Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Имат си почивен ден, пълноценно си го използват http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

А аз зяпам колите в мобиле

Гледах, гледах и пак на старата принцеса се спрях.

И моя тате се възползва пълноценно, че съм му под ръка :blink:
  • Отговори 2,5k
  • Прегледи 109k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

• Автор

Те са ФЛюбени, а аз им сервирам в момента :blink:

А защо не седнеш ти пред камината, а те да ти сервират ? :baby:

А аз зяпам колите в мобиле

Сигурен съм, че ще избереш най-подходящото http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

А защо не седнеш ти пред камината, а те да ти сервират ? :baby:

Щото са клиенти. Ама мога да ги питам, дали няма да се навият :blink:

И моя тате се възползва пълноценно, че съм му под ръка :blink:

Да, да моя принц е на вила над Бойково, а мамчето работи.

Обслужвам клиентите, на 45мин. влиза някой, през другото време блея.

Сигурен съм, че ще избереш най-подходящото http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

А бе не ми е тупнал тупана сега, но скоро ще приключвам с тази дейност и искам да сменя пикапа с нещо прилично за возене.

Другата морга миналата събота я продадох на първия срещнат буквално.

На мъжете грам доверие да нямате, ей...Да разчитате на тях, яяяяяяяя?:) Пратих ги да ми напазаруват от "Метро" със списък с нужните неща за цял месец...Да земат да изгубят списъка...:baby: Сега съм диктувала всичко по телефона ама по памет...

Най-лесно е да четеш и попреразказваш :) И за да има интелектуална собственост, вмъкваш твои разсъждения измежду всичко попреразказано.

Точно тъй, каки Публикувано изображение

Прибрах се, най-сетне, но след като дадох на заден по средата на пътя, 'щото никакви спомени заключих ли вратата или не. Ако раздаваха пари за разсеяност, щях да съм много, много богата Публикувано изображение

Лошото е, че излизам извън обхвата. 15 страници, 3032 знака :baby: и сега не знам кое да скопявам, баси

Дай да ти го съкратя набърже Публикувано изображение. Знайш как яко кълцам с ножката. Слушам, че и други се оплакват, че много писаници и после се чудят кое да съкратят. Е, така се получава, когато не си минал през школата на ФМИ -то Публикувано изображение

Хихи, това ме подсеща за моя екземпляр, който сума ти време издирваше не знам си какъв модел, 'щото бил най-качественият Публикувано изображение

Точно тъй, каки Публикувано изображение

Ше видиш ти като на 30 стана д.ик.н. :):baby::)

Днес верно си била добра, какви са тия шестици дето си писала :)

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Ше видиш ти като на 30 стана д.ик.н. :lol6::lol6: :lol6:

Днес верно си била добра, какви са тия шестици дето си писала :lol6:

Да почерпиш тогава Публикувано изображение

Да почерпиш тогава Публикувано изображение

Има да почакаш до тридесеттак :)

Ама черпенето може и предварително :)

Има да почакаш до тридесеттак :)

Ама черпенето може и предварително :)

Кажи колко трябва да чакам, за да сметна на колко си Публикувано изображениеПубликувано изображение

И искам да ти кажа, че се черпя вече с термометър под мишница и купа с ягоди Публикувано изображение

А предварително не - да не се объркат нещата. Публикувано изображение

Видях Докито по новините. Брех, много сериозен мил, тоз доктор, бре Публикувано изображение

• Автор

Кажи колко трябва да чакам, за да сметна на колко си Публикувано изображениеПубликувано изображение

И искам да ти кажа, че се черпя вече с термометър под мишница и купа с ягоди Публикувано изображение

А предварително не - да не се объркат нещата. Публикувано изображение

Видях Докито по новините. Брех, много сериозен мил, тоз доктор, бре Публикувано изображение

Разбира се, че ще е сериозен :)

А температурата се мери най-точно в ректума.Факт. :)

Разбира се, че ще е сериозен :)

А температурата се мери най-точно в ректума.Факт. :)

Е, можеше накрая да Фърлеш една усмивка лекинко за нази Публикувано изображение

Хм, че ти представяш ли си как се седи на стол и се щрака по клавиатура с такива притурки Публикувано изображение

• Автор

Е, можеше накрая да Фърлеш една усмивка лекинко за нази Публикувано изображение

Хм, че ти представяш ли си как се седи на стол и се щрака по клавиатура с такива притурки Публикувано изображение

Е, то не може така - магарчо е сериозно животно :)

p.s на стол не може.

