Ако имаше алтернативен Skype клиент, до сега да съм дал Delete на официaлният, който си е боклук.

За съжаление имам 7 абоната в ICQ и 70 в Skype, които упорито отказват да ползват друг месинджър.

Специално това нито съм го ползвал, нито ще.

Не обичам напълно он-лайн базираните неща.

Едва ли. Просто чист мързел, не е толкова до друго.

Най-разпространеното властва и хората са принудени да ползват Skype, защото другите го ползват и няма да минат на друго.Това не е първият, нито последният случай. MS Office властва и всички са принудени да го ползват, защото алтернативи не са позволени на доста места(про М$ политика, какво да се прави..) Животът е нечестен...

пак се изказа неподготвен ! QIP подържа повече от един протокол ! Вземи малко прочети и после пиши наизуст ! Да не споменявам , че за него също има много добавки за различни протоколи ! Само ,, че трябва много чете , а не блеене в тавана и да се правим на велики разбирачи !

пак се изказа неподготвен ! QIP подържа повече от един протокол ! Вземи малко прочети и после пиши наизуст ! Да не споменявам , че за него също има много добавки за различни протоколи ! Само ,, че трябва много чете , а не блеене в тавана и да се правим на велики разбирачи !

Кажете, споменавал ли съм QIP или пак тролирате?

Изказах причините, по които ползвам MirandaIM и го изказвам като алтернатива на QIP, за QIP да съм казал нещо-какво поддържа и т.н?

Ползвам си Miranda, защото ми допада и си ми е лекичка.

Както ви казах-Запазете си язвителните забележки за Вас и не разваляйте темите.

iliev72 написа на 23 декември 2010 - 10:08 : За някои да ги светна много хубав клиент за ICQ QIP мощен и много добър !

Ползвам Miranda IM.

и сигурно не се отнася за QIP просто така си написал 1 нали :)

и сигурно не се отнася за QIP просто така си написал 1 нали :)

Тц...говорех за официалният клиент на ICQ.

Него не съм го ползвал, може би ще се възползвате от възможността и ще ни кажете-работи ли официалният ICQ клиент с повече от един протокол?

Аз се моля да не вземе да се бъгяса и абевето,че тогава стана вече голямо мазало ъфффф

Момчета (jjjjjk и iliev72), и тук ли сте решили да направите мармалада от оная тема за ваканциите? Или се отнасяйте един към друг подобаващо, или не се търсете по темите да се дракате един с друг :)

Момчета (jjjjjk и iliev72), и тук ли сте решили да направите мармалада от оная тема за ваканциите? Или се отнасяйте един към друг подобаващо, или не се търсете по темите да се дракате един с друг :cool:

Обожавам мармалад от шипки :cooking1::salad:

Успокой се народе, рано или късно ще го оправят. Но и алтернативите са предостатъчно: ICQ, GTalk, Nimbuzz, QQ, Jabber, MSN, YahooMsgr, EyeballChat, oovoo, и т.н. други, за които не се сещам в момента. И всеки протокол си има по няколко клиентски програми, та свят широк. Има и едно архаично средство, наречено телефон, :cooking1: .

Преди малко и при мен Skype се оправи.

А дано и facebook умре!

Нищо чудно в близко бъдеще да се случи.

Редактирано от DVB_Racer (преглед на промените)

Драмата СКАЙП отприщи поетични страсти

Публикувано изображение

Публикуван във Фейсбук колаж, създаден от разочаровани чатъри

Български чатъри заплашиха със самоубийство заради спряната комуникация.

Първоначалната липса на достатъчно информация отприщи невиждани страсти в чат-обществото. Само за няколко часа групата "СКАЙП СЕ БЪГНА" в социалната мрежа "Фейсбук" привлече над 17 000 почитатели. Причините за проблема се превърнаха в основна тема за дискусия. Водещо място сред предположенията зае версията за провокация от страна на два от другите онлайн-гиганти - "Фейсбук" и "Уикилийкс".

Разочаровани чатъри в България дори развихриха поетичните си умения, като създадоха нетрадиционни стихотворения. "БЛИЦ" предлага на читателите фрагменти от римуваните вдъхновения на "скайпърите" с оригиналния им правопис. Сред тях има дори и изразена готовност за самоубийство.

1.

Скайп се пр**ба

и в чудо се видях

умирам си от скука

и затва си чатя в фейсбука.

Но и тука ми омръзна

......ала ко излезна ще замръзна.

Затова ще се подгрея със ракия

да се понапия

2.

Скайп, о, скайп прекрасен,

за теб тъгуваме в тоз час ужасен...

Ний чакаме те с изтръпнали пръсти,

и се молим да дойдеш, и се кръстим!

3.

Скайп България е той,

и прилича на гной,

Неще да влиза,

а само излиза.

Ще го хвана ей така,

и ще го продам на битака.

4.

Обичаме го много,

и го използваме по много,

Но сега сме го заместили,

и добре сме го наместили,

В долната класация.

И нека ний с възглас

викнем силно и задружно

"Скайп ВЛЕЗ"

5.

Скайп любими, моля те прости ми!

Защо сега обръщаш гръб на всички нас, точно в този час!

Искаме да се завърнеш,

с новини да ни обгърнеш...

Ние те обичаме, обичай ни и ти!

Коледа е все пак... стават чудеса.

6.

Skype, мисля си, ако дойдеш

няма ли да помогнеш?

Чакаме с нетърпение,

но ни писна за съжаление.

Хайде по-бързо ела,

че няма какво да правим сега!!

7.

Мили Skype, обичан Skype,

бъгна се ти в този час.

липсваш ни на всички нас.

без тебе няма как да чатим.

само писма остана да си пратим!

бързо връщай се ти пак.

без тебе всеки е глупак!!!

8.

lele male skype se bugna,

iskam vuv surceto da se rugna,

koga li she ni se opravi

i da si chatim ni ostavi?

9.

скайп ако няма, брат

настъпва неочакван преврат!

супер тъпо ми ее,не издържам

ще взема компа да си вържа

ще го опаковам кат подарък азз

и през прозореца ще изхвърчи завчас!

Ааа свързах се,на линия съм в skype

БЛИЦ

Предлагам и ние да си спретнем един поетичен конкурс

:cooking1:

ето какво получих преди малко във скайпа от една позната "<<< поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне ...15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време.— lili nikolova, днес" Мисля че е спам

ето какво получих преди малко във скайпа от една позната "<<< поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне ...15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време.— lili nikolova, днес" Мисля че е спам

яко спам :cooking1:

Някой има ли идея какво е това което получих???--- Здравейте уважаеми потребители на Skype, поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време. За повече информация: http://alaw.hit.bgЕкипът на Skype за България

Нямам аз такова съобщение,нямам.

Да се преброим живите,дано няма самоубили се

;)

Честит ви Скайп,другари и другарки!

:yanim:

Някой има ли идея какво е това което получих???--- Здравейте уважаеми потребители на Skype,

поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време.

За повече информация: http://alaw.hit.bgЕкипът на Skype за България

Вероятно много от проблемите на Skype се дължат на потребители, повярвали на нещо подобно, и без никаква мисъл го изпратили на 15 абонати.

И за какво ? Да става калабалък.

Ти чувал ли си, чел ли си за замразен акаунт ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.