Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Заповядай Докторе, ще те посрещна като скъп гост. Ще опъна тентата над масата във двора. Ще извадя от дълбокия резерв една предърта шлиувица. Ще завъртим кюфтетата на скарата, а междувременно стъпили боси на плочките в патиото ще се разхлаждаме с пшеничена бира. А когато сме безнадеждно издути, ще те заведа да пъшкаме на слънце до басейна...

Е, сега вече ти отидоха перата :newspaper:
  • Отговори 2,5k
  • Прегледи 104,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Заповядай Докторе, ще те посрещна като скъп гост. Ще опъна тентата над масата във двора. Ще извадя от дълбокия резерв една предърта шлиувица. Ще завъртим кюфтетата на скарата, а междувременно стъпили боси на плочките в патиото ще се разхлаждаме с пшеничена бира. А когато сме безнадеждно издути, ще те заведа да пъшкаме на слънце до басейна...

патиото............ кви са тия чуждици, бре? :newspaper:

Явно ставаме трима мераклиите, да ти наритаме дупето :blink:

Моме, дивна ненагледна, кат' се върне Доктура, ще ти донесе литография на дупните ми органи, ритай там на воля. А засега имаш само то тува (_*_)... :Р

патиото............ кви са тия чуждици, бре? :newspaper:

Дворачето ми е около 80м2. Малко пространство около североизточната част на къщата. От едната страна е притиснато в хълма, от там зад огрдата обикаля койота Панайот, идва ракуна Кунчо, диви зайци, пътпъдъци и опосума дето яде доматите на жината, а в мъгливо време идват да пасат от храстите сърнички. От другата страна дървена тараба ме дели от квартала, там са барбекюто, кофата за боклук и разни инструменти, зад които живеят в момента малки жабки. Цялото е застлано с червени кахлени плочки - тип тухла. На този тип дворчета тук по мексикански тертип им викат патио - за да се различават от големите ярдове...

Другите работи как да е преглътнах, но с това за патиото и басейна направо премина отвъд всякакви граници хвъркатко. Давай чука Емчи, ще се саморазправяме :newspaper:

Моме, дивна ненагледна, кат' се върне Доктура, ще ти донесе литография на дупните ми органи, ритай там на воля. А засега имаш само то тува (_*_)... :Р

Дворачето ми е около 80м2. Малко пространство около североизточната част на къщата. От едната страна е притиснато в хълма, от там зад огрдата обикаля койота Панайот, идва ракуна Кунчо, диви зайци, пътпъдъци и опосума дето яде доматите на жината, а в мъгливо време идват да пасат от храстите сърнички. От другата страна дървена тараба ме дели от квартала, там са барбекюто, кофата за боклук и разни инструменти, зад които живеят в момента малки жабки. Цялото е застлано с червени кахлени плочки - тип тухла. На този тип дворчета тук по мексикански тертип им викат патио - за да се различават от големите ярдове...

е, сега вече те намразих трайно :down:

Другите работи как да е преглътнах, но с това за патиото и басейна направо премина отвъд всякакви граници хвъркатко.

Давай чука Емчи, ще се саморазправяме :boxing3:

аз съм прибрала оня камък дето вчера му падна от сърцето :ph34r:

И ся кво, с моите чукове по моята персона. Що е имала глава да пати...

Няма, няма ние само малко ще те помразим, малко ще те помачкаме, малко ще те позамяраме, само малко.

та поне да се стоплим малко

хайде по чай ще наливам

е, сега вече те намразих трайно :ph34r:

аз съм прибрала оня камък дето вчера му падна от сърцето :boxing3:

Пази го добре, никога не се знае ...

е, сега вече те намразих трайно :ph34r:

Няма нужда, тази красота е през пролетта. През останалото време, хълма е кафяв, през изгорялата от слънцето трева прозира голата скала, без почти никаква почва. Храсталаците ронят семена, животинките яростно се мъчат да минат през оградата. Зимно време, като завалят пороите (тук снега е винаги течен), в патиото се свлича бая пясък, който трябва да чистя. Целогодишно заради хълма покритието на мобилния ми оператор откровено си граничи с лошото, а тухлите на земята като се напекат, не може да се излезе до към 10 часа вечерта...

