Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За врачките....

Featured Replies

На теб хапчетата ли ти пречат за да познаеш що посочената комбинация няма да излезе ?

Или нещо аурата ти е поизбледняла , та не ти стига енергия за функциониране на сивото ти мозъчно ?

Май си предозирал нещо и те бие на възбуда! :D

П.П. Задачката ти няма нищо общо с врачкуването! Но засега се забавлявам на Max! ;)

П.П.2 Концентрирай се над това, коя комбинация ще се падне! :D

• Отговори 898
  • Прегледи 149,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Задачката ти няма нищо общо с врачкуването! 

Я па ти ???

Аз си ползвах целия ми ясновидски талант и си залагам честта тука, пред целия форум че през май тази комбинация няма да излезе, пък ти като си без ясновидска дарбица, вземи та докажи по друг начин що няма да излезат точно тези числа.

Глолем слабак си.

Баси кви разговори водите - явно си допадате, щом толкова усърдно си отговаряте. ;) Дет викат - Господ събира. :)

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Чудя се дали да меся козунаци или не си заслужава, защото няма да станат както трябва.

Какво ще кажат ясновидците по въпроса?

Е за това ще ти трябва врачка която е компетентна по месенето, за да може да види дали ще е стасало добре тестното, да провери по колко мляко ще сипваш, колко захар, колко и какви яйца ще строшиш.

Аз мога само да ти кажа визуално че няма да са препечени.

Баси кви разговори водите - явно си допадате, щом толкова усърдно си отговаряте. ;) Дет викат - Господ събира. :)

Ти кви разговори искаш да водим, за техника ли ?

Много скучна тая техника бе, ела тука да се надлъгваме, па може да ти дадем награда "Хитър Петър" ако си достатъчно вдъхновен.

Е за това ще ти трябва врачка която е компетентна по месенето, за да може да види дали ще е стасало добре тестното, да провери по колко мляко ще сипваш, колко захар, колко и какви яйца ще строшиш.

Аз мога само да ти кажа визуално че няма да са препечени.

Отказвам се тогава - обичам ги препечени :D

за Батков никакви не ги свършихте - вземете да намерите поне един мъж за ангорката ми

:D

На теб хапчетата ли ти пречат за да познаеш що посочената комбинация няма да излезе ?

Или нещо аурата ти е поизбледняла , та не ти стига енергия за функциониране на сивото ти мозъчно ?

Зор голям, направо родилни мъки ще са който си няма ясновидска дарбица.

Ама как така познава тоя белгиец че тази комбинация няма да излезе ???

А сега де ?

Сега освен Иванчо от Русе да ни обясни как става, то момчето чело книжки за врачките, може пък да знае нещо. При врачки бил ходил, я да го видим сега дали разбира от ясновидство. Лесно е да плюеш по анонимни врачки в тяхно отсъствие, ама я сега да видим какво обяснение ще ни даде ?

Хаха ама тебе яко те стяга корделата мой човек. Аз не съм ясновидец, но мога да ти гарантирам, че числата 1,2,3,4,5,6 също няма да се паднат не само в следващия тираж ами и в следващите 5-6 години. Числата 21,24,31,34,44,45,12 също скоро няма да се паднат. Слаб си моя. Каква психология си чел, какви четива за манипулиране на хората не те знам, но по-скоро усещам, че си си причинил вреда с тая литература. И сега ще ти кажа без да съм врачка, че ти си изстрадал човек, жаден за внимание. Жаден за много, много внимание понеже ти е липсвало цял живот! Ако останеш сам и за 2 минути усещаш тревога, не издържаш нали?  Нямаш и много приятели, че май никога не си и имал? Много злоба и мъка лъха от теб.

Усещам, че се чувстваш по-умен от останалите но това е заблуда мой човек. Колкото психологически и манипулативни приоми да си изучил се иска характер, а ти нямаш характер Ти си патологичен мазохист, който е затворен  някъде далеч в детството или юношество си и не си мръднал от там през последните 10-20 години, че по мнение няма и да мръднеш.

Между другото някога минавало ли ти е праз ума, че е възможно да си психопат (в буквалното медицинско значение на думата)

Я па ти ???

Аз си ползвах целия ми ясновидски талант и си залагам честта тука, пред целия форум че през май тази комбинация няма да излезе, пък ти като си без ясновидска дарбица, вземи та докажи по друг начин що няма да излезат точно тези числа.

Глолем слабак си.

