Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Борих се с един блат за торта. Това нещо, може и на външен вид да не го докарам, обаче на вкус е мамма миа. Публикувано изображение Сиа трябва да чакам поне няколко часа, докато добре попие шоколадовото кремче. Някой ще остане много доволен, нищо че не направих нищо от книжката с рецепти, която ми домъкна.

само заради твоята торта ще се върна :)
  • Отговори 2,5k
  • Прегледи 104k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

само заради твоята торта ще се върна :wors:

Е, че аз, ако знаех, досега 100 торти да бях направила Публикувано изображение

Вчера бях на гости и кучето на домакина ми изяде зимните обувки. В резултат на което ми подариха чисто новички други такива. На далавера съм :ph34r:

И сега си мисля, другия път ако ида у тях с компютъра си, кучето им дали няма да го изяде, че да ми купят нов... :blink:

Много си нагъл, баси :blink:

Знам, че с домакина съм рода,ама това на какво прилича твоето :ass:

Ей той момент най го мразя - по средата на неделята, когато трябва да си събирам багажа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Много си нагъл, баси :ph34r:

Знам, че с домакина съм рода,ама това на какво прилича твоето :blink:

Мълчи сега и ти, бре Публикувано изображение Таман като му купуват нови нещица, ще има повече парички за тебе Публикувано изображение

Ей той момент най го мразя - по средата на неделята, когато трябва да си събирам багажа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

При мама и тате си е най-добре, нали

Сиа отивам да си снимам кулинарните произведения, хихи - едно голямо мъкнене става до терасата и обратноПубликувано изображение

Сиа отивам да си снимам кулинарните произведения, хихи - едно голямо мъкнене става до терасата и обратноПубликувано изображение

И да ни ги покажеш :ph34r:

Мълчи сега и ти, бре Публикувано изображение Таман като му купуват нови нещица, ще има повече парички за тебе Публикувано изображение

Нали, нали!!! Кажи и! :P

• Автор

тъй. Две гуми са купени, остана да бъдат поставени на бабичката.Бяха претършувани междувременно "Каугланд" и "Лидл", закупен бе дори тютюн за чибука. Днешния ден се очертава добър за българската демокрация.

Още си мисля дали утре ще стискаме Трих :lol6:

:cool: Да кажа ли какво си мисля или не?
  • Автор

:lol6: Да кажа ли какво си мисля или не?

По-добре недей, че има малки деца наоколо ( аз например) :cool:

Аз в момента си пия кафето и си мисля за наглаостта на някои хора и как се манипулира общественото мнение.

По-добре недей, че има малки деца наоколо ( аз например) :cool:

Аз в момента си пия кафето и си мисля за наглаостта на някои хора и как се манипулира общественото мнение.

Добре ще замълча само заради теб и твоето по детски чисто съзнание. :lol6:

Мисля си,че и ключ само и малко на тази тема.

Шокинг Публикувано изображение Чак сега забелязвам отдолу какво пише и че са изчезнали две имена. Много промени са настъпили, а и нещо странно се случва с гласовете ми (не тия в главата ми - те са си много и никога не са били наред)

• Автор

Добре ще замълча само заради теб и твоето по детски чисто съзнание. :lol6:

Мисля си,че и ключ само и малко на тази тема.

Мислех да я махна изцяло, но следствието все още не е свършило.Вбеси ме обаче факта на манипулацията, която се опитва да прокара.ПО случая има доста неизяснени неща, които аз няма как да знам, за да имам категорична позиция.

Мхм.

Сега е време да потъвам в бумагите, а ?

... а и нещо странно се случва с гласовете ми (.....)

А, те тия гласове никога няма да изчезнат :cool:

Ти си знаеш,но аз бих я махнала.Ама и аз не съм толкова добричка като теб. :)

• Автор

Ти си знаеш,но аз бих я махнала.Ама и аз не съм толкова добричка като теб. :sobbing:

мммм-така си е, добричките сме на изчезване :)

Абе някой каза ли Наздраве ? :)

Абе някой каза ли Наздраве ?

:)

Аз пък ей тъй си ти сложих тук плюса заради поста ти за енигматичните личности долу.

И май с горното изречение си го и аргументирах.

Ми сега с какво ще си запълват остатъка от времето някои хора - няма обикаляне в стари постове, няма минуси...

Ай, наздраве.

Аз пък ей тъй си ти сложих тук плюса заради поста ти за енигматичните личности долу.

И май с горното изречение си го и аргументирах.

Ми сега с какво ще си запълват остатъка от времето някои хора - няма обикаляне в стари постове, няма минуси...

Ай, наздраве.

Хаха, Мерил, това е техен проблем, да правят каквото си искат, само да не ни досаждат с прекалената си глупост и злоба ( и с претенции за мисловност и интелект ) :rolleyes:

За нас останалите " неенигматичните " наздраве ! :beer:

П.С И благодаря за оценката ти към моята скромна личност :)

Не се бях сетила, хохо :beer:

Наздраве, щом сте рекли :rolleyes:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Пиянки, знае ли някой по колко плюса на ден може да се праскат?Публикувано изображение

Нещо им загубих дирята на моите.

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Пиянки, знае ли някой по колко плюса на ден може да се праскат?Публикувано изображение

Нещо им загубих дирята на моите.

Ами честно казано, не съм сигурен, бяха 5, може би толкова са и останали :)

Наздраве, щом сте рекли :rolleyes:

Наздраве петелкова :P:beer:

Хм, добре. Благодаря, но да видим височайшите какво ще кажат по въпроса.Публикувано изображение

Хм, добре. Благодаря, но да видим височайшите какво ще кажат по въпроса.Публикувано изображение

А на тях сега ще им се стъжни, представяш ли си как ще им пилят на главите разни с доклади за щяло и нещяло ( основно нещяло ) .. мдам, тежка е короната на отговорността ... Колкото си по-високо, толкова е по-тежко .. от личен опит съдя... :rolleyes:

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

А на тях сега ще им се стъжни, представяш ли си как ще им пилят на главите разни с доклади за щяло и нещяло ( основно нещяло ) .. мдам, тежка е короната на отговорността ... Колкото си по-високо, толкова е по-тежко .. от личен опит съдя... :rolleyes:

И сега, тия дето не слушкат, ще ги обаждат на другарката...

Сетих се за онзи лаф за кривата ракета, дето космоса й е крив.

Та аз съм сигурна, че каквото и да се измисли, винаги ще има криви ракети, така че сипи по още едно и ще ги следим в развитие, дето се вика...

И сега, тия дето не слушкат, ще ги обаждат на другарката...

Сетих се за онзи лаф за кривата ракета, дето космоса й е крив.

Та аз съм сигурна, че каквото и да се измисли, винаги ще има криви ракети, така че сипи по още едно и ще ги следим в развитие, дето се вика...

Сипвам си ... :)

А ракетите, изобщо не ги мисля , докато не вземат да стават прекалено нахални и нагли :rolleyes: .. Ще поживеем и ще видим ...

:beer:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.