аз съм прибрала оня камък дето вчера му падна от сърцето :boxing3:

Много си прибрана пък ти, я да го изхвърлиш нейде...

хайде по чай ще наливам

Пази го добре, никога не се знае ...

налей в чая малко ром. Спирта не замръзва :ph34r:

Няма нужда, тази красота е през пролетта. През останалото време, хълма е кафяв, през изгорялата от слънцето трева прозира голата скала, без почти никаква почва. Храсталаците ронят семена, животинките яростно се мъчат да минат през оградата. Зимно време, като завалят пороите (тук снега е винаги течен), в патиото се свлича бая пясък, който трябва да чистя. Целогодишно заради хълма покритието на мобилния ми оператор откровено си граничи с лошото, а тухлите на земята като се напекат, не може да се излезе до към 10 часа вечерта...

Много си прибрана пък ти, я да го изхвърлиш нейде...

всичко прибирам аз. Не се знае кога ще ти потрябва камък. Я, да си счупиш някой бадем, я за нещо друго........... :boxing3:

след вчерашното вехтошарстване освен с онези неща се сдобих и с една холова гарнитурка. Ще си я закарам на Божичен, че единия диван в хола вече не бачкает. Та преди малко се уредих и с транспортче :down:

п.п. аз тук релаксирам

Публикувано изображение

Като казвам клуб по интереси имам предвид харесващите Висоцки и хипарски настроени - Удстокски настроени хора. Нормално беше да говорим и за книги и за секс, за книги и секс, и секс, и секс... Пак така де, както казваш ти. Но сега вече имаше едно внуче, един ишиас, една дискова херния и след това спрях да слушам. :)

Допълвам - и не само да говорим. Все пак съм се поомагьосала малко, колкото и да твърдя, че съм свежа. :baby:

я виж какво имам

Публикувано изображение

я виж какво имам

Знаеш ли, че точно за теб се сетих снощи. /Баси, на събирания с приятели се сещам за форумни хора/. Беше казала, че винаги си изкарваш добре на такива места и се превърна в моя "опора" да избутам вечерта. :yanim:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Знаеш ли, че точно за теб се сетих снощи. /Баси, на събирания с приятели се сещам за форумни хора/. Беше казала, че винаги си изкарваш добре на такива места и се превърна в моя "опора" да избутам вечерта. :cool:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

аз си изкарвам винаги прекрасно :yanim:

Пернатата гад е много упорито магаре :cool:

коя по-точно че станаха много :cool:

адвоката цъфна на крака в офиса ни хъхъхъхъхъхъ съвсем малко злорадствам :yanim:

Ама пък римите са се получили много забавни.

Ми хайде идвай де. Тя пижамената прънцеса пише щуротии там, ма ти не и придиряй...

Ми хайде идвай де. Тя пижамената прънцеса пише щуротии там, ма ти не и придиряй...

Ще дойда като си глътна "смешното хапче", щото с днешното ми Димчодебеляновство, ще ви разваля пейзажа. Ама тамсъм, там съм, чета ви и ми харесвате много. :yanim:

и аз съм малка гад ,но без пера :yanim:

ама с опашка :cool:

за плитките ще те хвана аз тебе, мишко такава http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

колкото по-малко мисля, толкова по-добре. :P Днес съм в добро настроение :)
  • Автор

Гледам, че сутринта добре сте се справили с darkterminal :)

А аз досега бях в проклетата болница :super: За какво изобщо си пусках отпуска, някой може ли да ми каже ? Вече искренно броя дните до 1 февруари за да мога спокойно да ходя в болницата без да се притеснявам от това, че не съм на работа.

Баси.

пристига заповед за акредитацията тази сутин, с краен срок за подаване на документите : 21 януари! :friends1:

писмото се било загубило някъде досега "по трасето".Егати трасето, ега ти чудото -от втория да слезе на първия етаж ! :baby:

Днес сме 26-ти -тоест вече съм закъснял с 5 дни.

Сега трябва да пиша и едно писмо за Англия, което, като си знам английския там ще си избършат задниците с него. :mad:

Малката пък кашля.

А мен продължава да ме боли главата от снощната ракия.

А кога ще уча за изпита в петък ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.