:D :D :D

Няма какво да доказвам! Мисля че ivanxii ти е отговорил достатъчно ясно, а аз ще допълня!

Тези задачки за изчисляване на вероятността да уцелиш 6-ца от тотото (~1:14 000 000)

или да не се падне комбинация сме ги смятали вече! ;)

Ти кви разговори искаш да водим, за техника ли ? Много скучна тая техника бе, ела тука да се надлъгваме, па може да ти дадем награда "Хитър Петър" ако си достатъчно вдъхновен.

Не бе, но ваште са съвсем, прощавайте, идиотски. Няма никакъв проблем човек да води подобни разговори, ако разполага с достатъчно свободно време, т.е. ако смята, че ще живее безкрайно или поне мнооого дълго. Но не искам да давам акъл - щом ви харесва, продължавайте да се забавлявате.

Хаха ама тебе яко те стяга корделата мой човек. Аз не съм ясновидец, но мога да ти гарантирам, че числата 1,2,3,4,5,6 също няма да се паднат не само в следващия тираж ами и в следващите 5-6 години. Числата 21,24,31,34,44,45,12 също скоро няма да се паднат. Слаб си моя. Каква психология си чел, какви четива за манипулиране на хората не те знам, но по-скоро усещам, че си си причинил вреда с тая литература. И сега ще ти кажа без да съм врачка, че ти си изстрадал човек, жаден за внимание. Жаден за много, много внимание понеже ти е липсвало цял живот! Ако останеш сам и за 2 минути усещаш тревога, не издържаш нали?  Нямаш и много приятели, че май никога не си и имал? Много злоба и мъка лъха от теб.

Усещам, че се чувстваш по-умен от останалите но това е заблуда мой човек. Колкото психологически и манипулативни приоми да си изучил се иска характер, а ти нямаш характер Ти си патологичен мазохист, който е затворен  някъде далеч в детството или юношество си и не си мръднал от там през последните 10-20 години, че по мнение няма и да мръднеш.

Между другото някога минавало ли ти е праз ума, че е възможно да си психопат (в буквалното медицинско значение на думата)

Защо трябва да му минава през ума, че е психопат? Той прекрасно си го знае още от малък, когато майка му е мислила, че се е родило...момиченце. Пък и откъде толкова ум или гънки, че и за това да се досети поне.В Белгия има възможност да се лекува поне, а той ходи да гледка и съзерцава младите момиченца по площадите. Снима си ги, че и  си ги гледка после изпитвайки чувството на...любовта. Мисля , че това и колежка беше го забелязала при него. Нали  М...а? Да видим дали ще познае коя е!

Защо трябва да му минава през ума, че е психопат? Той прекрасно си го знае още от малък, когато майка му е мислила, че се е родило...момиченце. Пък и откъде толкова ум или гънки, че и за това да се досети поне.В Белгия има възможност да се лекува поне, а той ходи да гледка и съзерцава младите момиченца по площадите. Снима си ги, че и  си ги гледка после изпитвайки чувството на...любовта. Мисля , че това и колежка беше го забелязала при него. Нали  М...а? Да видим дали ще познае коя е!

Няма да е само една предполагам.Аз лично преди няколко годинки имах пререкания с него за темите,които пускаше за жените и не в една тема. 

Няма да е само една предполагам.Аз лично преди няколко годинки имах пререкания с него за темите,които пускаше за жените и не в една тема. 

Викаш, момчето е рецидивист! Тежък случай! :D

Еми като не си ясновидец, къде си тръгнал да си го мериш твоето дребното с моя голям ясновидчо ???

Ама и до 6 не знаеш да броиш, дал си цели 7 числа - ха ха ха ...

Аз с моята комбинация от числа ви цакам с много як ясновидски коз. Правя ви демонстрация на владеене на допълнително измерение, което замества успешно невъзможността да се надникне в бъдещето. Това допълнително измерение е съставна част от ясновидското тайнство, до което ти цял живот сам няма да се докопаш. 

Мили мои слабаци, моята комбинация въобще не е случайна. Тя е гарантирана на 99,999999999% че няма да излезе през май. Единствената възможност да се падне, е ония от тотото да направят нарочно шашма с цел да ги изкарат точно тези числа. Мога да ви изкарам и много други комбинации като тази.

А пък на Иванчо и психологията му куца, една мътилка му е в главата, мана мани.

Леле как го прецаках яко това момче, то си правило труда да качва дълги текстове изплагиатствани, лошо преведени, неподходящо скалъпени, пък аз го ударих от земята само с 6 числа, за които не може да намери психологическо обяснение , откъде ги знам че няма да излязат през май.

