Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля,че утрото ще е добро

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Черпиха ме със сладко от праскови сервирано в онези малки читийки за сладко. Мислех, че вече са изчезнали ;)

Нещата вървят добре, което не е добре понеже има вероятност да знаетекакво :ph34r:

Нощес това ли сънува или пишеш сценария за филм на ужасите ? :)

аз това го измислям направо в движение - ай да не се обиждаме на фантазии и въображения моля :down:

Днес хич не ми се мисли ;)

Аз съм всеки ден така Публикувано изображение

• Автор

Дали преснимане на графика от pdf-документ със защита от копиране, и след това поместването на тази графика в моята статия ще се брои за интелектуална кражба ? ;)

крадец ;)

ако ме питаш мен ,докторът е чист мафиот под магарешко прикритие

Тия бабички са агентки под прикритие :biggrin:

вече си ги представих как са с ленти на главите и с по една точилка ;)

И той си мисли, че ни лъже...бабички били, некролозите в джобовете си носели, незнам си какво :biggrin:

Бабички, друг път :biggrin:

Дали преснимане на графика от pdf-документ със защита от копиране, и след това поместването на тази графика в моята статия ще се брои за интелектуална кражба ? :biggrin:

Не, ако цитираш източника и направиш тълкувание на данните, връзвайки го с темата си.

Едно време дипломната ми работа бе от 20 страници. Е, ако ги дам тия 20 страници на някой филолог или икономист, представяте ли си колко бройки ще изкарат от 20 страници формули. Публикувано изображение На тия трябва да им се забрани да пишат - само 'абят хартията Публикувано изображение (шегувам се, разбира се)

И го охраняват, нали... от други бабички-фенки Публикувано изображение

И го охраняват, нали... от други бабички-фенки Публикувано изображение

как се оправя с толкова бабички ,не знам,явно им са отплаща добре :)

Ти остъй мафиот,ми да не стане някой сводник,ги води в Германия бабите :)

• Автор

Не, ако цитираш източника и направиш тълкувание на данните, връзвайки го с темата си.

...

Йес, миледи, слушам и изпълнявам :)

сдобих се с пет кулинарни книги от средата на миналия век, масичка за вечерното ми винце и един едновремешен мултицет в дървена кутия :down: сега хапвам доволно шоколад с цели лешници :)

• Автор

сдобих се с пет кулинарни книги от средата на миналия век, масичка за вечерното ми винце и един едновремешен мултицет в дървена кутия :speak:

сега хапвам доволно шоколад с цели лешници :yanim:

Мултицетът е идеален за подарък :D

Мултицетът е идеален за подарък :speak:

кутията е дървена с онези готините закопчалки - направо се размазах като го пъхнах в торбата :yanim:

кутията е дървена с онези готините закопчалки - направо се размазах като го пъхнах в торбата :yanim:

Тебе като те видя и се сещам за кисело зеле, винтоверти и рускоговорящи люде Публикувано изображение

Тебе като те видя и се сещам за кисело зеле, винтоверти и рускоговорящи люде Публикувано изображение

в събота на свинско-зелското парти едната мацка доведе един чех, който говори руски. И цяла вечер всички плямпахме на руски /според възможностите си, де/ По едно време получих спазъм на горката си диафрагма от хилеж :speak::D;)

Инчик, само ТИ ще ме разбереш: докопах пет стари готварски книги :yanim:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

в събота на свинско-зелското парти едната мацка доведе един чех, който говори руски. И цяла вечер всички плямпахме на руски /според възможностите си, де/ По едно време получих спазъм на горката си диафрагма от хилеж :speak::D;)

Инчик, само ТИ ще ме разбереш: докопах пет стари готварски книги :yanim:

сиа, ако кажеш, че са и на руски тези книги... и съвсем ти завидЕх Публикувано изображение

Представям си какво руско-свинско шоу сте си направили. Малко като моето дето им спретнах на ония от Московския университет преди време - толкоз се ошашавих, че на руско-английски плямпах накрая Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

сиа, ако кажеш, че са и на руски тези книги... и съвсем ти завидЕх Публикувано изображение

Представям си какво руско-свинско шоу сте си направили. Малко като моето дето им спретнах на ония от Московския университет преди време - толкоз се ошашавих, че на руско-английски плямпах накрая Публикувано изображение

не са - споко. Ще ги изучавам довечера докато си сръбвам от винцето :yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.