Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Ако прибавиш и една собственоръчно направена торта, веднага се отсърдвам :rolleyes:

За онуй нейното водкено мезенце с пушената рибка и цвеклото и аз ша са продам....:P

п.п. Ем, таз година прави ли го?

Ам чИ да взема и аз да си разсърдя тогава

пууууууууу, че сте ми лесТни - вземам ви и тримата :wub:

всичко правя аз Бел, всичко. Ей сега зелето вече е готово и ще опека три-четири самуна лебец :blink:

bTВ новините - обедната емисия- репортажа за грипа :wub:

Абе и на мен ми намирисва, ама си мислех, че съм ...хммм..изпуснал газове :wub:

Dia, де си бре, диване такова - как се пише статия за списание ? :rolleyes:

Диндито знае за списанията -нея шъ питаш

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 109k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Ем, снощи се сетих да те питам за фентъзи разказа...Ша са прочуете ли? Кво става?

• Автор

Диндито знае за списанията -нея шъ питаш

Диндитууу сигурно ми е сърдита сега, тъй че не ми се иска да го безпокоя :rolleyes:

Ем, снощи се сетих да те питам за фентъзи разказа...Ша са прочуете ли? Кво става?

аз трябва да го докопам тайно и да го препиша да ви го покажа. Сега трябва да го превеждаме на испански. То не е една.......

:rolleyes: Хих, уредих се и на мен да ми готвят вкусничко Редакторите на различни списания имат различни изисквания относно брой страници, шрифт, големина на шрифта, но общо взето стандартната страница може да постигнеш с TNR 12 pt, редова разредка 1,5 lines, А4, полета някъде към 2". Трябва да попиташ какви изисквания имат. Относно съдържанието - ако е нещо ала-бала, то си го пишеш ала-бала. Ако е научна, то задължително трябва да присъстват мотиви, цел, предмет и некви там изводи, дето си ги измислил :rolleyes:

Диндитууу сигурно ми е сърдита сега, тъй че не ми се иска да го безпокоя :wub:

е, че подмажи се, де! Аз ли да те уча? :rolleyes:

:rolleyes: Хих, уредих се и на мен да ми готвят вкусничко

довечера се очертава голямо освинване :wub: Даже не знам точната бройка на гостите :blink:

довечера се очертава голямо освинване :blink: Даже не знам точната бройка на гостите :rolleyes:

Абе важното е за вас да има прасенце и зелце, пък останалите да си берат гайлето:rolleyes:
  • Автор

Редакторите на различни списания имат различни изисквания относно брой страници, шрифт, големина на шрифта, но общо взето стандартната страница може да постигнеш с TNR 12 pt, редова разредка 1,5 lines, А4, полета някъде към 2". Трябва да попиташ какви изисквания имат. Относно съдържанието - ако е нещо ала-бала, то си го пишеш ала-бала. Ако е научна, то задължително трябва да присъстват мотиви, цел, предмет и некви там изводи, дето си ги измислил :rolleyes:

Я ?!

Това беше неоцеима помощ :rolleyes:

сега започвам да проверявам какви са изискванията в конткретния случай

Въх, много шестаци напрасках, бре. Ама съм много дУбро дИте, значи

Я ?!

Това беше неоцеима помощ :clap:

Дано да е така

Много хубаво :go ahead:

Много, я! И при мен е едно много Убаво. Имам един смръдльо, офунтя цялата зала - гати.:mad:

Обещано и изпълнено :)

Зорът се оказа по-малък отколкото си мислех - говорих, говорих, говорих, писах, драсках, пак говорих и накрая съм със 6 в книжката, а професорът ще чака на еmail статия за публикация в списание :baby:

р.s. а сега и по новините ме давт, тъй като сутринта ме снимаха, баси

:yanim: Брау, гордея се с теб и SWOT анализа :yanim:

И с тоя по новините също :clap:

Dia, де си бре, диване такова - как се пише статия за списание ? :go ahead:

Тук :P

Пише се много лесно. Оф, кво говоря, моята още не е публикувана :blink:

Първо кажи имаш ли го написано под форма на реферат, примерно. Ако нямаш, стандартно 30 реда, 62-65 знака. Шрифт 12. Мислиш заглавие, после точки, подточки.

