Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Затвориха "Замунда" и "Арена"

Featured Replies

Все още не функцинира нормално, при мен липсват: топ10, доста от последните торенти, както и не работи търсачката: едно търсене на "house m.d" дава нулев резултат. Както и да е , това само информативно. И без това стана ракиено време (че даже и позакъснях) и ще му седна да пия една ракия за тяхно здраве. Наздраве на всички :)

• Отговори 139
  • Прегледи 19,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ken , братле .. адски си прав ,но къде да изленещ в тая държава.. където и да идеш пак пари ще развалиш.. ;д то без пари се не излиза.

Ken , братле .. адски си прав ,но къде да изленещ в тая държава.. където и да идеш пак пари ще развалиш.. ;д то без пари се не излиза.

Е то в коя държава е без пари ?

Хайде кажете ми, че да се местя там !

Мъкааа, мъка.

Хора, вие ако останете една седмица без никакви тракери, ще се побъркате !

Това ли ви е смисъла на живота ? Да сваляте филми и музика без пари ?

Защо не си потърсите, някакво по-смислено и полезно занимание ? Четете книги, разходете се навън или идете на среща с приятели.

Здрав дух в здраво комунистическо тяло!

Здрав дух в здраво комунистическо тяло!

По-добре комунист, но здрав, отколкото хилав и болнав антикомунист.

Знаете ли, темата не е за нападки на политическа основа.

Първо-АренаБГ и Замунда не могат да бъдат свалени. Те, както и други торент тракери имат миръри(огледални копия) на различни места и всички са ИЗВЪН България.Ако все пак някой някак изкара извън строй мирър, за часове ще изгрее друг.

Второ-И книжките струват пари.Питайте изд.Труд, които идиоти(напира ме да ползвам нецензурни изрази) считат, че дори за да четем Българските класици, трябва да ИМ ПЛАЩАМЕ!? Били притежавали авторските права, за вече мъртви автори!?

Интересно, от кого са купили правата и на кого плащат за това, че използват произведенията на класиците.

Торент тракери има безброй, няма само Арена и Замунда.

Отгоре на всичкото, има сайтове за споделяне на файлове и dc++ хъбове.

Никога няма да съборят всички тези начини за свободно разпространение на информация, както не успяха и с WikiLeaks, над който се провеждаха и хакерски атаки и какво ли не още, под зверски натиск е, но има над 220мирора(огледални сайта)

Информацията е за всички потребители, които не са били наясно как се процедира.

Никога няма да свалят торент сайтовете, всичко е популизъм и колкото да плашат гаргите.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Две левчета се мержелеят на масата,задимено е,отпийвам си водица като в сухия режим и се чудя накъде да хвана.

По-добре комунист, но здрав, отколкото хилав и болнав антикомунист.

¡No Pasarán! другари ;) Не на Замунда и свободната любов :)

Знаете ли, темата не е за нападки на политическа основа.

Първо-АренаБГ и Замунда не могат да бъдат свалени. Те, както и други торент тракери имат миръри(огледални копия) на различни места и всички са ИЗВЪН България.Ако все пак някой някак изкара извън строй мирър, за часове ще изгрее друг.

Второ-И книжките струват пари.Питайте изд.Труд, които идиоти(напира ме да ползвам нецензурни изрази) считат, че дори за да четем Българските класици, трябва да ИМ ПЛАЩАМЕ!? Били притежавали авторските права, за вече мъртви автори!?

Интересно, от кого са купили правата и на кого плащат за това, че използват произведенията на класиците.

Торент тракери има безброй, няма само Арена и Замунда.

Отгоре на всичкото, има сайтове за споделяне на файлове и dc++ хъбове.

Никога няма да съборят всички тези начини за свободно разпространение на информация, както не успяха и с WikiLeaks, над който се провеждаха и хакерски атаки и какво ли не още, под зверски натиск е, но има над 220мирора(огледални сайта)

Информацията е за всички потребители, които не са били наясно как се процедира.

Никога няма да свалят торент сайтовете, всичко е популизъм и колкото да плашат гаргите.

Благодаря,че ни светна по въпроса.Нямаше как да ги знаем тез работи.

Е то в коя държава е без пари ?

Хайде кажете ми, че да се местя там !

Беше и за двамата ви, Ken

А видях горен твой коментар-В коя държава било без пари?

В САЩ детето има Xbox и PlayStation, но отива при майка си и казва-Искам NintendoWii, искам, искааамммм!!!!

Те го питат-Защо?

То отговаря-Ми защото съседчето има, и аз искам.

И му купуват.

Тук обаче родителите не могат да осигурят свестен за децата си, хората нямат какво да ЯДАТ, па камо ли да му вземат ПлейСтейшън.