Абе дали да не взема и аз да се самопровъзглася за наследник на Ванга, ако никой не открие как ги намирам подобни комбинации ???

Ама, айде няма, щото ще трябва да се правя на набожен после да ходя да паля свещи у нейната църква, да се унижавам баш като бивш комунист пробил в политиката сега.

:D :D :D

Няма какво да доказвам! 

Тези задачки за изчисляване на вероятността да уцелиш 6-ца от тотото (~1:14 000 000)

или да не се падне комбинация сме ги смятали вече! ;)

При моята посочена комбинация става въпрос за сигурност че няма да излязат през май, а не става въпрос за вероятност.

Ама ти като не си посветен в ясновидското тайнство и си кьорав за очевадното ( очевадно за нас хората с дарба).

Най-същественото е невидимо за очите, трябва да се гледа с ясновидска дарба, за да бъде видяно.

То за това има успешни врачки, щото виждат каквото вие тука не виждате. И съответно могат да помат ако искат, а могат и да вредят яко, ако им трябват пари.

... той ходи да гледка и съзерцава младите момиченца по площадите. Снима си ги, че и  си ги гледка после ...

Ти твоите наборки млади пенсионерки ли искаш да снимам бе, ало 63 годишния ...

Ето от откъс от книгата Феноменът Вера. стр 21 разговор между Вера Кочовска и някаква жена чиято сестра е починала

- Бихте ли казали нещо за моята сестра?

- Разбира се... - без колебание отговори Вера и се загледа в правостоящата З.

Но вие си я представяте визуално...представяйте си я - обърна се Вера към З.

Последва пауза. Вера притвори очи, отново ги отвори, взря се в очакващата З. и заговори:

Вера: В дясно ли е погребана на гробищата?

З: Да

Вера: Починала е преди два месеца и 90 дни..

З: Преди пет месеца...

Вера: Паметникът й трябва да бъде направен във формата на книга... тя е обичала много да чете.

[...]

Вера: На североизток ли живее тя оттук?

Вера: Просто искам да разберете, че съм в нещата...

З: аз ви вярвам

Вера: Как няма да ми вярвате... аз ще ви кажа толкова много неща; вече влязох в контакт с нея...

Вера вдигна пръст и посочи в ъгъла на дясната си устна:

Вера: Тук има малка цепка... получила я е преди да умре, много се е мъчила горката... а коя е Вили, Виолета?

З: Нейна приятелка... и колежка

Вера: Тя е скептичка и когато са водили разговор, обикновено, се е стигало до спор нали?

Вера: Губила е ценности, злато е губила

Вера: Тя лежи в ковчега на бяла бродирана възглавничка и до дясната й буза има бяла кърпичка, нейна любима

кърпичка, да?

[...]

Вера: Но интересно: баба Мара е дошла да я вземе "отгоре"... Коя е баба Мара?

З: Нашата баба, починала е

Вера: Тя е била много красива жена... много красива, но я е постигнала нелепа смърт. Била е много красива и с

големи мечти... И бъдещето и е щяло да бъде прекрасно.. Просто е сбъркала с образованието си: призванието й е

било едно, а започнала да учи друго, нали така?

З: Да...

Вера: Сърцето не ми харесва нещо... от сърдечната област е започнало всичко нали?

З: Да, точно така

Вера: Стаята в която е била, не пипайте нека си остане така. Там има много нейни неща - има и един много хубав

анорак, зелен цвят, пазите ли го?

Вера: Пазете го, тя много държи на него. И още много ценни неща има, които ви етрябва да запазите, лично да ги

държите разбирате ли? Тя много често е правила така... - и Вера направи движение с ръката, което отмята

женската коса назад - Права ли съм?

Вера: ... и си е вдигала тъй нослето, сякаш е искала да каже: "Е, хайде!" нали така?

З: Да точно тъй правеше!

Вера назова имена на лекари, които са лекували починалата. Виждайки учудените ни погледи, тя направи отклонение:

Вера: Колкото и далечно да е всичко това, което се говори в момента, толкова е и близко... много близко - и

отното на своята вълна: - Но на нея й е студено, между другото, много й е студено в момента

И отново за нас, макар видимо да говореше на себе си:
- Всъщност тялото на човека си остава тяло до 40 дни след смъртта: вие знаете: през това време на мъртвия му

растат нокти, а на мъжете брада; това са биологични процеси, но трябва да знаете, че ДУХЪТ НА ЧОВЕКА ОСТАВА.

