Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Лъжеш!

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 104,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Лъжеш!

ай на бас :speak:

Я вие тримцата се преместете в темата "За какво си мислите в момента" :speak:

ади, мести ни

Белиндоууу, не ми казвай, че още се мотаеш по пижама :lol6:

тя може би не, но аз още съм :speak:

Я вие тримцата се преместете в темата "За какво си мислите в момента" :speak:

Я ти да си смениш ника на "старшинкáта" !

Я вие тримцата се преместете в темата "За какво си мислите в момента" :lol6:

Ти първо отговори в официален формат 5-7-5 (знаеш къде) и след това ше видим...

ай на бас :speak:

Ади де - ку ти стиска...

ади, мести ни

Сакън!

Ади де - ку ти стиска...

Сакън!

на МЕН ли да не ми стиска? Не ме предизвиквай :speak:

• Автор

Традициите са живи... Пак си пийваме пословично добре... Стигнахме до тъй наречените тематични вечери. Сливови, малцови, анасонови, водъчни, конячени или ромски, всичко подправено с подходящите мезета и обилно полято с два, три вида бирка. Признавам си, сутрин ми е малко криво, но удоволствието от дружеския дуднеж е незаменимо. Единствено, единствено цигарките ми липсват силно и понякога вярната лула...

Това беше едно време, когато ни беше широко около вратовете.

Сега сме с деца, трябва постоянно да им се обръща внимание, паричните затруднения си оказват значение, всеки си прави вече планове не за следващия ден, ами за година напред какво ще прави, мисли, смята, мери си приказките.....

Живот.

Я ти да си смениш ника на "старшинкáта" !

или поне описанието под аватара - вече не е природно бедствие, а ръкотворно :speak:

бях освиркана от две бабички, че съм извела малката навън в това време и от две майки, че не съм и сложила покривало върху количката :)

Спрях да се опитвам хората,щял някой си да дойде да ме види ,защото днес съм почивала,а на мен дали ми се гледа някой.С никой няма да се съобразявам :mad:

бях освиркана от две бабички, че съм извела малката навън в това време

и от две майки, че не съм и сложила покривало върху количката :)

ти не им ли обясни къде точно е нанадолнището да ходят да се пускат доброволно? :mad:

• Автор

ти не им ли обясни къде точно е нанадолнището да ходят да се пускат доброволно? :mad:

Предполагам че изобщо не им е останала длъжна :)

Другари и Другарки - потъвам в четенето на основите на информатиката и кибернетиката.Винер и Шенън трябва да ми станат до утре сутринта първи приятели, булевата алгебра да бъде моят поезия, а писането ще осъществявам в двоичен код :)

Крайно време е Федерер да обърне Джокович... Ако не го направи, скоро ще се откажа да гледам тенис. Само хамали останаха...

.

Другари и Другарки - потъвам в четенето на основите на информатиката и кибернетиката...

после ще те изпитаме :mad:

Предполагам че изобщо не им е останала длъжна :)

Другари и Другарки - потъвам в четенето на основите на информатиката и кибернетиката.Винер и Шенън трябва да ми станат до утре сутринта първи приятели, булевата алгебра да бъде моят поезия, а писането ще осъществявам в двоичен код :)

приятно дълдисване :)

аз се наслаждавам на един мързелив четвъртък

баси кефа :mad:

Другари и Другарки - потъвам в четенето на основите на информатиката и кибернетиката.Винер и Шенън трябва да ми станат до утре сутринта първи приятели, булевата алгебра да бъде моят поезия, а писането ще осъществявам в двоичен код :blink:

:blink: Док, ако тази материя малко те обърква, въпреки стройната подреденост, можеш на изпита да цитираш Норберт Винер.

" Никога една по-проста система не може да изучава една по-сложна"

И дано изпитващият е на ниво. :cool:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Поготвих, почетох, почистих, потъркалях се...Събирайте се от кръжока да пием по едно кафе...И Доктора да даде една кафена пауза!

Аз вече броя времето, да си ходя. У нас - един брой баба, един брой мъж със страхотен зъбобол и един брой котка. Всички се търкалят на топличко...

• Автор

Аз вече броя времето, да си ходя. У нас - един брой баба, един брой мъж със страхотен зъбобол и един брой котка. Всички се търкалят на топличко...

вместо аз да почна да пиша в двоичен код -ти започна да говориш само в 1 и 0 , а ?

• Автор

:speak: Док, ако тази материя малко те обърква, въпреки стройната подреденост, можеш на изпита да цитираш Норберт Винер.

" Никога една по-проста система не може да изучава една по-сложна"

И дано изпитващият е на ниво. :mad:

:angry: това е много ценна мисъл, и възнамерявам да я пусна веднага в употреба :)

Поготвих, почетох, почистих, потъркалях се...Събирайте се от кръжока да пием по едно кафе...И Доктора да даде една кафена пауза!

кафето -след половин час, като стане 4.

Сега -само един фас ти се разрешава :P

Добре, от мен да мине - пуши го ти, че на мен не ми се пуши сега :)

Аз пък тази фраза бих я перефразирала така : Никога една по-проста система не може да обяснява една по-сложна :angry:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.