Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

10,9,8,7... :P ... :bye1: старт...:P

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 104k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

къдей Белиндата да и напускам снимки? :rolleyes:

Бягаш, а?

Хората си имат и ангажименти :P

А ние опъналите крака и налели си, можем само да кажем наздраве :rolleyes:

:beer:

Хората си имат и ангажименти :P

А ние опъналите крака и налели си, можем само да кажем наздраве :rolleyes:

:beer:

Наздраве. Като видях бягащата Амбър, по-скоро си помислих, че младите излизат, а по-улегналите да го наречем, да не се обиждаме, сме си на диванчето и на компа. /Пък как се сложих при улегналите, не ти е работа/.

Наздраве. Като видях бягащата Амбър, по-скоро си помислих, че младите излизат, а по-улегналите да го наречем, да не се обиждаме, сме си на диванчето и на компа. /Пък как се сложих при улегналите, не ти е работа/.

Мдааам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif ....А аз помислих че се касае за среща от трети вид и купон :rolleyes:

Мдааам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif ....А аз помислих че се касае за среща от трети вид и купон :beer:

Ама то не пречи да си купонясва човек виртуално. Особено ако има и фантазия - става муци. Хем си купонясваш, хем няма последици - не гониш таксита де, това имам предвид. :rolleyes:

И аз искам, пущай ги, аз след около два часа когато се прибера, посвърша това/онова и налея чаша вино ще прегледам лентата. :beer:

аз не съм улегнала :rolleyes:

И аз искам, пущай ги, аз след около два часа когато се прибера, посвърша това/онова и налея чаша вино ще прегледам лентата. :beer:

стой, не мърдай :P

аз не съм улегнала :beer:

На теб ти знаем репутацията - немой да се хвалиш. :rolleyes:

Какво правиш в къщи - то процеса на улягането се прави вън, пък като улегнеш се прибираш на диванчето с винцето. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ама то не пречи да си купонясва човек виртуално. Особено ако има и фантазия - става муци. Хем си купонясваш, хем няма последици - не гониш таксита де, това имам предвид. :rolleyes:

като каза купонясваш.......... да ви се оплача: мартини-патито с евентОалното закачане с пианиста се провали. Отивам на братовчедски купон в събота /родата преди всичко/, а в неделя съм на друго гости да плюскаме лазаня. Пак никаква култура :beer:

Ама то не пречи да си купонясва човек виртуално. Особено ако има и фантазия - става муци. Хем си купонясваш, хем няма последици - не гониш таксита де, това имам предвид. :beer:

И си си спокоен у дома, не се съобразяваш с други.. :baby: Може и филм да си пуснеш, и музичка каквато ти харесва... не ти държат сметка за нищо.. сам си си командир и господар :P

аз не съм улегнала :speak:

Ти си друга бира.. :P

като каза купонясваш.......... да ви се оплача: мартини-патито с евентОалното закачане с пианиста се провали. Отивам на братовчедски купон в събота /родата преди всичко/, а в неделя съм на друго гости да плюскаме лазаня. Пак никаква култура :speak:

Мдам, е така е , макар че културата понякога се оказва само култура ми янко :rolleyes:

Опера да си гледала скоро ъм :P

Опера да си гледала скоро ъм :beer:

Точа се за грузинците?Желаещи да дойдат с моя милост?

де ша ги пускаш?

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

И си си спокоен у дома, не се съобразяваш с други.. :P Може и филм да си пуснеш, и музичка каквато ти харесва... не ти държат сметка за нищо.. сам си си командир и господар :speak:

В къщи другите се съобразяват с мен, не аз с други. :speak: А филма го пускам вече трети ден и все не мога да си го изгледам, защото идвам тук. Мухляса ми филмчето.

като каза купонясваш.......... да ви се оплача: мартини-патито с евентОалното закачане с пианиста се провали. Отивам на братовчедски купон в събота /родата преди всичко/, а в неделя съм на друго гости да плюскаме лазаня. Пак никаква култура :rolleyes:

Бях се сетила да те питам какво стана, ама си казах, че ако е станало - ще се похвалиш.

Ама то не пречи и без мартини да кОвнеш пианиста - на "безпартийно" самостоятелно пиано. :beer:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

като каза купонясваш.......... да ви се оплача: мартини-патито с евентОалното закачане с пианиста се провали. Отивам на братовчедски купон в събота /родата преди всичко/, а в неделя съм на друго гости да плюскаме лазаня. Пак никаква култура :rolleyes:

За какво ти е култура - сега на мода е ба̀хура...

В къщи другите се съобразяват с мен, не аз с други. :speak: А филма го пускам вече трети ден и все не мога да си го изгледам, защото идвам тук. Мухляса ми филмчето.

Бях се сетила да те питам какво стана, ама си казах, че ако е станало - ще се похвалиш.

Ама то не пречи и без мартини да кОвнеш пианиста - на "безпартийно" самостоятелно пиано. :beer:

Е така де, но аз говорех за гости ... :P

А като спомена пианиста, се сетих за една флейтистка .. много добра се оказа на такива безпартийни изпълнения :rolleyes:

Е така де, но аз говорех за гости ... :beer:

А като спомена пианиста, се сетих за една флейтистка .. много добра се оказа на такива безпартийни изпълнения :rolleyes:

Ами професионалистка е жената. Не се и съмнявам.

За какво ти е култура - сега на мода е ба̀хура...

Санчо, не може да се живее само с бахура, и култура си требва :rolleyes:

На теб ти знаем репутацията - немой да се хвалиш. :rolleyes:

Какво правиш в къщи - то процеса на улягането се прави вън, пък като улегнеш се прибираш на диванчето с винцето. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Сега ще ти обадя:

Днес се сдобих с един свински бут от прясно починало прасе.

Публикувано изображение

и се занимавах с разфасовка :beer: После забърках един друсан кебап. И като си налях една чаша винце.... Имам още бачкане обаче. Печем тук едни презокеански сделки.

Санчо, не може да се живее само с бахура, и култура си требва :rolleyes:

Ааа, Санчо културно нарязва бахура.

Охооо, ще ви гостуват грузинци .. те са добри , поне по клиповете които съм гледал :rolleyes:

Кога е това културно събитие... :beer:

И си си спокоен у дома, не се съобразяваш с други.. :P Може и филм да си пуснеш, и музичка каквато ти харесва... не ти държат сметка за нищо.. сам си си командир и господар :speak:

Опера да си гледала скоро ъм :rolleyes:

пффффффффф, пенсионерска му работа - СРАМОТА! Младо момче! Опера последно гледах август на Царевец

де ша ги пускаш?

тука шъ ги пусна

абе, друго си е с мартини ама............... ще го изловим на къси - не бой ся :speak:

Ами професионалистка е жената. Не се и съмнявам.

Така е, и спомените остават :rolleyes:

пффффффффф, пенсионерска му работа - СРАМОТА! Младо момче! Опера последно гледах август на Царевец

абе, друго си е с мартини ама............... ще го изловим на къси - не бой ся :P

Стискам ти палци.. на краката :rolleyes: Четох че мартинито влияело на потентността.. май беше в едно женско форумче :beer:

П.С Е де, пенсионери пък сега .. ами тогава на кино http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.