Това е дълга история, която вие хората, които сте отвъд бариерата, няма да може да разберете. Аз искам да ви

покажа и докажа.... в тия неща няма скептицизъм.... Ние не сме сами във Вселената, запомнете това! Някои хора

питат: Защо те не дойдат при нас и да установят контакт?" Та какъв контакт искаме! Ние влязохме в недрата на

Земята, всичко изровихме, а знаем че природата не търпи празно пространство.... И ето- земетресения, нещастия,

наводнения

Вера: Коя е Емилия?

З: Нейна колежка

[...]

Вера: О Господи посинявали са и пръстите, а ръчичките й са много хубави и тънки като на пианист...

Вера: Накити не е обичала вашата сестра, защо така? Вярно ли е това?

З: Да не ги обичаше

Вера: Тя е обичала много спокойствието, но в последно време изобщо не го е имала... Работила е по член 64, нали?

Вера: Нелепа смърт: почти всички органи и функции са били засегнати, което е потвърдено при аутопсията... - и добави със съжаление: - А е можела да живее до 65-70 години

И като уточни още някои подробности за близки на починалата, Вера, недоволна от нещо в себе си, каза:

Вера: Аз държа да дойдете при мене и всичко ще ви разкажа, има още толкова много неща - в момента говоря с нея. Тя е много бледа, а хемоглобинът й е бил толкова нисък: 4,3!

З: Да, точно толкова беше при последното изследване!

-------

(стр 31)

Вера: Влизам в контакт с мъртвата ти сестра... - а към мен: Не записвай! - и отново към З: - Не искам да

плачеш, защото ще си отиде... - кратка пауза, изпълнена с тайнственост и леко напрежение, и отново Вера:

Вера: говори за същите неща... потвърждава това, че баба Мара е дошла да я посрещне... а кой е Краси?
З: Неин познат... - нова голяма пауза. След това:
Вера: Определи някакъв час: 11,45... дванадесет без петнадесет... какво е станало в този час?
З: ?...
Вера: Кога е вдигната, за да бъде закарана в болницата?
З: Към обяд...
Вера: Това обяснява - 11:45... говори ми за левкимия... казва също, че почти няма орган, който да не е засегнат от болката. Пита ме за някакъв часовник, марка 'Ракета', има ли такъв
Вера: И ми говори за някаква застраховка - получихте ли я?
Вера: Просто казва, че и черен дроб, и жлъчка, и далак, и дванадесетопръстник са били засегнати... и панкреасът

също... Нали това е установено при аутопсията?
Забелязвайки с какво напрегнато внимание я следи синът на домакинята (ученик в гимназията), Вера му казва:
- Ники, пречиш ми, иди в другата стая!
Вера: Просто с една надежда, с една вяра, с една усмивка е умряла - до прозореца е било, нали така?
Вера: За някакво дете пита, но бавно говори, не мога всичко да разбера, бавно говори... Коя е Диди?
З: Колежка нейна...
Вера: И казва "2 часа" - през деня или през ноща е починала?
З: През ноща
Вера: Да защото казва "2 часа", а не "14 часа". Умряла е с потръпване, с конвулсии и с надигане - така ми

обяснява...
Вера: И за някакви ботушки говори, трябвало е да купувате... защо не ги купихте и не ги сложихте? Не ми се

сърдите, че ви казвам нали?
З: Не, не се сърдя...
Вера: Казва че има сложени сапуни, тоалетни сапуни между дрехите, дали стоят още там?
Вера: ... И метастази, метастази, метастази... Нина, Нина, Нина, коя е Нина?
З: Колежка...
Вера: Маги, Маргарита, коя е Маги?
З: Колежка нейна...
Вера: Просто ги изрежда, за да покаже че е тука... За някакви неприятности вкъщи говори, не големи, но

неприятности... Нещо говори за бродиране, за някакви гоблени, обичала е гоблени, нали?
Вера: Казва ми: "ирония на съдбата"... говори ми бавно и глухо, не мога всичко да разбера... Иска да си

