Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Големите дините само отвличат ядача на миди от осносвното ястие.

Хубави са, но само до там :biggrin:

Виж една сладка, гола мидичка, мога да .....хмм..консумирам цяла нощ по различни начини :biggrin:

Бе от големи дини глава не боли... :blink:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

АЙ,край на словоблудството...до утре!

Защо няма секси емотиконтки?

уффф - спрете ми пиенето -за Whitehart си мислех :biggrin:

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Мисли си ти, нали ти е милото http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Защо няма секси емотиконтки?

Ако имаше секси емотикони тази тема щеше да е тотално излишна, или най-малкото щеше да се казва:

"За какъв секс си мислите в момента?"

уффф - спрете ми пиенето -за Whitehart си мислех :biggrin:

Мацко, започваш да ме тревожиш... :blink::biggrin:

Днес направих достатъчно за раздвижването на някои теми из форума, сега отивам да спА.

/ моля отбележете лошия ми правопис - отново ! / :biggrin:

• Автор

Мацко, започваш да ме тревожиш... :speak::wors:

мани, мнаи - и аз започвам да се тревожа :blink:

Днес направих достатъчно за раздвижването на някои теми из форума, сега отивам да спА.

/ моля отбележете лошия ми правопис - отново ! / :baby:

Отбелязваме :ass: лека ти нощ

дреме му на някой за какво си мисля

Цялата камбанария на Александър Невски отново се е намърдала в главата ми. И Фифа ме изплаши с този петъчен статус. ;) До сега търсих четвъртъка. :) Ставайте да работим...

дреме му на някой за какво си мисля

Нищо, поне на мен ми дреме за какво си мисля. Като напиша мислите си, после ги прочета и опааа - най-сетне ги разбирам

• Автор

Вие поне мисли имате - при мен са само нерви и действия. Опитвам се да координирам действията на 4 служби едновременно и съм малко като жонгльор.

Вие поне мисли имате - при мен са само нерви и действия.

Опитвам се да координирам действията на 4 служби едновременно и съм малко като жонгльор.

Нема са пуашиш, е сега ще се изтърколят часовете яко дим и ще си пием винцето на топличко у дома довечера. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Виж само аз за какво си мисля, тоя пък пител направооооо неам думи

Аз като се наквася с мента, и получавам ментален оргазъм... :shy11:

:lol6::lol6::lol6::lol6::lol6:

P.S. Някой път е така когато ме затисне нещо, или съм на зъболекар е такива работи си извиквам за секунда, или някой спомени за червена точка, и всичко лошо преминава покрай мен без дори да ме докосне. :top secret:

Вие поне мисли имате - при мен са само нерви и действия.

Опитвам се да координирам действията на 4 служби едновременно и съм малко като жонгльор.

скоро така не бяха успявали да ме ядосат :computer2:

Споко Еми, ще те черпя Линт http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

имам нужда. Огрооомна.

Офцата ми задава тъпи въпроси, аз се впрягам да и го обяснявам като на първолак и тя ми блее през прозореца. И казах на съдийката, че не виждам смисъл да отговарям на въпросите предвид явната незаинтересованост на задаващата ги адвокатка.

имам нужда. Огрооомна.

Офцата ми задава тъпи въпроси, аз се впрягам да и го обяснявам като на първолак и тя ми блее през прозореца. И казах на съдийката, че не виждам смисъл да отговарям на въпросите предвид явната незаинтересованост на задаващата ги адвокатка.

Съжалявам... Ще има една цяла кутия, само за теб :computer2:

Изводът е, че вече целият адвокатски хонорар е платен предварително и няма какво още да получава. Защо да се хаби жената? Шегувам се. Макар на теб да не ти е до смях. Но си помисли, че има и други като теб и ще ти поолекне. Камбанарията, с която се събудих, вече бие като за Великденски празник вместо да млъкне. :rolleyes:

Изводът е, че вече целият адвокатски хонорар е платен предварително и няма какво още да получава. Защо да се хаби жената? Шегувам се. Макар на теб да не ти е до смях. Но си помисли, че има и други като теб и ще ти поолекне. Камбанарията, с която се събудих, вече бие като за Великденски празник вместо да млъкне. :rolleyes:

по-скоро си мисля, че смята да "живее" от това дело още дълги години.

яж едно хапче, де

Редактирано от emmi (преглед на промените)

по-скоро си мисля, че смята да "живее" от това дело още дълги години.

яж едно хапче, де

Ааа не, ако смята да живее - ще ги ухажва /клиентите си/, ще държи да са в залата, ще държи да я слушат как се "бори", защото хората не разбират, че говори глупости - та така...

Незаинтересоваността показва, че вече няма какво да взима и чувалът е изтръскан.

Това са лично мои наблюдения де. Не знам за конкретния случай. Но пък незаинтересоваността й ми говори, че поне не са поискали разширяване на експертизата, което означава, че твоята работа по делото е приключила. Мисли за това. Нали?

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

Събитието се отложи за утре. Като пребито псе съм.И утре ще е такъв ден. а кога ще се чете ?

Фифа сутринта написа в статуса, че е петък и изгуби четвъртъка. За това всички днес сме някъде наникъде. Дали ще да е от това. :rolleyes:

Ааа не, ако смята да живее - ще ги ухажва /клиентите си/, ще държи да са в залата, ще държи да я слушат как се "бори", защото хората не разбират, че говори глупости - та така...

Незаинтересоваността показва, че вече няма какво да взима и чувалът е изтръскан.

Това са лично мои наблюдения де. Не знам за конкретния случай. Но пък незаинтересоваността й ми говори, че поне не са поискали разширяване на експертизата, което означава, че твоята работа по делото е приключила. Мисли за това. Нали?

те са в София, делото е в Разград. Проста делба. Клиентите и имат 3.6% и си ги искат в реални граници. И напротив. Малко им били тези варианти. Искат още. И ние им казахме: по 250лв на парче :rolleyes:

Събитието се отложи за утре.

Като пребито псе съм.И утре ще е такъв ден.

а кога ще се чете ?

ай, спи малко

Малко им казвате на парче. За това се лигавят. Защото знаят в София колко струва парчето.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.