Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Ако си направя мониторинг на DOM дървото на кого ли ще му е полезно освен на мен? :speak:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Сега доктора го питат може ли да опише пациентите си с двоичната бройна система, а той, почесвайки се по брадата и с леко похотлива усмивка, отговаря:

- Разбира се, че мога - бабка, магистралка, бабка, магистралка, ...Публикувано изображение

Благодаря, че си спестил последния ред...

Не съм от тях, како Сийке... /така ли казваше персонажа на един български класик!/

:speak: Ама правилно. Ти неми вярвай. Никога не се знае. :speak:

Ерраре хуманум ест. Разбиш ли? Трябваше да се подчертае натуралния полиморфизъм на въпросното мислене, както и приятните оттенъци, които то придава на персоната. Останалото не беше в конспекта, за туй и не го цицирах. Разбиш ли? А ти баш там да 'земеш да гледаш. Немой така гьозел моме. За едното нищо лошо име ше ми излезе. Разбиш ли?

топа това той си го е научил още в отделенията, то отличник това дете бре. За него не се притеснявам, обаче си мисля как Капитана (а толкова ми е приятел) ни затвори забавната темичка/кръчмичка :speak: P.S. * това горното за Трих се отнасяше, но Дарк (Господ здраве да му дава), ме изпреварил. :speak:

Ми шехката да не се праи, ами да спретне една тема за Световната Преполюция и Теория на Констипацията и да мести постовете там. Пък ние ще и бъдем благодарни...

Ми шехката да не се праи, ами да спретне една тема за Световната Преполюция и Теория на Констипацията и да мести постовете там. Пък ние ще и бъдем благодарни...

и шъ почерпим даже :speak:

Дарк, разкажи пак за патиото, а? И за койота Димитър :speak:

Изклучително благодарни, аз ще се отблагодаря с една спец. рецепта за пиле. :hush:

и шъ почерпим даже :speak:

Дарк, разкажи пак за патиото, а? И за койота Димитър :speak:

Понайот бре , бъркаш го човека, опс живинката

Изклучително благодарни, аз ще се отблагодаря с една спец. рецепта за пиле. :speak:

Понайот бре , бъркаш го човека, опс живинката

а, да, той гущера беше Димитър :speak:

захапах телефона да звъня. Някой да иска му се обадя и на него така и така съм почнала да си сварявам мозъка?

Е, кво сега - спретнете си една тема де и си пишете в нея. Или да ви търся дневното кафе, дето всичко се пише в него :speak:

мен ме интересува една тема за една шипченска епопея :whist:

Ерраре хуманум ест. Разбиш ли?

Разбирам. Там е ключа. :whist: Аз работя по конспект с изменения и допълнения. Според мен приятните оттенъци на персоната, породени от натуралния полиморфизъм на въпросното мислене, много бързо могат да прелеят към чистия натурализъм. Викаш да дръпна крака от газта. :baby:

мен ме интересува една тема за една шипченска епопея :whist:

мене за револуцията :baby::P

мене за револуцията :whist::P

ти не си ми видяла статуса във ФБ, нали? :baby::P:baby:

Дарк, разкажи пак за патиото, а? И за койота Димитър :whist:

Панайот се именува пангалозина. Панайот, щото се римува с койот. Една сутрин преди няколко месеца, синеца докато си ядеше закуската се развика: - Тати, виж, лисица! - Поглеждам, през вратата на патиото и гледам койот! Синеца, милия никога не е виждал лисица, тук им е топло и в зоопарка смрадливките, винаги са си в дупката. Та за това го беше помислил за лисугер. А да ги сбъркаш, не е много трудно - като не-голямо куче, със сива, повече ръждива и леко петниста окраска, големи остри уши, длъгнеста и тънка муцуна и рошава опашка. Та скиташе Панайот на зиг-заг, край оградата, явно се запознаваше с новата си ловна територия. Тук трябва да кажа, че северния край на патиото ми опира във върха на хълмчето, на което е разположен квартала. От оградата нататък започва чапарала - гъста нискостеблена растителност, устойчива на топлина, суша и солен вятър, типична за района. Представи си, че това е гора висока около метър и половина. Вътре живеят всякакви гадини. Птиците дето идват да кълват от хранилката, диви сиворъждиви зайчета (основния поминък на Панайот и подобните му), ракуни, опосуми, някой друг скънк, а гарваните, соколите и бухалите са честа гледка в небето над града. От източната страна на хълма има дере, с малко поточе от отточна вода, но това не притеснява гадините, даже ги радва, затова и нашия чапарал е толкова населен. Сутрин, когато влизам в банята, се надигам на пръсти да погледна през прозорчето (мене е високо около метър и осемдесет и шест) и поглеждам дали Панайот не седи на върха на хълма. Ако е там - денят е късметлийски! Ако го няма, очаквам да го видя вечерта. Често идва и застава на фона на луната - изглежда леко лилав, но никога не вие. Не знам защо... Кофите за боклука са персонални, всеки си ги съхранява вкъщи. Затова няма котки. Липсата им се компенсира със зайци! Имам чувството, че са с вишУ образование, чакат на светофара леко встрани от пешеходците, за да пресекат на зелено. Откакто се завъди Пантата, намаляха зайците из квартала и жената е доволна, че не и ядат листата на фрезиите и стеблата на карамфилчетата. Отскоро песът разреди посещенията си и аз съм тъжен. Бяхме станали приятели (или поне ми се щеше). Не го виждам сутрин и дните са ми на боксус. Само понякога вечер, когато си допивам чашката вечерен ром на двора, Панайот идва и ръчка с муцуна из решетката на оградата. Тогава сънувам хубави сънища с мирис на смола и прах. Скитаме, скитаме, уж сме заедно, а като се обърна и е време за работа. Всякое настроение изчезва и приказката спира. Утре, ако искаш ще ти разкажа още...

Разбирам. Там е ключа. :baby:

Много ясно. Ключът от палатката е под крака на жабата : )

Утре, ако искаш ще ти разкажа още...

:whist:

Аз искам ...

Лека нощ Дарк

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=U98kZfVSc-8

. Утре, ако искаш ще ти разкажа още...

еххххх, размекна ми закоравялата душица... едни романтизми ме обзеха, едни чудеса....

Аз искам ...

Лека нощ Дарк

Вилчик, този песен винаги ме разплаква

еххххх, размекна ми закоравялата душица... едни романтизми ме обзеха, едни чудеса....

Какви романтизми, тоя пършивец сигурно е пълен с бълхи. 'Ич не му се ко̀си...

Вилчик, този песен винаги ме разплаква

И мен, ама пък какво толкова ?! хубаво е ...

изчезвам деца, дълга ме зове в тоз час

Хубав ден и от мен :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.