Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

• Автор

а, ти нали щеше да спиш :)

ще спя на онзи свят аз ....

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 109k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Групата реши баница да ви правя :)

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Прославила съм ви с ЕммитУ знайш в колко околии...Онзи ден диктувах твойта с майонезата...

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Прославила съм ви с ЕммитУ знайш в колко околии...Онзи ден диктувах твойта с майонезата...

Даммм, а на Емми и минуси и даваха за рецепти :ph34r:

...аха..със щраусови яйца:P

с щраусови :help:

Групата реши баница да ви правя :ph34r:

и баница става :help:

ще спя на онзи свят аз ....

мноу съ съмнявам............

а такаааа - да се прочуем и ний

Даммм, а на Емми и минуси и даваха за рецепти :P

два минуса са си чист плюс, бре :clap:

Никакво готвене омръзна ми. :P

веднага да спираш да готвиш тогава! :)

Ха така, еманципирай се! :)

извадила съм една торбичка печен пипер и като извадя и един буркан доматки /тоже домашного приготовления/ и като му забъркам довечера една манджичка чушки с доматен сос с много чесън.................. и сиренце.......... :P

напоследък са чувам "скаридки можеш ли да готвиш? Тортичка кога ще направиш?",аз да не съм готвач.Вече се замислям дали да не си пазаря някой в отплата ще му дам една чаша студена вода да пие :P

Ай по кафенце, време е :) На бандата "голи глави" предавам сърдечни целуняци и от Никито; каза, че и липсвате шмантики такива. :P

Ай по кафенце, време е :P

На бандата "голи глави" предавам сърдечни целуняци и от Никито; каза, че и липсвате шмантики такива. :P

видя ли ми свинското със зеле? :)

не съм фаталистка ама от както миналата седмица махнах онези обеци дето ги взех от шефа да ги понося и нещата се отпушиха със страшна сила пу, пу, пу......

Редактирано от emmi (преглед на промените)

видя ли ми свинското със зеле? :)

не съм фаталистка ама от както миналата седмица махнах онези обеци дето ги взех от шефа да ги понося и нещата се отпушиха със страшна сила пу, пу, пу......

Неее къде е

и аз не съм фаталист, но на някой работи много държа :P

така, че - пу да не са ти уроки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

За баницата е верно, с щтраусово яйце и ще я печем в хлебозавода.

Неее къде е

и аз не съм фаталист, но на някой работи много държа :)

така, че - пу да не са ти уроки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

За баницата е верно, с щтраусово яйце и ще я печем в хлебозавода.

у другиот двор - въри виж

у другиот двор - въри виж

мале, мале, мале ...

в най-скоро време ще направя една капама, ей така без никакъв повод

не съм обядвала още, безсраминца такава :P

Сега си мисля, че съм голям Публикувано изображениеЦИС, щом взех да се самопоздравявам :P

След период на изчакване...

Вземайки предвид твърдението, че мълчанието е знак на съгласие, то видно от факта, че никой не е възразил,

приемам Публикувано изображениестатацията ти за вярна :)

• Автор

Според някои тълкувания на АПК и ЗАНН , мълчанието на отговорните институции не винаги е знак на съгласие :biggrin:

Според някои тълкувания на АПК и ЗАНН , мълчанието на отговорните институции не винаги е знак на съгласие :biggrin:

Според КЗК и изобщо в правния мир, ако не си обжалвал (и то в срок - за да е процесуално допустима) значи си съгласен с решенеито.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Автор

Според КЗК и изобщо в правния мир, ако не си обжалвал (и то в срок - за да е процесуално допустима) значи си съгласен с решенеито.

Разбира се, но при арбитража може да се докаже процесуално нарушение и самият акт на мисленето , упражнено от нашия приятел proletsearch да бъде обявен за нищожен, нали ? :biggrin:

:biggrin: мислейки, той е допуснал процесуално нарушение :baby: с безуспешните си опити в тази насока - аз никога не съм в нарушение :wub:

• Автор

:biggrin: мислейки, той е допуснал процесуално нарушение :baby: с безуспешните си опити в тази насока - аз никога не съм в нарушение :wub:

Ето това вече си си ти http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Автор

То перушина има, не е като да няма.

И катран ще се намери :wub: , но не мога да разбера защо си съблякла Whitehart :doh::speak:

Той е пИтел бре - не паток, а поради абдикацията на Фифа от поста, то ти си нарочен и временно ще играеш заместваща роля на гъсок.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.