Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

И аз обичам кафе в джезве. :ass:

Голяма, чаена чаша горещо, черно, сладко, ароматно кафенце :lol6:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 104,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

а тирбушона на Божичен баща ми го е намерил като дете в едно лозе докато са играли на стражари и апаши - безотказен е!

Малеей, дай да спретнем една тема и да дразним народа с тез чудеса, които колкото и пари да дадеш не можеш да намериш днес.

Имам сребърна табакера от 18....... и някоя си година...

И броеница от сандалово дърво осветена в Мека....

И мен бройте за виното, и за вехториите, имам масичка за вино пък

отдолу е като буренце и се редят полегнали бутилчетата под наклон ъхъм ...

опс имам работа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Малеей, дай да спретнем една тема и да дразним народа с тез чудеса, които колкото и пари да дадеш не можеш да намериш днес.

Имам сребърна табакера от 18....... и някоя си година...

И броеница от сандалово дърво осветена в Мека....

видя ли, че имаме допирни точки :lol6:

а аз имам орехов буфет с ляти кристални стъкла от края на 19в

и комплект диван тет-а-тет с два фотьойла и два стола :ass:

Трябва да ходя до пощата да си върна тъпите застрахователни полици на лизингодателя. Решила съм първо да си придобия колата, а после да им спретна един грандиозен скандал :lol6:

И мен бройте за виното, и за вехториите, имам масичка за вино пък

отдолу е като буренце и се редят полегнали бутилчетата под наклон ъхъм ...

Ай да я щракнеш когато си свободна!

Ем, покажи и ти новата си придобивка!

Трябва да ходя до пощата да си върна тъпите застрахователни полици на лизингодателя. Решила съм първо да си придобия колата, а после да им спретна един грандиозен скандал :lol6:

да не забравиш да разкажеш :biggrin:

Ай да я щракнеш когато си свободна!

Ем, покажи и ти новата си придобивка!

убу :ass:

ще ги фотна

да не забравиш да разкажеш :ass:

Е няма, как...В момента карам без ГО, защото полицата е за друга кола, не за моята. С цялата си наглост ми пратиха полица да платя и тази година - същата. Отивам да си им ги върна. Ама ги преснимах де :lol6:

Е няма, как...В момента карам без ГО, защото полицата е за друга кола, не за моята. С цялата си наглост ми пратиха полица да платя и тази година - същата. Отивам да си им ги върна. Ама ги преснимах де :lol6:

точно така. Остави си копия да имаш

• Автор

Голяма, чаена чаша горещо, черно, сладко, ароматно кафенце :lol6:

хм.

Лавацата изобщо не е лоша за пиене :ass:

хм.

Лавацата изобщо не е лоша за пиене :wors:

Едно време имаше Don Cafe, което го предпочитах. Не знам защо подобно кафе не съм срещал от много много време. Да не говорим че в повечето кафенета не са и чували за Daugh Egberts. Явно им се вижда не толкова престижно :wors: А е толкова хубаво кафе...

хм.

Лавацата изобщо не е лоша за пиене :wors:

Като стана дума. В къщи сме на нес (щото ако си купя машина - ще е от скъпите, а предвид, че пия пИрфектното еспресо на работа - няма да си заслужава парите) предимно за гости. Онзи ден купих от зИленото (Green Blend) - не е лошо за пиене.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

За хубава гледка от балкона на Амбър Публикувано изображение

Публикувано изображение

Свърши се вече с авантата с плюсчетата. Кой цъкал - цъкал. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

• Автор

Лошо : ще трябва да се ходи да се пие.Ама не кафе, а ракия.Предполагам, че след това ще се затъврди с вино..

:down::hush: Федораааа,от къде го измъкнааа ;) Толкова години са минали и все такава мизерия си е

Добре де, кой ме би? Здравият ми разум ми подсказваше да не влизам в кулинарния раздел. След тези профисионални фотоси (и гозби) на fedora & just v. Сега хем съм deep-ресирана, ами и гладна. Така и не разбрах, кой ме би?

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Добре де, кой ме би? Здравият ми разум ми подсказваше да не влизам в кулинарния раздел. След тези профисионални фотоси (и гозби) на fedora & just v. Сега хем съм deep-ресирана, ами и гладна. Така и не разбрах, кой ме би?

Май сама си се била.. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

тъкмо щях да питам искате ли сладкиш със шоколадова глазура :)

много лесно става - честна дума

но първо разбрах за фиаското с картофите на Диндиту, сега ти.........

в дълбок размисъл съм: да ходя ли или да не ходя на мартини-парти :)

Редактирано от emmi (преглед на промените)

:) :) Федораааа,от къде го измъкнааа :) Толкова години са минали и все такава мизерия си е

Разхождах се из темата с авторските снимки. От твоя балкон има и много хубав залез (изгрев), абе не помня вече какво беше. Гледам, че е много модерно напоследък да се снимат клошари, улични музиканти, просещи деца, та ти си изпреварила софийските фотографи Публикувано изображение

Четеше човека,за това го снимах.Много време стоя там в тази поза.Залези трябва да са,изгревите са ми трудни.

И аз туй се питам, като заседна обедно време да разглеждам кулинарни блогове, та чак ми идва да завия от глад понякога Публикувано изображение

тъкмо щях да питам искате ли сладкиш със шоколадова глазура :)

много лесно става - честна дума

но първо разбрах за фиаското с картофите на Диндиту, сега ти.........

в дълбок размисъл съм: да ходя ли или да не ходя на мартини-парти :)

Върви пий, но първо остави сладкиша Публикувано изображение

Аз пък отивам да гледам малко тв и сега се чудя какво да си взема да хрупкам. Чашата с кола е ясна, тя е задължителна.

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Мисля да ставам лошаФ вече .. :angry:

Защо така с лошо бре боецо?

Щото днес ме ядосаха ... :angry: Мрънкащи като стари баби войници ( и то мъже)

Hamza,я сподели сега,наистина ли си си сменял много пъти имената?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.