Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Сега трябва да пиша и едно писмо за Англия, което, като си знам английския там ще си избършат задниците с него. :friends1:

виж Галка да ти помогне за инглиша

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 104k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Мисля си, голям смях падна в римите :friends1:

А! Пернатият се е покрил. Победен?! :baby:

писмото се било загубило някъде досега "по трасето".Егати трасето, ега ти чудото -от втория да слезе на първия етаж ! :super:

А кога ще уча за изпита в петък ?

Тия от втория етаж, ако са на твое подчинение, сигурно ще се молят да не ти свършва отпуската.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

А! Пернатият се е покрил. Победен?! :super:

Не бе, отиде да нана.

Не знам колко е часа там при него, ама явно е късничко. Ще се върне той, няма де да избяга :friends1:

Не бе, отиде да нана.

Не знам колко е часа там при него, ама явно е късничко. Ще се върне той, няма де да избяга :friends1:

Ще чакам, ще чакам. За него в римите мераклии бол.

Секретна Розичка е на по-възвишено ниво и дори в друго измерение, ти си борбено-болезнено-трепещо го хумористично фантастична, а аз се сетих да му предложа едно друго предизвикателство - да видим дали ще се върже. Понеже аз все още съм на земно-плътско-еротично-чувствено /от Лукавого/ стихоплетстване - да направи с мен вариант ТЯ и ТОЙ.

изчезналия ни продавач, който се появи оня ден пак изчезна, но пък се появи купувачката му. Сега колегата отиде да го търси. Егати филма :speak:

изчезналия ни продавач, който се появи оня ден пак изчезна, но пък се появи купувачката му. Сега колегата отиде да го търси. Егати филма :speak:

Ама ти дръж сега купувачката, защото... докато намерите продавача... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif
  • Автор

виж Галка да ти помогне за инглиша

с гугъл-преводача се оправям засега :speak:

Ама са големи идиоти тия в Аглия : имам един доктор, който напусна и отиде в Англия да работи.Аз му написах препоръчително писмо, ама не го признават, защото е на бъгарски и сега ми искат такова, на английски....

изчезналия ни продавач, който се появи оня ден пак изчезна, но пък се появи купувачката му. Сега колегата отиде да го търси. Егати филма :withflowers:

Този ваш продавач си е за бой вече, чак аз взех да му се нервя.

Още си мисля, че другарката Величка толкова я е домързяло, че ако я болеше, до сега да е умряла. :bday19:

с гугъл-преводача се оправям засега :speak:

Ама са големи идиоти тия в Аглия : имам един доктор, който напусна и отиде в Англия да работи.Аз му написах препоръчително писмо, ама не го признават, защото е на бъгарски и сега ми искат такова, на английски....

На всякъде са такива, всичките ми референции ги легализираха, за да са актуални.

Този ваш продавач си е за бой вече, чак аз взех да му се нервя.

голям екшън

за какво ми е телевизия? Аз съм нон стоп в нЕкой филм хахахахахах

• Автор

На всякъде са такива, всичките ми референции ги легализираха, за да са актуални.

Аз друго не разбирам - от къде на къде те ще определят езика, на който ще пиша рефенциите ?

Те ми пишат на английски, който си е техния език.

Защо аз трябва да им отговарям на английски ?

Чудя се коя тема да налазя,да поотворя работа на Шефката :baby:

карай ги по азбучен ред :whist:

Влизам да чета коментари малко,гледам 2-3 страници само от днес,ко прайте бе спамерии :baby:

Редактирано от Минков (преглед на промените)

Аз друго не разбирам - от къде на къде те ще определят езика, на който ще пиша рефенциите ?

Те ми пишат на английски, който си е техния език.

Защо аз трябва да им отговарям на английски ?

Защо ли ...

защо лиии...

ами защото ...

... ама ти мен ли питаш, та аз само с мечките в гората се разбирам в общи линии :baby:

P.S. Беше редно твоя доктор да си направи легализацията, а ти само да я разпишеш, след като го няма тук, може тази работа някои негови близки да я свършат.

По година как ти се срува,отзад напред :baby:

я, намери най-старата и прашасала :whist:

Защо ли ...

защо лиии...

ами защото ...

... ама ти мен ли питаш, та аз само с мечките в гората се разбирам в общи линии :ph34r:

P.S. Беше редно твоя доктор да си направи легализацията, а ти само да я разпишеш, след като го няма тук, може тази работа някои негови близки да я свършат.

легализацията не се ли прави само за преводите от чужд език на български? :baby:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Мернах нещо от 2008,достатъчно антична е,сякаш.Отлежала.

вдигай я да и отупаме прахоляка :baby:

• Автор

Защо ли ...

защо лиии...

ами защото ...

... ама ти мен ли питаш, та аз само с мечките в гората се разбирам в общи линии :baby:

Те от самата тамошна болница ми изпращат лично писно по факса, с искане на отговор от моя страна също по факса...

Днес съм грозна, зла и необщителна и имам нова предложение, дано не ми биете за него после :baby: Справка в раздела за предложения. Темата и сами ще я познаете :whist:

Влизам да чета коментари малко,гледам 2-3 страници само от днес,ко прайте бе спамерии :baby:

Спамим, спамим. :whist: И още можем.

легализацията не се ли прави само за преводите от чужд език на български? :baby:

Не, по принцип всички документи написани само на български език, за чужбина трябва да са и легализирани.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.