почине... Почини си!
Вера: Говори ми за някакви петна, особено по коремната област...Лявото око...клепачът е бил по-надолу, това ми обяснява. Сега ми казва да не се безпокоите: някаква крачка искате да правите, да изчакате след 1 Декември.Казва също за някаква фактура - неосребрена имате, да внимавате... Говори, че злато е загубила...Била е много отслабнала преди смъртта, съхнели са й устата...Казва че не е искала да си отиде от този свят, до последно се е борила, така ли е било?
Вера: Казва че страшен ужас е настъпил...просто като шемет са я грабнали...- След кратка пауза:
Вера: О-о-о, говори ми за някаква къща - трябвало да се прехвърля, за някаква пристройка. Има ли такава?
З: Да има
Вера: И за някаква фирма ми говори. Каква е тази фирма?
З: Баща ми има...
Вера: Той попийва, нали?
Вера: ... сега ми говори за някаква книга в два тома, пита ме за нея... 'Отнесени от Вихъра' запазена ли е?
Вера: Казва да не я давате на никого...на трета полица е, нали?
Вера: (към мъртвата) Да починеш ли искаш?... Иска да почине...
---
Вера: Много трудно са й станали обувките... Главата й лежи на бяла бродирана възглавница с бяла кърпичка до нея. Лежи на китеник в червено...
Вера: Христов кой е? Казва, че там има някаква афера и просто заради нея са станали доста неща...
Вера: Мая... Не тръгвай, пиле, стой!... От път някакво известие е дошло, което я е разстроило...
З: Не зная
Вера: Говори, че си е кореспондирала с някакво момиче от Франция
З: Да, във връзка с едно лекарство.
Вера: И то е в една провинция, в гр. Дижон...
Вера: Казва че нейните приятели са били много неискрени: пред нея едно, а зад гъбра й друго...Пита ме за две деца...
З: Нейните
Вера: Казва че едното е много слабо...
Вера: Сега започвам да изреждам имена, които тя много бързо изговаря: Георги, Димитър, Пламен, Ицо, Пепи, Дани... След всяко име З. потвърждаваше с 'Да'
Вера: Искаш малко да си починеш?... Добре.

---
Вера: Знаеш ли че тя е искала да се обеси с въже?
З: Знам
Вера: А знаеш ли за Нова Година какви неприятности е имала?
З: Зная
Вера: А за Валя знаеш ли?
Вера: Моля... не шумете ще я изплашите! Цигари 'Фемина' ще й занесете... и баклава. Пита за някаква размяна, която е трябвало да се направи...
Вера: Говори за някакво излизане с кола извън Плевен... на 25-я километър... Какво е станало, не мога да

разбера... Били сте преди това на някакво изпращане на войник?
Вера: Ето за това ми говори... На вас говори ли ви нещо?
Вера: И накрая... Маги...
Вера: И за 'Труд и работна заплата' ми говори... Някаква жена там има големи неприятности й е създала
Вера: Много я е унасяло на сън на последък и все й е било студено; казва че е чувствувала слабост на всякъде... Със зъбите също не е била добре, казва, че кръв й е текло от венците...
Вера: Говори ми за някакъв мъж, но бавно говори, не мога да й разбера всичко, бавно говори... Храламби, Хари, ето... говори... говори... за някакво място извън Плевен... Трябвало някакъв строеж да се направи... За някакво дете сега ми говори, умряло, на майка ви ли, на баба ви ли?
З: На майка ми
Вера: Боже, милата... очите много я болят... С болки в очите си е отишла... Не е търпяла светлото... Все на

тъмно е искала да стои, казвала е: "Аз и без това си отивам..."

Обръщайки се към сестрата на мъртвата, Вера я смъмри:
- Не искам да плачеш, няма да говоря повече с нея... Сега тя иска да си тръгне... Казва ми: "Вера, да спрем дотук, а пред Нова година, например в Петък, яе ме извикаш и ще говорим за много неща." Сега ми говори за някакъв пръстен, камъкът на който е паднал.
Вера: Сега иска да си върви, тръгва си, но се обръща... говори ми за някакви пари, за някакви книжа...
Вера: Тя е теглила от тази книжка... Поръчва парите да стоят там... Казва да обърнете внимание на детето, че го боли стомахчето... Сега ми казва, че някакъв човек, който живее наблизо, немного стар човек, ще умре наскоро... Тръгва си...

Редактирано от dMiro (преглед на промените)

Еми като не си ясновидец, къде си тръгнал да си го мериш твоето дребното с моя голям ясновидчо ???

Ама и до 6 не знаеш да броиш, дал си цели 7 числа - ха ха ха ...

Аз с моята комбинация от числа ви цакам с много як ясновидски коз. Правя ви демонстрация на владеене на допълнително измерение, което замества успешно невъзможността да се надникне в бъдещето. Това допълнително измерение е съставна част от ясновидското тайнство, до което ти цял живот сам няма да се докопаш. 

