Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приятелството

Featured Replies

Враговете са сред роднините .И това е така , защото новият порядък в света иска да разбие семеиството.,Ценностите са други. Приятели няма има интереси.

• 2 седмици по-късно...

Да, щастието отглежда приятели, а нещастието ги сортира.

Изпитах го и на собствения си гръб.

Аз също минах през това - на кого ли не дадох подслон, и на чужди и на свои...

Все някой в беда, все помагам...

Не, не съм се уморила, и не съжалявам - такава съм си и няма да се променя, поне в този живот.

Ама си боли - когато ти имаш нужда - а няма никой...

п.с.

Поклон пред майка ти !

Може би си права.

Майка ми беше благороден човек и никога не отказваше помощ нито на приятели, нито на роднини.

Вкъщи винаги е имало хора, предпочели да поживеят на гърба на майка ми, отколкото да отседнат в хотел или да си наемат квартира.

Молех я да не го прави, но...

Кого ли не уреди на работа, кому ли не помогна с каквото може, а тя наистина можеше много.

Но един ден се оказа, че е болна от рак.

Да знаете колко бързо хората, които денонощно я безпокояха с грижите и проблемите си се изпариха :(

До края с нея останаха само две приятелки и...нито един роднина :(

Човек трябва да внимава кого допуска до себе си, защото истински приятели се срещат много рядко, независимо че човек дава всичко от себе си, мислейки ги за такива.

Да, щастието отглежда приятели, а нещастието ги сортира.

Изпитах го и на собствения си гръб.

Истински се натъжих. Наистина си много права, като казваш, че нещастието сортира, кои хора са ти наистина приятели - и да, накрая остават малко, винаги е така. Но човек винаги трябва да е добър, да помогне на човек в нужда, ако този човек е съвестен и добър, той ще ти остане благодарен, няма да те забрави и винаги би ти помогнал, защото знае какво е получил от тебе. Че ще има разочарования - ще има. Но не си ли струва, дори да помогнем на 20 човека, и 19 се окажат пълни боклуци, но от тези 20 един ти остане истински приятел, който е готов винаги да ти помогне?

Враговете са сред роднините .И това е така , защото новият порядък в света иска да разбие семеиството.,Ценностите са други. Приятели няма има интереси.

Има доста вярно за това с роднините, изпитъл съм го на собствения си гръб. Ценностите от едно време и сегашните нямат нищо общо. Но все още се намират свестни хора :) А колкото до приятелите - не винаги е интереса. При мен интереса също не стои на първо място, много по-важно за мен е какъв е човека отсреща.

Ако погледнем прагматично това са едни взаимно изгодни отношения независимо в какъв план дори  когато се касае само до взаимна приятност. когато липсва взаимност   най вероятно е използване , но именно тази взаимност не е сметкаджийство   а трябва да  идва отвътре  опре ли до  например   аз ти направих тази услуга  ти непременно трябва да ми я върнеш в най скоро време    се превръща в бакалски сметки   или коза ностра  

извън тази дефиниция приятелството е доста относително според мен

например ескимосите са споделяли жените си в знак на приятелство не знам дали са очаквали взаимност  баси  що се сетих за това 

горенаписанато кат че ли отпада :P

Мдаааа ... приятел е човек от който може да поискаш пари на заем обаче не го познаваш чак толкова добре за да му дадеш ако ти поиска !

• 2 седмици по-късно...

Приятели няма има интереси.

Училището на живота го е доказало поне безброй пъти.  :)

Най-добрият ми приятел от 27 години насам, човек който твърдеше, че ми е брат - онзи ден ме зачерта от живота си, заради една татуировка. Или по точно, защото не съм отишла при него, да ми я направи той. 

всеки разбира думата приятелство по свой си начин.Може би приятеля ти го е приел като предателство от твоя страна,знам ли?

Аз си мисля,че когато има някаква дразка между приятели е важно е да се отхвърлят всякакъв вид недоразумения.

На мене ми се случи с една уж приятелка.Имахме една дразка и засегнатата бях аз,ами какво да ви кажа,вместа да ми се извени тя просто спря да ми се обажда.От това идва,че изобщо не и пука за мен,така че......не страдам особено.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.