Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Малко им казвате на парче. За това се лигавят. Защото знаят в София колко струва парчето.

искаха три варианта обаче 1500лв и се сториха множко и реши че може и два

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

искаха три варианта обаче 1500лв и се сториха множко и реши че може и два

Сега вече наистина те разбирам. После ще има сравнителни въпроси и с първия вариант, който уж не е харесала, но ей така да пита за всеки случай. Този сорт са ми любими. Ако поне беше умна - щеше да е компенсация.

Еми, ами съжалявам. Ще се надяваме утре да е по-свестен ден.

Сега вече наистина те разбирам. После ще има сравнителни въпроси и с първия вариант, който уж не е харесала, но ей така да пита за всеки случай. Този сорт са ми любими. Ако поне беше умна - щеше да е компенсация.

Еми, ами съжалявам. Ще се надяваме утре да е по-свестен ден.

е, акъла и е стигнал да умножи всички цифри в таблиците хахахаха и първия и въпрос беше защо не и излизат с точност до стотен знак хахахаха

Говорим си за пет хиляди квадратни метра площ. Щях да падна. Първо от изненада, после от смях хахахах

Майната и. Позабавлявах се.

Обаче ми се прецакаха токчетата на ботушките и ще трябва да отида да ми ги сменят

Обаче ми се прецакаха токчетата на ботушките и ще трябва да отида да ми ги сменят

Емиииииииииииииии, следващият път и цената на ботушките в справката-декларация. :)
  • Автор

ай, спи малко

опитах се, ама преди малко ми звъна телефона, а сега се и ядосах в една друга тема - няма сън за мен.

Шефка ли сте вдействителност или такова е желанието ви?

Темата там не е създадена за това. Тук би било по удачно да ми зададете подобен въпрос. :)

Така ми викаше преди време един мой познат. От там и тая глупост :mad:

Публикувано изображение

Май по-скоро жест на безгранична обич към шефката й Публикувано изображение

Любов ли бе да го опишеш :)

Любов ли бе да го опишеш :)

Знам аз, знам Публикувано изображение

Изпуших една цигара и си налях едно уиски посред бял денПубликувано изображение

• Автор

Знам аз, знам Публикувано изображение

кафе ?

Публикувано изображение

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Кажи че цигарите са Benson & Hedges silver а уискито е Bushmills и определено имаш моята пълна подкрепа :)

кафе ?

Товеа%20също%20не%20зависи%20от%20лекарите,

Кое не зависи от лекарите? Чекай, че нещо не мога да спра да се хиля, а и по принцип трудно мисля Публикувано изображение

Кажи че цигарите са Benson & Hedges silver а уискито е Bushmills и определено имаш моята пълна подкрепа :)

E, ще трябва да преглътна още една глътка уиски, че няма да имам подкрепата ти Публикувано изображение

Цигарката е карелия (упс, да не ме чуе мъжлето) Публикувано изображение, а уискито е джони - откога виси тая бутилка на рафта, никоя я не пие - чекай, викам, малко да я уважа и нея Публикувано изображение

Публикувано изображение

Гледай как знаеш да разговаряш с мене - с картинки Публикувано изображение Сега вече те разбрах Публикувано изображение

Ох, ще ви напусна за малко, че и кафе сега ще трябва да си правя Публикувано изображение

• Автор

Гледай как знаеш да разговаряш с мене - с картинки Публикувано изображение Сега вече те разбрах Публикувано изображение

Ох, ще ви напусна за малко, че и кафе сега ще трябва да си правя Публикувано изображение

Аз вече си го пия, а и пуших даже.

Сега с пълна сила се захващам с учебника :)

а аз се натъпках с фурми :) за събота организирам парти "Свинско със зеле" :)

А защо по дяволите бившите се появяват точно в тази част на деня, в която съм толкова меланхолично настроен, че въобще не ми е до техните душевни терзания? :)

А защо по дяволите бившите се появяват точно в тази част на деня, в която съм толкова меланхолично настроен, че въобще не ми е до техните душевни терзания? :)

това е отмъщението на бившите. Отмъщавай и ти :)

това е отмъщението на бившите. Отмъщавай и ти :)

Дааа какво ли се чудя, те си отмъщаваха още докато бяха настоящи :) Определено трябва да се замисля върху един black list в телефона. И да определено не оправяйте компютрите на гаджетата си. Оправите ли ги, след това ще ви търсят отново за поправка :D

Дооооооооок, ти ми треаш :)

Кажи, че този плод е мъжки :)

Публикувано изображение

Дааа какво ли се чудя, те си отмъщаваха още докато бяха настоящи :D Определено трябва да се замисля върху един black list в телефона. И да определено не оправяйте компютрите на гаджетата си. Оправите ли ги, след това ще ви търсят отново за поправка :D

а може би все още те обича :P :P :P

чакам едни да ходим да видим дали от двустаен може да го направим на тристаен. Колко типично бъългарско :)

Дооооооооок, ти ми треаш :P

Кажи, че този плод е мъжки :)

това да не е на петела плода? :) :)

това да не е на петела плода? :):D

А,сакън, моля ти се :)
  • Автор

а аз се натъпках с фурми :)

:) от 3 часа това правя - пред мен има вече пълна купичка с костилки :

Публикувано изображение

и не мога да се спра да ги ям, баси :D

Скорпионите от кога вършат едни и същи неща като овните ?

А,сакън, моля ти се :)

:D щото нещо като крилца виждам.................. :)

а може би все още те обича :) :) :P

Заради това почвам да го уважавам този форум. Поне мога да си оправя настроението :)

Тя винаги ще ме обича, ама покрай мен и още някой друг :D

чакам едни да ходим да видим дали от двустаен може да го направим на тристаен. Колко типично бъългарско :)

Ако е на последния етаж, не се притеснявай. Може и физкултурен салон да го направите :P

:) щото нещо като крилца виждам.................. :)

Аз други неща виждам, ама да не изгубим детската аудитория :D:)

:) от 3 часа това правя - пред мен има вече пълна купичка с костилки :

и не мога да се спра да ги ям, баси :D

Скорпионите от кога вършат едни и същи неща като овните ?

само на 20 януари се случва - споко :)

не мога :)

Стигаааааааааааааааа, треа да е мъж, баси :)
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.