Мили мои слабаци, моята комбинация въобще не е случайна. Тя е гарантирана на 99,999999999% че няма да излезе през май. Единствената възможност да се падне, е ония от тотото да направят нарочно шашма с цел да ги изкарат точно тези числа. Мога да ви изкарам и много други комбинации като тази.

А пък на Иванчо и психологията му куца, една мътилка му е в главата, мана мани.

Леле как го прецаках яко това момче, то си правило труда да качва дълги текстове изплагиатствани, лошо преведени, неподходящо скалъпени, пък аз го ударих от земята само с 6 числа, за които не може да намери психологическо обяснение , откъде ги знам че няма да излязат през май.

Абе дали да не взема и аз да се самопровъзглася за наследник на Ванга, ако никой не открие как ги намирам подобни комбинации ???

Ама, айде няма, щото ще трябва да се правя на набожен после да ходя да паля свещи у нейната църква, да се унижавам баш като бивш комунист пробил в политиката сега.

При моята посочена комбинация става въпрос за сигурност че няма да излязат през май, а не става въпрос за вероятност.

Ама ти като не си посветен в ясновидското тайнство и си кьорав за очевадното ( очевадно за нас хората с дарба).

Най-същественото е невидимо за очите, трябва да се гледа с ясновидска дарба, за да бъде видяно.

То за това има успешни врачки, щото виждат каквото вие тука не виждате. И съответно могат да помат ако искат, а могат и да вредят яко, ако им трябват пари.

Ти твоите наборки млади пенсионерки ли искаш да снимам бе, ало 63 годишния ...

Ние с Иван точно това ти обясняваме, че вероятност от порядъка на приблизително 1:14 000 000 да ти падне определена комбинация си е баш твоята 99,99999999%- процента сигурност, че няма да се падне комбинацията.

Това и децата го знаят!

И по същата логика мога да кажа, че през май няма да падне метеорит в/у къщата ми! :D

П.П. Можех да си замълча, но от друга страна не мога, тъй като днес не съм ти напомнял да си изпиеш хапчетата!

Загрижен съм! :rolleyes:

Ние с Иван точно това ти обясняваме, че вероятност от порядъка на приблизително 1:14 000 000 да ти падне определена комбинация си е баш твоята 99,99999999%- процента сигурност, че няма да се падне комбинацията.

Аз пък ви обяснявам че моята комбинация е плод на ясновидство.

Айде ще ти добавя повечко деветки след запетаята:

99,99999999999999999999999999999999999999999999999999%

Ето ти, такава е гаранцията на моята комбинация че няма да излезе през май.

Ама вие като сте кьорави от ясновидска гледна точка и не можете да видите истината.

Ако мине някой 14 годишен през тази тема и ако не го заболява веднага главата като види големи числа ( демек не е слабак по математика, та да се стряска излишно) и ако не си е изгубил още детското в душата, може като нищо да му проблесне че това което аз пиша е вярно. И ще бъде даже в състояние да ви го докаже с точно един ред текст.

То и аз мога да ви го докажа, ама предпочитам да си тънете в невежеството ви.

Защото не заслужавате да научите такова интересно нещо от мен, относно ясновидските "технологии".

Ето от откъс от книгата Феноменът Вера. стр 21 разговор между Вера Кочовска и някаква жена чиято сестра е починала

-------

(стр 31)

Разговорите с мъртвите на мен ми изглеждат просто като четене на информацията която клиента носи в себе си. Значи няма разговор с мъртъв човек. Има шашма че уж се говори с мъртвец. Но врачката може да си ги познава без проблем детайлите за които пишат в откъса, защото посетилите я, си ги носят тези детайли в главите си и дават достъп до тях на врачката. Тя после ги пресява и подбира кое да ползва. 

Същата "технология" се използва когато се цели да бъде шашнат клиента и подготвен да повярва че има нужда да му бъде развалена несъществуваща магия. Разказват му се разни детайли от миналото, за да повярва че врачката си има яка дарба и после му се прибират паричките.