На запад лекар взима 2000евро, тук-500лв заплатка.

На запад обаче цените са софтуера и филмите са СЪЩИТЕ.И на бензина също...

Ето, Гражданска отговорност щели да я изравняват до 2 години с европейските цени, т.е около 400-500лв.

А някой дали ще се сети да вдигне заплатите-НЕ, НИКОЙ НЯМА.

Ето за това този коментарът ти ме подразни сериозно.

Тук потребителят НЯМА ПАРИ да си купи филма/играта/книгата/програмата/Windows.

Едвам скатава 200-300лв за някоя барачка с CRT.

Според теб, това че един човек е беден, значи ли че няма право да работи на компютър, да се научи да борави с програмата, да прочете книгата, която издателите мазно продават НА 2ПЪТИ ПО-ВИСОКИ от реалните цени?

Та дори авторите и т.н са недоволни, че взимат мизерни пари, а това е техният труд, а малките, алчни човечета от разни компанийки лапат големият пай.

Кажи ми, това че си беден, значи че нямаш право да живееш, да четеш, да се образоваш, да си грамотен?

До там ли стигнахме?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не ги знам какво са затворили ,и двата сайта на online ;) Най-добре да вземат да се затворят някъде те,и да не се показват да се излагат повече,че станаха за майтап.

Не ги знам какво са затворили ,и двата сайта на online :)

Най-добре да вземат да се затворят някъде те,и да не се показват да се излагат повече,че станаха за майтап.

Сефте, комендантски! ;)

Ето на каква статия попаднах, по точно какво се случило в петък вечер (до колкото може да се вярва). Това е постнато на началната страница в Арена.бг :clap:

Хаха,излиза че власта наела хакери да "затворят" арена и замунда. Това е чудесен пример за това как се уреждат нещата през последните 20 години в България. Управниците си наемаха разни тъмни балкански субекти да им свършат това-онова,и така вече си имахме мафия. Сега мафията си има държава. П.П.Ще гледаме ли "Имерията отвъща на удара" :)

• Автор

Не знам и аз вече какво ще гледаме -

втори ден не работи магнитен линк,ъффффф

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Не знам и аз вече какво ще гледаме -

втори ден не работи магнитен линк,ъффффф

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Никакви проблеми. Снощи си свалих 2 филмчета.

...втори ден не работи магнитен линк ...

Ако ползваш utorrent, виж в Настройки->Протокол-> Основни функции дали е разрешена DHT мрежата? Нужно е и потвърждение на тая мрежа при активирането на самия магнитен линк, иначе няма да стане.

Хаха,излиза че власта наела хакери да "затворят" арена и замунда.

Това е чудесен пример за това как се уреждат нещата през последните 20 години в България.

Управниците си наемаха разни тъмни балкански субекти да им свършат това-онова,и така вече си имахме мафия.

Сега мафията си има държава.

П.П.Ще гледаме ли "Имерията отвъща на удара" ;)

A според мен това падане на Маймунда няма нищо общо с ГДБОП, МВР, БББ, OMG, WTF и т.н. Според Data-та, сайта не е атакуван от анти-пиратите - http://news.data.bg/10/it/200487/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D1%81_%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_databg

Прочетете и форумите на Замунда - никой никъде не е написал, че са атакувани, освен онова неприятно съобщение на главната им страница, но то дефакто не казва нищо конкретно. :biggrin:

• Автор

Ако ползваш utorrent, виж в Настройки->Протокол-> Основни функции дали е разрешена DHT мрежата? Нужно е и потвърждение на тая мрежа при активирането на самия магнитен линк, иначе няма да стане.

Да,от програмата е било.

Пусна го вече,много ти благодаря

:)

В замунда не, ама в арена директно си обвиняват собственика на data.bg за "случката". http://forum.######/index.php?/topic/4470-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%8A%D0%BA/

A според мен това падане на Маймунда няма нищо общо с ГДБОП, МВР, БББ, OMG, WTF и т.н. Според Data-та, сайта не е атакуван от анти-пиратите - http://news.data.bg/...BD%D0%B0_databg

Прочетете и форумите на Замунда - никой никъде не е написал, че са атакувани, освен онова неприятно съобщение на главната им страница, но то дефакто не казва нищо конкретно. :P

Не са написали ,защото може така да са искали,просто да си замълчат.

Гледам в data написали с няколко реда,че нямало такива работи,кой знае...

Все пак в арената изнасят данни и графики,да покажат как им flood-ят сайта,сега дали е организирано от data или не ,те си знаят.

Също така от data казват,че при замунда имало хардуерен проблем,интересно,че това съвпадна с атаките срещу арена :)

И ако наистина някой се опитва да се бори с пиратите,не би ли трябвало това да започне именно от data ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.