Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

• Автор

Той е пИтел бре - не паток, а поради абдикацията на Фифа от поста, то ти си нарочен и временно ще играеш заместваща роля на гъсок.

:speak: а ти ако ми кажеш коя е песента от новата реклама на jаcobs - цена няма да имаш, и поздравена ще бъдеш, и целувка по бузката ще заслужиш ....

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 104k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Докторейййййййй, недей хитрува ами дай числата да спретнем една лека комбинацийка, че джакпотът е оцелял...:no-no:

• Автор

дай да я чуя

В главата ми е, баси. :no-no:

Досега рових из нет-а, ама -йок.Попаднах само на dragonette - lucky you, само дето такава песен не мога да намеря в тубата.

Пее я мацка, по едно време и един пич пък рапира.Ритъмът е от тези, по които си падам.

Докторейййййййй, недей хитрува ами дай числата да спретнем една лека комбинацийка, че джакпотът е оцелял...;)

знам - нямам и тройка даже.

знам - нямам и тройка даже.

ей това ако не е стимул да играеш пак...:no-no:

Дай цифрите ще те......подкрепя........;)

Хм, аз съм я пропуснала, но да не те изненадва. ТВ-то рядко го гледам в последно време. В темата не е спомената още. Ще я открием - няма къде да избяга. За кой Якобс е, предполагам не Монарх. Ако има сайт - може да е споменато.

Верно е понеделник. Като капак на гърчавия ден телефонът ми сдаде багажа. Сензорният дисплей не е*ава изобщо... :cool:

Имам нужда от помощ - но нито знам къде да попитам, нито знам как да си задам питанката.... Трябва ми програма която променя ръкописно написан текст в печатен...Възможно ли е такова нещо?:eek:

Имам нужда от помощ - но нито знам къде да попитам, нито знам как да си задам питанката....

Трябва ми програма която променя ръкописно написан текст в печатен...Възможно ли е такова нещо?:eek:

Има такива програми Бели ...Сега съм ангажиран малко, но после, ако още не си намерила ще дам линкове :(

Има такива програми Бели ...Сега съм ангажиран малко, но после, ако още не си намерила ще дам линкове :)

Ще съм ти много благодарна за някви насоки...:eek:Споко, може и до няколко дни...Наистина ще си ми в голяма помощ!:(

Word не върши ли работа Бел ?

Знам ли? Това са две тетрадки голям формат, които аз сканирах и качих в Моя компютър...После?

п.п. За работа ще си говорим утре! Новини от вашта околия?

Има доста програми за разпознаване на сканиран текст, дори да е ръкописен ( не са идеални обаче ) ABBYY Fine Reader например .. Поне нея я хвалят доста :eek:http://finereader.abbyy.com/professional

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Има доста програми за разпознаване на сканиран текст, дори да е ръкописен ( не са идеални обаче )

ABBYY Fine Reader например .. Поне нея я хвалят доста :(

http://finereader.ab...om/professional

тука удрям на камък с енглиша:eek:

тука удрям на камък с енглиша:eek:

Опитай и това, ако го имаш инсталирано :(

Не съм го пробвал досега ... http://help.adobe.com/bg_BG/Acrobat/9.0/Professional/WS2A3DD1FA-CFA5-4cf6-B993-159299574AB8.w.html

как сме с плюсовете? Наплюскахте ли ги? :eek:

Опитай и това, ако го имаш инсталирано ;)

Не съм го пробвал досега ... http://help.adobe.co...99574AB8.w.html

Ще черпя ако стане!

как сме с плюсовете? Наплюскахте ли ги? :wors:

Ти си на минус!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

как сме с плюсовете? Наплюскахте ли ги? :wors:

С пълни уста, дори сбираме като бобрите м/у бузите за децата вкъщи ;)

Знам ли? Това са две тетрадки голям формат, които аз сканирах и качих в Моя компютър...После?

п.п. За работа ще си говорим утре! Новини от вашта околия?

Ааа за редакзия на сканирани документи нищо не зная, млъквам, специалистите да помагат.

Ами ние чакаме грипа, училищата де, аз чакам края на седимицата. ;)

А сега гася всичко и се отдаавм на забранения плод, вечерята и виното. :baby:

Спокойна нощ от мен. :wors:

Давайте си плюсове докат още ги има,че адвокатите водят спора в другата тема :wors:

Някой се побъркаха, а някой се подмокриха от веселба с тези плюсове божкейййй ... ;):baby: Айде на нас ни е време ... :wors:

Ще черпя ако стане!

Ти си на минус!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

два минуса - жив плюс ;)

С пълни уста, дори сбираме като бобрите м/у бузите за децата вкъщи :wors:

пак сандвичи плюскаш

Еми,ти темата с плюсовете зяпна ли я,не видях твое мнение там :wors:

Редактирано от Минков (преглед на промените)

• Автор

Имам нужда от помощ - но нито знам къде да попитам, нито знам как да си задам питанката....

Трябва ми програма която променя ръкописно написан текст в печатен...Възможно ли е такова нещо?;)

Ако беше използвала търсачката на форума.....

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=163887

Бели, намираш се в един от най-големите форуми за софтуер в България, а :wors:

Давайте си плюсове докат още ги има,че адвокатите водят спора в другата тема :wors:

Ти нали си взе пуканките. Кво ревеш? ;)
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.