Вариант :

1.)лягаш по корем на дивана

2.)слагаш калвиатурата пред себе си

3.)мушваш уреда на посочетно място

4.)почваш да пишеш :)

Видях Докито по новините. Брех, много сериозен мил, тоз доктор, бре

Аз му харесах ризката, ама ризки не купувам, че мноу мразя да ги гладя...:)

а ?! :speak:

Черничка на бели раенца, а?:)Одобрявам!:)

• Автор

Черничка на бели раенца, а?:)Одобрявам!:)

това ми е "изпитната риза" :speak:

С нея на изпити се явявам, надявайки се на късмет.Нали след интервюто отидох на изпит, тъй че заради това бях така облечен.

Един път гледах Доктора заради новината. Втори път го гледах заради забележката на Федора колко е сериозен. Сега отивам да го гледам заради райенцата на ризката. Аби какви работи сте гледали, вместо да го слушате, а? Какви наблюдателни жени. :)

това ми е "изпитната риза" :)

С нея на изпити се явявам, надявайки се на късмет.Нали след интервюто отидох на изпит, тъй че заради това бях така облечен.

Докато не завършиш няма да даваш да ти я перат! Все шестаци с нея!:)

Вариант :

1.)лягаш по корем на дивана

2.)слагаш калвиатурата пред себе си

3.)мушваш уреда на посочетно място

4.)почваш да пишеш :speak:

Интересно, но така има опасност някой да си хареса притурката и да ми я грабне Публикувано изображение

Аз му харесах ризката, ама ризки не купувам, че мноу мразя да ги гладя...:)

Въобще не съм му видяла ризката. Парцалите не гледам, никога не са ми правили впечатление. Дано не ставам свидетел на някакво престъпление, че нищо няма да мога да опиша, освен главата и то може би Публикувано изображение

Аби какви работи сте гледали, вместо да го слушате, а? Какви наблюдателни жени. :)

О, всичко чухме и разбрахме, само дето сега 10% от казаното запомних. Те маймуните по-паметливи от мене, ще му се невидиПубликувано изображение

Докато не завършиш няма да даваш да ти я перат! Все шестаци с нея!:)

Ааа, Док, не я слушай. Да не станеш като днешния смръдльо в залата, сигурно и той късметлийски дрехи има. Пф, като се сетя... смрад ли бе да го опишеш

Мисля да се поцамбуркам малко и после да потърся нещо за папкане различно от пилешко. Хм, Емката сега кой я знае как лакомо и сладко, сладко си похапва зелце с мръвка... ех

Много се надъхах да си поръчам шапка...търсейки една харесах три...УжасТ...Ще викам спонсора утре да гледа....:)

Аз си избарах тази:

Публикувано изображение

Още си мисля дали утре ще стискаме Трих :)

и , че ще гушкам възглавката веч

Вчера бях на гости и кучето на домакина ми изяде зимните обувки. В резултат на което ми подариха чисто новички други такива. На далавера съм :) И сега си мисля, другия път ако ида у тях с компютъра си, кучето им дали няма да го изяде, че да ми купят нов... :)

Сякаш виждам как сте се излегнали на диванчетата, гледате телевизия, а на масичката пред вас е лап-топа и от време на време поглеждате и в него. Обаче толкова ви мързи, толкова ви мързи, че даже не ви се пише и чакате някой да вземе да измисли някаква простотия, да си я напише и да се почешете - "да отговоря ли или, айде да си затрая". Е, това означава, че поне всички сте в неделята... Така, сега спокойно мога да продължа да домакинствам /как мразяяя/ и след час-два да надникна до къде сте я докарали. А аз ще внимавам да не се изкривя от работа. :)

Борих се с един блат за торта. Това нещо, може и на външен вид да не го докарам, обаче на вкус е мамма миа. Публикувано изображение Сиа трябва да чакам поне няколко часа, докато добре попие шоколадовото кремче. Някой ще остане много доволен, нищо че не направих нищо от книжката с рецепти, която ми домъкна.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.