Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

:doh: Сърмички,нещеш ли?

тях мога да си ги свивам :) :) :biggrin: ,мога и твоите да свия :mad:
  • Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

тях мога да си ги свивам :):biggrin: :biggrin: ,мога и твоите да свия :biggrin:

Котарак ще те ръфа тебе :lol6: :lol6: Краставички,не моеш ли си вкиснеш? :lol6:

Котарак ще те ръфа тебе :biggrin::lol6: Краставички,не моеш ли си вкиснеш? :lol6:

Толкова пари за краставици нямам,зелето по-евтино.Даже съм обещала да едни сърби да им свия сърмите :):biggrin: :biggrin:

Толкова пари за краставици нямам,зелето по-евтино.Даже съм обещала да едни сърби да им свия сърмите :):biggrin: :biggrin:

:biggrin: Гледай само някой да не свие към Сърбия,тебе.

:biggrin: Гледай само някой да не свие към Сърбия,тебе.

Таман ,няма да ми се налага да ползвам самолет :biggrin: и по-лесно ще ми пращаш ракия :)

Таман ,няма да ми се налага да ползвам самолет :biggrin: и по-лесно ще ми пращаш ракия :)

:biggrin: От тоз мерак се чудя,как не си се научила да я вариш,още.

:biggrin: От тоз мерак се чудя,как не си се научила да я вариш,още.

ти представяш ли си да почна да варя у нас какво ще стане :biggrin: ,не мога да ти покажа как ми танцуват прасетата :):biggrin:
  • Автор

Сесията свърши :speak:

Днес ми беше последната шестица, която имах за прибиране :)

имам си и нова играчка - samsung f480, когото съм свързал сега с компа и започвам да си играя с него

Сесията свърши :speak:

Днес ми беше последната шестица, която имах за прибиране :)

имам си и нова играчка - samsung f480, когото съм свързал сега с компа и започвам да си играя с него

Ай честито и за двете Публикувано изображение

Трябва ми помощ, за да извадя кекса от формата Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Ай честито и за двете Публикувано изображение

Трябва ми помощ, за да извадя кекса от формата Публикувано изображение

Да отворя ли прозореца? :)

Трих,честито!

Сесията свърши :)

Днес ми беше последната шестица, която имах за прибиране :speak:

Хайде да ти е честито(заслужи си играчката-подарък) :)

Аз се пирбрах, добра разходка. И полезна, свърших малко работа с едни клиенти, минах за малко разкрасяване, после натоварих това/онова на красавеца и правооооо у дома.

Сега ме чака пилешката супичка, чаша от онова чилийското добре затоплено и така аерирано вече, и ... сиеста мммм ...

След следобедното кафе ще се уча да цепя дърва, чакам с нетърпение това ТФТ

две години вече живея в гората, крайно време е, защото на дървата ми до преди медсец птички са пяли :P

Да отворя ли прозореца? :cool:

Задръж, извадих го. Голям бой й ударих на тази форма, но излезе пущината

Задръж, извадих го. Голям бой й ударих на тази форма, но излезе пущината

голям запек го е хванал,тц,тц :cool:
  • Автор

А жена ми пече милинки в момента :cool: Довечера ще имаме гости и трябва да ги гощаваме - аз дадох идеята за милинки ( познайте защо) ? :)

Довечера ще имаме гости

Блазе им...

Един път ще поливат шестицата ти, втори път ще полеят телефончето...Честито и със здраве да го ползваш и си проверявай джобовете преди пране, че моята колежка втора година изплаща един изпран телефон и центрофужен на 70 градуса...Е, поне месец го беше ползвала!

А жена ми пече милинки в момента :biggrin: Довечера ще имаме гости и трябва да ги гощаваме - аз дадох идеята за милинки ( познайте защо) ? :ph34r:

Два варианта - или защото ги прави неустоимо вкусни като Емините и ще им покажеш, че можещите се надушват, или защото още не се е научила да ги прави добре и тъй съвсем ще изпъкнеш в семейството.

Аз пък да ви кажа, че в бОя е истината. Кексчето стана бомбастично - почти неустоимо... като на фолк певица Публикувано изображение Шоколадовко, със смлени орехи, бадеми, шам фъстък, сладко от горски ягодки... уф, къде е циганката, бре Публикувано изображение

• Автор

Два варианта - или защото ги прави неустоимо вкусни като Емините и ще им покажеш, че можещите се надушват, или защото още не се е научила да ги прави добре и тъй съвсем ще изпъкнеш в семейството.

И двете предположения са грешни - просто ми се приядоха, а ако и бях казал : "Мило, знаеш ли как ми са се прияли милинки - що не забъркаш малко" - тя първо ще ме погледне лошо, а после ще ми каже да си ги забъркам сам, като толкова ми се ядат.А така и казах - "Имам една идея за довечера - представяш ли как ще се зарадват гостите на едни милинки ? " :ph34r: И тя се съгласи веднага .... :biggrin:

И двете предположения са грешни - просто ми се приядоха, а ако и бях казал : "Мило, знаеш ли как ми са се прияли милинки - що не забъркаш малко" - тя първо ще ме погледне лошо, а после ще ми каже да си ги забъркам сам, като толкова ми се ядат.А така и казах - "Имам една идея за довечера - представяш ли как ще се зарадват гостите на едни милинки ? " :ph34r: И тя се съгласи веднага .... :biggrin:

Изумих се! Ей, това мъжете сте страшна работа. Въртя, сука, ама пак до първото опря, но като изключим продължението за надушването.

От казаното от теб следва, че един все пак е можещ, ама кой ли е той? Публикувано изображение

Уф, като нащракам една камара снимки, та после едно голямо чудене пада коя да избера. Сама си вкарвам автогола.

• Автор

Изумих се! Ей, това мъжете сте страшна работа. Въртя, сука, ама пак до първото опря, но като изключим продължението за надушването.

От казаното от теб следва, че един все пак е можещ, ама кой ли е той? Публикувано изображение

Принципно, правенето на милинки е като секса - всеки го може, ама не със всеки ти се иска :biggrin:

Принципно, правенето на милинки е като секса - всеки го може, ама не със всеки ти се иска :(

:baby: Баси логиката.Тези гости за закуска ли ще остават?
  • Автор

:baby: Баси логиката.Тези гости за закуска ли ще остават?

гостите-не , ама жена ми - да :(

p.s още се мъча да свържа новата играчка към pc-то ;) явно съм голям тъпунгер

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

p.s още се мъча да свържа новата играчка към pc-то :baby: явно съм голям тъпунгер

Аз нещо да казах за можещите Публикувано изображение

:( Баси логиката.Тези гости за закуска ли ще остават?

Мани, много нанагорно му е дошло четенето. То и за това се иска талант Публикувано изображение

:lol6: От тоз мерак се чудя,как не си се научила да я вариш,още.

Не се научихте ей! Вари се супа - ракията се пече!

Сесията свърши :)

Днес ми беше последната шестица, която имах за прибиране :blink:

Честито Докторе - поздравления!

• Автор

Аз нещо да казах за можещите Публикувано изображение

Мани, много нанагорно му е дошло четенето. То и за това се иска талант Публикувано изображение

a, a, a ....

това ще го запомня :blink:

Честито Докторе - поздравления!

мерси, човече - в края на май и началото на юни ще стискаш пак палци :lol6:

Не се научихте ей! Вари се супа - ракията се пече!

Пече се мезето,ракията баш си се вари. :blink:
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.