Което означава че трябва да сте нащрек и да се особено предпазливи и недоверчиви, когато някоя врачка почне да ви впечатлява относно знаенето на неща от миналото. На вас не ви е полезно по никакъв начин, врачката да ви обяснява че вижда разни работи от миналото. Вие и без нея си ги знаете. На вас ви трябва тя да вземе правилните решения ( вместо вас) относно бъдещето ви. За това сте отишли при нея, понеже сте неспособни сами да решавате какво да правите.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Belge, направи една магия всички жени, с които форумният дявол иска да прави секс, да му пускат, и ще бъдеш признат за вещ в занаята! :wors:

Другото са празни приказки. ;)

Belge, направи една магия всички жени, с които форумният дявол иска да прави секс, да му пускат, и ще бъдеш признат за вещ в занаята! :wors:

Присъединявам се - ако искаш мога да изготвя списък или нещо подобно.

Разговорите с мъртвите на мен ми изглеждат просто като четене на информацията която клиента носи в себе си. Значи няма разговор с мъртъв човек. Има шашма че уж се говори с мъртвец. Но врачката може да си ги познава без проблем детайлите за които пишат в откъса, защото посетилите я, си ги носят тези детайли в главите си и дават достъп до тях на врачката. Тя после ги пресява и подбира кое да ползва. 

Същата "технология" се използва когато се цели да бъде шашнат клиента и подготвен да повярва че има нужда да му бъде развалена несъществуваща магия. Разказват му се разни детайли от миналото, за да повярва че врачката си има яка дарба и после му се прибират паричките.

Което означава че трябва да сте нащрек и да се особено предпазливи и недоверчиви, когато някоя врачка почне да ви впечатлява относно знаенето на неща от миналото. На вас не ви е полезно по никакъв начин, врачката да ви обяснява че вижда разни работи от миналото. Вие и без нея си ги знаете. На вас ви трябва тя да вземе правилните решения ( вместо вас) относно бъдещето ви. За това сте отишли при нея, понеже сте неспособни сами да решавате какво да правите.

така

само дето госпожа З. няма как да знае че сестра й като е умряла е била посрещната от тази баба Мара. Друго, Вера парички не прибира. А отказва да й се плаща квото и да било, някой път ше те увика ако настояваш да й даваш пари или подаръци.

Второ владее перфектно предсказването. Това го знам от личен опит, с 100% точност. Има хора които могат да свидетелстват за писмото което е писала до София преди да стане палежа на партийният дом - кадето описва не само какво ще стане но и времето  в денят в който ще се случи.

Също владее и виждането на разстояние. Майка ми лично ми е звъняла по телефона да ме пита кво правя дали уча, аз се правя на ударен и викам да да, а телевизора е включен на нещо. И тя ми отговаря "аа да ли? Ми защото Вера вика че гледаш еди кво си и ядеш еди какво си". Това при положение че съм на 2-3км.

Вера беше лечител с биоенергия който владее и ясновидство, и виждане на разстояние, и сама казва (и отказва) да не се ровиме много много а да си живеем живота, че ако нещо е писано да го знаеш щеше да го знаеш. Казваше и предзказваше напред и назад в времет само когато тя реши, така да я питаш нещо да ти предсказва не ставаше. Лекуване това правеше по цял ден, без пари.

А ако беше прочел внимателно щеше да видиш какво казва за скептицизма. И да разбереш че този разговор с починалата е за да покаже на скептично настроените че, както тя се изразява духът на човека продължава и отвъд.

Аз пък ви обяснявам че моята комбинация е плод на ясновидство.

Айде ще ти добавя повечко деветки след запетаята:

99,99999999999999999999999999999999999999999999999999%

Ето ти, такава е гаранцията на моята комбинация че няма да излезе през май.

Ама вие като сте кьорави от ясновидска гледна точка и не можете да видите истината.

Ако мине някой 14 годишен през тази тема и ако не го заболява веднага главата като види големи числа ( демек не е слабак по математика, та да се стряска излишно) и ако не си е изгубил още детското в душата, може като нищо да му проблесне че това което аз пиша е вярно. И ще бъде даже в състояние да ви го докаже с точно един ред текст.

То и аз мога да ви го докажа, ама предпочитам да си тънете в невежеството ви.

Защото не заслужавате да научите такова интересно нещо от мен, относно ясновидските "технологии".

Впечатлен съм!

Не знаех, че в лудницата им дават да ползват интернет! :D

:wub:

А ако беше прочел внимателно щеше да видиш какво казва за скептицизма. И да разбереш че този разговор с починалата е за да покаже на скептично настроените че, както тя се изразява духът на човека продължава и отвъд.

Тя тази умрялата, на мен нищо не може да ми казва. И да беше жива, пак нямаше да може нищо да ми казва, защото аз за разлика от нея съм психично здрав.

