Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

И аз това имам предвид. Трябва ми друг вид присвиване в стомаха и режене - чувствено, тръпнещо, а не гадене. Понимаеш ти, понимаеш.

Понимаю, понимаю .. заяц понимает http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Знаем или незнаем кога да спрем. :ph34r:

Лека нощ.

Лека Амбър :baby:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Сега съжалявам, че не участвам в мероприятието...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif След като Магарето се е записало, аз що подцених мойте деветки...:ph34r:

Ъ, махнали са минусите :) Честно да ви кажа, проспала съм го това събитие. Освен това си мисля, че нямаше нищо лошо в отрицателната репутация. Защо на някой да му пука какво мислят някакви виртуални непознати за него :biggrin:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

• Автор

Ъ, махнали са минусите :)

Честно да ви кажа, проспала съм го това събитие.

Освен това си мисля, че нямаше нищо лошо в отрицателната репутация. Защо на някой да му пука какво мислят някакви виртуални непознати за него :biggrin:

защото виртуалните непознати са се превърнали в твърде добре познати, може би :cheers:

Да не би на някой да му пука какво мислят някакви вируални непознати за него

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifТова беше смисъла на моя двегодишен спам!:biggrin:И сега кво: за кво ми е да знам за плюсовете, аз искам да знам броя на минусите...Не моа да заспя, вервайте ми!:)
  • Автор

:):biggrin::cheers: Доктора отнесе приза,за седмицата.

Вече ме няма. :cheers::lol6:

е, ти не видя ли какъв му е проблема ?

неговия лекар не знаел какво му е, а той пък му нямал доверие...

Какъв съвет искаш да му дам ? :down:

Какъв съвет искаш да му дам ? :biggrin:

Да се обърне към екзотеричното, и астралното тогава :) .. Или други лекари за справка

защото виртуалните непознати са се превърнали в твърде добре познати, може би :cheers:

О, повярвай ми, след като прочетох аналога ти с аватарите, не ми се искаше да ти прасна минусче, че ме мислиш за лека жена, примерно :) Освен това не си изявявам капацитета във форума, не защото го нямам, а смятам, че се доказвам където и когато е необходимо. Тук просто се забавлявам :lol6:

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Това беше смисъла на моя двегодишен спам!:hush:И сега кво: за кво ми е да знам за плюсовете, аз искам да знам броя на минусите...Не моа да заспя, вервайте ми!:down:

Ми колкото и да се мъчиш, нема успееш :biggrin: Ставаме две, ще си спамим нощес :cheers:

А е менове положението пак е ялово. Кат има женски полов орган треба да има и мъжки такъф( опааа съзрях истината евно сме на еднополова система). Сега тоз + за какво ми е, по добре без него.

Какъв съвет искаш да му дам ? :cheers:

Ми Док и аз ти нямам доверие,добре че не си ми лекар. :):biggrin: Аз все по врачки ще вися.

А е менове положението пак е ялово. Кат има женски полов орган треба да има и мъжки такъф( опааа съзрях истината евно сме на еднополова система). Сега тоз + за какво ми е, по добре без него.

Ммм, велико прозрение, слагам +, щото няма - :):biggrin::cheers:

Ми Док и аз ти нямам доверие,добре че не си ми лекар. :cheers::lol6: Аз все по врачки ще вися.

Ти на кого ли имаш вяра изобщо :) .. Май трябва да вярваш повече в хората понякога :cheers:

Не сме еднополова, пола се определя от постовете, не от репутационните точки .. иначе някои дето са уж жени, бах си мъжете ще станат хахахах :biggrin:

Ммм, велико прозрение, слагам +, щото няма - :):biggrin::cheers:

Мислех си дали да не нарисувам с четка (че темпера ми е под ръка) онез червените неща на някои мнения!

Ще си спя доволна!:cheers:

Мислех си дали да не нарисувам с четка (че темпера ми е под ръка) онез червените неща на някои мнения!

Ще си спя доволна!:)

И водни имам, да ти пращам ли :biggrin:

И водни имам, да ти пращам ли :cheers:

Тц...:)

Те не се ли миеха лесно?

п.п. Хамзата на мъже ли ни обижда?:biggrin:

Ти на кого ли имаш вяра изобщо :) .. Май трябва да вярваш повече в хората понякога :biggrin:

:cheers: :cheers: Абе аз нали ви пожелах лека нощ,защо ми говорите,та да не мога да си пусна филма. :lol6::down:

Обаче,това ще си го принтирам и ще си го сложа в чантата. :hush:

Ама е тема за сериозен разговор.

Ей, секунда ме извиката в другата стая и две страници съм изпуснала - много бързо мислите бре.

Тц...:lol6:

Те не се ли миеха лесно?

п.п. Хамзата на мъже ли ни обижда?:down:

Имам и за стъкло :cheers:

На "чехлювци", по-скоро :):biggrin::cheers:

На мъже-чехлювци и стискаме ръцете :)

Мисля, че пухльо се казва - от пу..ьо и мухльо.

На мъже-чехлювци

Как ти звучи заврян зет? :)

И на конкурса за мухльовци - второ место :)

Как ти звучи заврян зет? :down:

Честна ли да съм :lol6:

Горчиво ми звучи :biggrin::cheers: :cheers:

На мъже-чехлювци и стискаме ръцете :baby:

:lol6: Аааа, не, няма стискане на ръце, никакви чехли, и пухльовци не минават.. поне пред мен :biggrin:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.