Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

мързи ме да стана и да щракна с фотката:

Ако не те домързи премести си съкровищата в отделна тема, пък аз днес (ако котка не ми мине път) ще щракна сватбените чаши на майка ми (май са месингови), една руска сребърна табакера от 18 век и другите ми антики! Спомням си, че някъде беше показвала и столовете си с бюфета...

Абе, намерих си занимавка за днес!:rolleyes:

п.п. Още ли не си станала?

Опънах масата за кафето! - снимката е от нета...

Публикувано изображение

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 104k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Ако не те домързи премести си съкровищата в отделна тема, пък аз днес (ако котка не ми мине път) ще щракна сватбените чаши на майка ми (май са месингови), една руска сребърна табакера от 18 век и другите ми антики! Спомням си, че някъде беше показвала и столовете си с бюфета...

Абе, намерих си занимавка за днес!:rolleyes:

п.п. Още ли не си станала?

Опънах масата за кафето! - снимката е от нета...

Публикувано изображение

будна съм, буднааа съм...

събирам смелост да изляза да разходя Лазар. Буфета го знам къде е. Ще го метна. Ей ся.

Ще го метна. Ей ся.

Против съм темата за съкровищата ми да е в "Празни приказки".:whist: Ни мож я закара във "Всичко останало", а?:biggrin:

Против съм темата за съкровищата ми да е в "Празни приказки".:cool: Ни мож я закара във "Всичко останало", а?:speak:

ама си и капризна, брееееееееееее :whist::down:

Капитана като се събуди ще го помолим да я премести там :biggrin:

Съгласна съм, вехториите ни, не за тук :biggrin: Гледам събудили сте се, рано, рано, а аз преди пол часа . Още не съм и кафето изпила, камо ли да правя планове за деня.

Съгласна съм, вехториите ни, не за тук :whist:

Гледам събудили сте се, рано, рано, а аз преди пол часа .

Още не съм и кафето изпила, камо ли да правя планове за деня.

и аз не съм пила още кафе, но гада вече е разходен. Навън свежичко. Отивам да забъркам палачинките. :biggrin:

и аз не съм пила още кафе, но гада вече е разходен. Навън свежичко. Отивам да забъркам палачинките. :biggrin:

аз пих 2,"мишките" и те бяха на разходка ,за палачинките още съм в размисъл

Няма нужда да се правят планове, то телефона върши тази работа . Още не съм си допила кафето и някой вече е решил какво ще правя. Ставам да се приготвя, на едни им трябвам в града. Все пак е разходка де, няма камъни да нося. :whist: Полейте на Трих, по вода да вземе шестицата . :biggrin:

Няма нужда да се правят планове, то телефона върши тази работа .

ей това е висшият пилотаж: да оставяш нещата да се случват :biggrin:

Ох, палачинки :biggrin: Емко, прати по водомера няколко :whist:

Ох, палачинки :biggrin:

Емко, прати по водомера няколко :speak:

отваряй крана - пускам ги :whist:

ама си и капризна, брееееееееееее :biggrin::whist:

Не напразно казвам, че съм отвратителна!:speak:

Поснимах, докато народа спи! Остава досадната работа - да ги кача...

Не напразно казвам, че съм отвратителна!:biggrin:

Поснимах, докато народа спи! Остава досадната работа - да ги кача...

давай

аз още пържа палачинките

искам кафеееееееееееее!!!!!!!!

Пъфф,толкова и се радвах на тази събота,като ден за сън.Събуждах се точно пет пъти :) първия път в 07.30ч. Добро утро!

Пъфф,толкова и се радвах на тази събота,като ден за сън.Събуждах се точно пет пъти :mad: първия път в 07.30ч.

Добро утро!

Що не каза,щях да те събудя в 6:50 :) :) :biggrin:

Що не каза,щях да те събудя в 6:50 :) :) :biggrin:

:mad: Не,благодаря! Алармата на телефона ми стигаше.Забравила съм да я изключа. :doh:

:) Не,благодаря! Алармата на телефона ми стигаше.Забравила съм да я изключа. :biggrin:

хъхъхъхъ, това е СУПЕР гаден номер :)

:) Не,благодаря! Алармата на телефона ми стигаше.Забравила съм да я изключа. :biggrin:

аз почнах да не я чувам :)

хъхъхъхъ, това е СУПЕР гаден номер :)

Голямо самоопрецакване.

аз почнах да не я чувам :)

И аз в роботните дни,слагам го на другия край на стаята,ставам вземам го при мен и така още девет минути и още девет и...Ама днес,що пък да се наспя,що да не ме е гадно. :biggrin:

Голямо самоопрецакване.

И аз в роботните дни,слагам го на другия край на стаята,ставам вземам го при мен и така още девет минути и още девет и...Ама днес,що пък да се наспя,що да не ме е гадно. :)

що то едно шише ракия не ми изпращаш :)

що то едно шише ракия не ми изпращаш :biggrin:

:) :) По гълъб ли? Ела си,ела ти да те видя дали не си забравила как се прави салата. За ракията нямаш грижи.

:mad::doh: По гълъб ли? Ела си,ела ти да те видя дали не си забравила как се прави салата. За ракията нямаш грижи.

По пощата,правя,правя всичко правя,даже и бели :wub:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Даже и сега съм се развихрила,с една престилка по-голяма от мен и с пантофи с форма на прасета,не се виждам от тях :) :) :biggrin:

По пощата,правя,правя всичко правя,даже и бели :doh:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Даже и сега съм се развихрила,с една престилка по-голяма от мен и с пантофи с форма на прасета,не се виждам от тях :) :) :biggrin:

Не съм сигурна,че може,ама защото ме ядосваш ще проверя :mad:

Не съм сигурна,че може,ама защото ме ядосваш ще проверя :)

и кисели краставички :)
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.