Тя е могла да казва много неща на хора като теб, които са на ниво вярващ клиент. А пък аз съм от другата страна на барикадата, не съм клиент на врачки. Те на мен не могат да ми помогнат, щото няма да им дам достъп до информациите които са им необходими, за да кажат нещо полезно.

Врачките имат нужда ти да им вярваш напълно, така ще могат да ти помогнат възможно най-добре, ако целта им е да помагат.

Аз не вярвам в задгробен живот. За въпросната врачка не знам на какво е вярвала, но от професионална гледна точка, за да й върви добре бизнеса, е било добре да се съобразява с ирационалните вярвания на мнозинството от клиентите си и да се прави че и тя е набожна. Ако добре се е преструвала че е набожна, сега ще си остане че е била вярваща и готово. А може и да си е била найстина вярваща, ама тогава ще е било по нейн си особен начин. Щото има видео с интервю с нея в интернет, където я "разбиват" изречение по изречение, че нейните твърдения са били в противоречие с писаното в библията. То в библията има писано всичко и противното му, та всеки може да си я тълкува както иска, ама все пак се знае че доста от църквите са против врачуването.

Впечатлен съм!

Не знаех, че в лудницата им дават да ползват интернет! :D

:wub:

Най-добре се смее този, който се смее последен по ред.

Като не знаеш какви козове съм скрил в ръкава си и мога да ги извадя и да те цакам когато си поискам, по-добре не се изхвърляй много на високо, щото от високо ще паднеш после.

Тя тази умрялата, на мен нищо не може да ми казва. И да беше жива, пак нямаше да може нищо да ми казва, защото аз за разлика от нея съм психично здрав.

Значителен брой потребители от този форум силно сме убедени, че е обратното!

...Те на мен не могат да ми помогнат...

За съжаление, никой не може!

Врачките имат нужда ти да им вярваш напълно, така ще могат да ти помогнат възможно най-добре, ако целта им е да помагат.

Ти имаш нужда да ти вярваме, но ние ще ти помогнем! :D  

Гледай сега,

баш пък за всички няма да може да стане.

Ама за някои от тях може да ти се помогне.

Значи приготви си следните необходими материали за ритуалите.

- остригани косми от под мишниците ти, след като си се бил изпотил доста след физическо натоварване ( трябват твоите феромони за магическата рецепта)

- една доза сперма, получена след възбуждане по време на което си виждал снимки на жените които искаш да ти пуснат ( така ще има отпечатък на тяхното благодатно влияние върху твоята психика, благодарение на което магията ще им предизвика на тях желанието за съвъкупление с теб)

- твои скорошни снимки, за да се знае точно кого ще уреждаме

- снимки на мадамите, на които да са сами

- твоята точна дата на раждане и техните дати на раждане ( трябва да се спази традицията )

Ще има обаче и неприятни последици. Те може да не те оставят на мира после, след като са омагьосани да ти пускат. Та ще те одереме с много пари за развалянето на магията после, ха ха ха ...

Те моите хора са лакоми, да знаеш.

Само първите дози "наркотик" са безплатни, докато го закъсаш яко и станеш зависим от "дрогата", после си плащаш като поп.

Аз пари не ти искам, ама майсторите дето ще ти направят магията ще се опитат да е рентабилна инвестицията им. Те тия тука при мен, така действат. 

Помисли си добре.

Значи приготви си следните необходими материали за ритуалите.

- една доза сперма, получена след възбуждане по време на което си виждал снимки на жените които искаш да ти пуснат ( така ще има отпечатък на тяхното благодатно влияние върху твоята психика, благодарение на което магията ще им предизвика на тях желанието за съвъкупление с теб)

С интересни неща се занимаваш ти! :D

Ти имаш нужда да ти вярваме, но ние ще ти помогнем! :D  

Подигравчицата с ниските ви умствени възможности и липса на ясновидска дарбица ще е много яка, обещавам ти го.

Само малко търпение трябва, за да дойде подходящият момент.

С един куршум ще ударя едновременно два заека.

И вярващите и не вярващите, ще сте смаяни.

С интересни неща се занимаваш ти! 

Ама аз теб те хванах в крачка, благодарение на ясновидската ми дарба.

След молбата ти за помощ, пуснах един магически пинг по ИП и скивах че в компютъра ти има снимки на въпросните мадами и установих че си ги пускаш едновремено по няколко на екрана. А от микрофона ти се долавяше характерен звук на избиване на сметата, ха ха ха ... 

По-леко бе мой човек, ще се ожулиш с тия темпове.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.