Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Hamza,я сподели сега,наистина ли си си сменял много пъти имената?

Имената не съм си сменял.. никовете да, с този акаунт поне 2 пъти :)

На някой явно му е проблем че стават такива смени :)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 104k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Имената не съм си сменял.. никовете да, с този акаунт поне 2 пъти :)

На някой явно му е проблем че стават такива смени ;)

не питам по простата причина,че вчера стана въпрос за това и исках да разбера.То лощо няма да си с много никове :):cool:

Щото днес ме ядосаха ... :) Мрънкащи като стари баби войници ( и то мъже)

Дай ги насам ,пред мен не вървят.Хванала съм им цаката,уставно ги стресирам...:-)))

не питам по простата причина,че вчера стана въпрос за това и исках да разбера.То лощо няма да си с много никове :);)

За смяната на акаунтите ми, допринася и особата на която и резнаха жилото :cool: .. Но явно тя ще изпадне в амнезия по този въпрос :baby:

Дай ги насам ,пред мен не вървят.Хванала съм им цаката,уставно ги стресирам...:-)))

Е аз ги стресирах ... май за сефте ме виждат толкова побеснял :) и ядосан ...

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

тъкмо щях да питам искате ли сладкиш със шоколадова глазура :)

много лесно става - честна дума

Искаме!!!Ще почивам цяяяяяяла седмица и ще свещенодействам в кухнята.Давай каквото се сетиш...

Плиис,пускай в този дрор,че в оня мъжо недава да се разхождам...:-((((

Е аз ги стресирах ... май за сефте ме виждат толкова побеснял :) и ядосан ...

Човешко е.Но най-добре действа личния пример.Да си изтърваш нервите не е препоръчително...:cool:

Да си налея,да не си налея,да си налея :speak:

Е хайде налей си... В уважение на твоята постъпка и аз ще си налея.

Cheers!

А твоя в полза на Jameson :speak: Само да не пишем след около час - два. "Ти мене уважаваш ли ме?" :wors:

Моето първо е много бързо,изморена съм,така че може и по рано да го напиша.

Искаме!!!Ще почивам цяяяяяяла седмица и ще свещенодействам в кухнята.Давай каквото се сетиш...

Плиис,пускай в този дрор,че в оня мъжо недава да се разхождам...:-((((

Човешко е.Но най-добре действа личния пример.Да си изтърваш нервите не е препоръчително...:wors:

:speak: Мдааам, знам, патя си понякога от това изпускане ;)
  • Автор

Hamza,я сподели сега,наистина ли си си сменял много пъти имената?

А, той не ги сменя по желание ;)

От време на време прекрачва чертата дето не трянбва и му се налага да си прави нов акаунт, че старият вече ..хммм.... за нищо не го бива :)

А аз в моета си мисля, че рожденният ден преминадобре :)

Ракийка, винце -нищо особенно, но пък добре беше.пенсионерски.Три семесйства с децата.Ядене, пиене, приказки.

Одъртяваме.

Едно време се събирахме в клуба по интереси и си говорехме за книги, музика, интересни хора, които сме срещнали, за любов. На днешната сбирка си говорихме за ишиас и за ... внуциии. Вече имаме и баби сред редиците. Дори нямах желание да пия. Кога минаха тези години?!

• Автор

Едно време се събирахме в клуба по интереси и си говорехме за книги, музика, интересни хора, които сме срещнали, за любов. На днешната сбирка си говорихме за ишиас и за ... внуциии. Вече имаме и баби сред редиците. Дори нямах желание да пия. Кога минаха тези години?!

За книги ?!

Ти да не си биула на срещи на библеотекари ? :blink:

Едно време си правехме само секс.За каво смеси говорили -нямам нкаквъ спомен.Ама кйаквъ спомен да имаш трупясан от пиене ?

сега секса вече е мираж.

Остана само пиенето, ама.... с мяра ;)

Е, Мерил, какво лошо? Детската количка освен всичко останало и подмладява ;)

За книги ?!

Ти да не си биула на срещи на библеотекари ? :blink:

Едно време си правехме само секс.За каво смеси говорили -нямам нкаквъ спомен.Ама кйаквъ спомен да имаш трупясан от пиене ?

сега секса вече е мираж.

Остана само пиенето, ама.... с мяра ;)

Като казвам клуб по интереси имам предвид харесващите Висоцки и хипарски настроени - Удстокски настроени хора. Нормално беше да говорим и за книги и за секс, за книги и секс, и секс, и секс... Пак така де, както казваш ти. Но сега вече имаше едно внуче, един ишиас, една дискова херния и след това спрях да слушам. :)

Допълвам - и не само да говорим. Все пак съм се поомагьосала малко, колкото и да твърдя, че съм свежа. :baby:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

.... ... Но сега вече имаше едно внуче, един ишиас, една дискова херния и след това спрях да слушам. :blink:

...

Оле - не дей да продължаваш повече, че не съм на работа, нали се сещаш - пък и тия неща, дето ги описваш са си до гроб, лечение за тях няма.Айде, аз с трибестан ще вдигна самолета, ама ти с тоя ишиас крата си няма да можеш да вдигнеш вече ;)

Оле - не дей да продължаваш повече, че не съм на работа, нали се сещаш - пък и тия неща, дето ги описваш са си до гроб, лечение за тях няма.Айде, аз с трибестан ще вдигна самолета, ама ти с тоя ишиас крата си няма да можеш да вдигнеш вече ;)

А, не, Докторе, аз само слушах да се оплакват от това. Аз не се оплаквах от нищо и ме гледаха съмнително. Но ме досрамя да се похваля, че съм влюбена и се чувствам млада. И просто мълчах. Аз бях всъщност тийнейджъра на компанията, представяш ли си. Абе излагацион отвсякъде. :blink:

Е, Мерил, какво лошо? Детската количка освен всичко останало и подмладява :baby:

Те годините си пишат на челото. За всеки случай и в личната карта. :)

Мисля, че е хубаво да си мислим за лявата чаша от аватара на Fifa. И да поработим с тази мисъл. :)

И мисля, че голяма мисъл му фърлих. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

• Автор

Хора, вие сте се изпобъркали с тези пемператури. Тука крушите са се отрупали със цвят, всичко е зелено, а баира пред офиса е покрит с лилави цветя. Да живеят късите гащи...

мисля, че нечие дупе желае да бъде наритано Публикувано изображение

мисля, че нечие дупе желае да бъде наритано Публикувано изображение

и аз ще участвам

Ся ли да дам снимчиците или утренка? М? А?

баси наглото диване :newspaper:

стигнах до офиса без да се вкочаня. Това благодарение на дългите си крака. Сега смятам да не мърдам от тук докато не стане време да се връщам вкъщи. :blink:

Заповядай Докторе, ще те посрещна като скъп гост. Ще опъна тентата над масата във двора. Ще извадя от дълбокия резерв една предърта шлиувица. Ще завъртим кюфтетата на скарата, а междувременно стъпили боси на плочките в патиото ще се разхлаждаме с пшеничена бира. А когато сме безнадеждно издути, ще те заведа да пъшкаме на слънце до басейна...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.