Нов предмет нема измислиш, дето каза Федорка, то задължително трябва да присъстват мотиви, цел, предмет и некви там изводи - и най-вече източници, научни. Добре се приемат диаграми, анкети и темподобни. Но нали, анализа им е най-важен. Като цяло всичко подчиняваш на заглавието.

Най-лесно е да четеш и попреразказваш :baby: И за да има интелектуална собственост, вмъкваш твои разсъждения измежду всичко попреразказано.

В теб не се съмнявам, че си компетентен :mad:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

За отличника си мисля, то бева, то може, ама чак пък толкова ... Честито Трих ! поливай всяка една задължително . :cool: Мисля си още дали Ем е готова с обяда, че сме гладни. :(

• Автор

За отличника си мисля, то бева, то може, ама чак пък толкова ... Честито Трих ! поливай всяка една задължително . :cool:

Маврудец -домашно производство, вече пия 3-та чаша :(

Днес ми беше много добър ден, да ви кажа под секрет (пу-пу-пу).

Чак се чудя дали да не прескоча до ТОТО-то да пусна един фиш :blink:

:yanim: Брау, гордея се с теб и SWOT анализа :yanim:

И с тоя по новините също :cool:

Тук

Пише се много лесно. Оф, кво говоря, моята още не е публикувана :blink:

Първо кажи имаш ли го написано под форма на реферат, примерно. Ако нямаш, стандартно 30 реда, 62-65 знака. Шрифт 12. Мислиш заглавие, после точки, подточки.

Нов предмет нема измислиш, дето каза Федорка, то задължително трябва да присъстват мотиви, цел, предмет и некви там изводи - и най-вече източници, научни. Добре се приемат диаграми, анкети и темподобни. Но нали, анализа им е най-важен. Като цяло всичко подчиняваш на заглавието.

Най-лесно е да четеш и попреразказваш :baby: И за да има интелектуална собственост, вмъкваш твои разсъждения измежду всичко попреразказано.

В теб не се съмнявам, че си компетентен :ph34r:

Лошото е, че излизам извън обхвата. 15 страници, 3032 знака :speak: и сега не знам кое да скопявам, баси

и какво му имаше на онзи по новините, а ?

Лошото е, че излизам извън обхвата. 15 страници, 3032 знака :( и сега не знам кое да скопявам, баси

и какво му имаше на онзи по новините, а ?

Mnого готЕн си беше, кво да му е имало :cool:

Нема скопяваш нищо, просто правиш корекция в изказа :yanim: И някакви подробности могат да отпаднат. Подробности :ph34r:

Маврудец -домашно производство, вече пия 3-та чаша :(

Днес ми беше много добър ден, да ви кажа под секрет (пу-пу-пу).

Чак се чудя дали да не прескоча до ТОТО-то да пусна един фиш :cool:

Ан таканка, заслужи си поздрава. :ph34r:

Аз пуснах вече фиш, изтеглих готов, ще му видим късмета утре.

Аз пуснах вече фиш,

Ако спечелите ( дай Боже) :wors:ще ви издирвам под дърво и камък....
  • Автор

Ако спечелите ( дай Боже) :wors:ще ви издирвам под дърво и камък....

до колко аса мога да отида да го пусна, че нещо съм се размазал в момента ?

че нещо съм се размазал в момента ?

ма не се притеснявай - приятел в нужда се познава - само дай числата...:wors:

п.п. май беше до обяд - кой е пускал таквоз нещо...

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

• Автор

ма не се притеснявай - приятел в нужда се познава - само дай числата...:wors:

а, а, а ....

ще ги видиш на телевизора след тегленето на тиража :cheers:

а, а, а ....

ще ги видиш на телевизора след тегленето на тиража :wors:

хитреца Одисей...:cheers:

• Автор

хитреца Одисей...:mad:

кажи, вярна моя Пенелопо :baby::blink:

Хората как сладко си гукат тука до камината и си пият.

а ти защо е си гукаш с тях, гургуличке ? :baby:

Хората как сладко си гукат тука до камината и си пият.

Имат си почивен ден, пълноценно си го използват http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

А аз зяпам колите в мобиле

Гледах, гледах и пак на старата принцеса се спрях.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.