Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Аз си къркам кафенце и си мисля, колко много се забавлявам като влезна да почета, насам-натам из форума ;)

Още си мисля, че четиридневното главоболие ще се окаже от възпаления ми синуит, което е супер отвратна переспектива за следващите десет дни поне. :cool:

Предлагам масова почивка в Египет, Куба или която и да било топла страна по това време на годината. Идва ми да скоча от балкона на офиса при тази мисъл ;)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Предлагам масова почивка в Египет, Куба или която и да било топла страна по това време на годината. Идва ми да скоча от балкона на офиса при тази мисъл ;)

Уау как уцели, току що си говорихме с едни приятели които се върнаха от почивка в Египет.

Също като едни мулати са станали оххх ...

Приемам предложението, мисля и Весето ще се съгласи, тя повече от мен мрази да и е студено. :cool:

Уау как уцели, току що си говорихме с едни приятели които се върнаха от почивка в Египет.

Също като едни мулати са станали оххх ...

Приемам предложението, мисля и Весето ще се съгласи, тя повече от мен мрази да и е студено. :cool:

Стъпих на парапета на балкона, като видях един самолет който летеше на Юг... 15$ е визата в Кайро... Време е да кажем НЕ на работата ;)

За това ,че няма кой да реши тази задача -> http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=169873&pid=1888434&st=0&#entry1888434

Да, да няма ... Кап веднага я е схрускал. :cool:

Стъпих на парапета на балкона, като видях един самолет който летеше на Юг... 15$ е визата в Кайро... Време е да кажем НЕ на работата ;)

Като се има предвид, че вече две години плащам за да работя по много повече, аз съм за .

Може и там да си останем, отдавна съм хвърлила око на скитничеството, още когато прочетох "На изток от Рая" в съзнанието ми светна тази лампа. :cool:

па дали ?

Казва ли ти някой ?!

Дали хеликоптера не го е изпуснал по по грешка на дървото ..

Оле, Федорке, много як аватар, честно :speak: Амбър, хелоуу, драго ми е :mark:

Дали хеликоптера не го е изпуснал по по грешка на дървото ..

Неее, хванах го и след точно 9 минути смятам да излетя от офиса :yanim: До колкото разбрах, сервирали junk food в хеликоптера. На едната перка пише KFC на другата Subway :)

Приемам предложението, мисля и Весето ще се съгласи, тя повече от мен мрази да и е студено. :ph34r:

Веситууу, тутакси се съгласява да я нарамите като куфар, щом е за топлите страни ;)

Мисля да си тегля въжето, а ?

Ако ще си теглиш въжето, казвай магарешката кожа на кого ще я оставяш, да не се сбием.

Недей де. Единственото ни магаренце си тука.

Апропо, за онази тема на Динди - опита за разказ вече не е само във фазата на опита, а е довършен. Просто ме е страх, че може да дойде някой глобален модератор и да ме халоса с чука по главата. За това няма да го пускам. Това само за информация де, че има хляб в темата, все пак.

• Автор

Ако ще си теглиш въжето, казвай магарешката кожа на кого ще я оставяш, да не се сбием.

Недей де. Единственото ни магаренце си тука.

Апропо, за онази тема на Динди - опита за разказ вече не е само във фазата на опита, а е довършен. Просто ме е страх, че може да дойде някой глобален модератор и да ме халоса с чука по главата. За това няма да го пускам. Това само за информация де, че има хляб в темата, все пак.

неее - глупсоти.

Темата там е за "техники" , а не за 'представи".

Идеята беше да стане като другата - за мъжете.

неее - глупсоти.

Темата там е за "техники" , а не за 'представи".

Идеята беше да стане като другата - за мъжете.

О, за техники едва ли някой ще напише в прав текст. Вариантите са или като мен или някоя смелчачка просто да си каже, че го прави. /Не че пуританките не го правят повече от нас, ама това е друга тема/.

Хаха, от година и пет месеца съм с абонамент за ВИП потребител и за първи път днес си използвах всичките 15 гласа :yanim: Мисля да се възползвам вече по често от това преимущество ;)

Хихиххиихх аз най-редовно си ги ползвам.

Обаче толкова съм отплесната, че бях забравила да подновя и онзи ден когато толкова ви се радвах установих, че не съм подновила.

Я, си налягай самарите и си трай, за тази работа си има ред.

Аз съм първа, на 31-ви хвърлям кърпата и каквото сабя покаже оттам насетне.

Уморих се ... безкрайно се уморих

Чаша уиски, чаша сода и хубава книга под ръка. Какво повече му трябва на един петел...

Да не му оскубят перушината, както му се заканваха в другата тема. :)

• Автор

Хихиххиихх аз най-редовно си ги ползвам.

Обаче толкова съм отплесната, че бях забравила да подновя и онзи ден когато толкова ви се радвах установих, че не съм подновила.

Я, си налягай самарите и си трай, за тази работа си има ред.

Аз съм първа, на 31-ви хвърлям кърпата и каквото сабя покаже оттам насетне.

Уморих се ... безкрайно се уморих

Ракийка.

Пари на гърлото.Противогрпипно, нали се сещаш.

Утре посрещам Б.Б. Събирам сили.

О, за техники едва ли някой ще напише в прав текст. Вариантите са или като мен или някоя смелчачка просто да си каже, че го прави. /Не че пуританките не го правят повече от нас, ама това е друга тема/.

Ами нали това е въпроса - както в темата за мъжете бяха описани някой любопитни неща, така очакваме и при жените да се каже....

тцъ - само има теглиш въжееееее :)

Мисля си за даскалъка утре :)

чаша винце със една чудничка сланинка. Да набавя и аз малко холестеролче за стари години хъхъхъхъхъх

Мисля си за даскалъка утре :)

не искам да чуя :rolleyes:

днес програмата включваше освен готвене и хранене на динозаври И обясняване на задачи по физика, плюс заплитане на френски плитки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз пък днес извърших грях... Напсувах госпожата по английски,и по-лошото е че я напсувах на английски :whist:

• Автор

Мислех, че само хммм.../ чакай да намеря заобиколен начин да го напиша /...само, недоволните от собствения си живот хора, виждат сламката в окото на опУнента си :baby:

За гредореда няма да споменавам :ph34r:

И от кога техническата грешка е правописна грешка :whist:

тази вечер ти е нлко пиенето ми се стрива :cool:

Мисля си.....е, няма да ви кажа за какво си мисля, пък :rolleyes:

аз знам - за мидички с пръстче ? :baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.