Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За врачките....

Featured Replies

Казват, че рано или късно човек си припомня уменията от минали животи ;)

предлагам за да стане това по-бързо - да го подложим на хипнотична регресия

:D

• Отговори 898
  • Прегледи 149,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

предлагам за да стане това по-бързо - да го подложим на хипнотична регресия

Като чета разни работи в БЛИЦ  ;)  , ми се струва че наистина някъде ще го подложат на регресия, но не знам точно каква :D

Като чета разни работи в БЛИЦ  ;)  , ми се струва че наистина някъде ще го подложат на регресия, но не знам точно каква :D

Според Ускова, когато човек знае извънземния си код, става по-лесно да се живее. Относно все по-честите твърдения, че ще има нашествие на извънземните, тя заяви, че според нея те отдавна живеят между нас, обаче не са задължително с кораби. Ние имаме телепатично общуване с тези същества. Ускова препоръча като се съберем на вечеря да поговорим с тях. Да погледнем и да видим, че може би нашият мъж или жена са извънземни.

http://play.novatv.bg/programi/na-svetlo-s-lyuba-kulezich/374849?autostart=true  http://frognews.bg/news_67745/Uchenichka_na_Kashpirovski_Stanishev-voin_na_CHingiz_han_Kuneva-nalojnitsa_v_harem

Ех, този дявол... :D

мен, най ми хареса, че Бареков бил рептилоид от планетата Нибиру. :D

На последната стр. на днешния брой на в. "Сега" има интервюто на Кулезич с въпросната руска екстрасенска.

На последната стр. на днешния брой на в. "Сега" има интервюто на Кулезич с въпросната руска екстрасенска.

Който не сие купил вестника може да го прочете тук: http://www.segabg.com/article.php?id=692637

Хареса ми това, че Първанов и Кунева е по-добре да се занимават с друго, но не и с политика.

Бойко да си отдъхне малко в Тибет, а пък Орешарски е посланик на дявола с черната си сила.

Алена със страшна прогноза: Ще се лее кръв в Крим! Очакват ни трета, четвърта и пета световни войни!

Направих звездна карта на деня и часа на навлизането на червената армия в Украйна през 1918 година, деня в който Никита Хрушчов е подарил Крим на Украйна и деня на референдума. Общата вибрация е носител на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които ще се изявят в бъдещето. С емоционалното решение да подари Крим на Украйна Хрушчов и неговото обкръжение са създали нова негативна карма между руснаци и украинци. Тя трябва да бъде изчистена дори с цената на война, изтъква нумероложката Алена в интервю за столичен вестник.

Според нея в полза на Украйна ще бъде да приеме отцепването на Крим, за да не се превърнат в малка територия заради желанието си за запазване на изкуствено придобита териториална цялост. Изводът е, че присъединяването на Крим към Русия не е агресия от нейна страна, а връщане и приобщаване към родината.

Астроложката Алена коментира дали ще има трета световна война така: Предстоят и трета и четвърта и пета, но не сега. Те ще избухнат и приключат до ХХIII век. Тогава оцелялото човечество ще е много по-малко като численост, няма да има държави, пари и религии. Ще бъдем част от семейството на вселенските цивилизации, а Земята ще се управлява от едно правителство.

http://pik.bg/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%BB%D0%B5%D0%B5-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2-%D0%B2-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-news162730.html

Спете спокойно, скоро 3-та световна война няма да има, а когато я има, нас няма да ни има. :D

Спокойно, темата не е в защита на врачките и не е нужно да ни стряскаш с крясъци, изразени посредством оцветен в червено и увеличен текст, защото тук не митингуваме, а общуваме. :D 

Бих те посъветвала първо да прочетеш темата, а след това да пишеш.

Приятен ден! :)

Това, че коментирате врачките и ви е интересно какво пишат/казват те не е ли показно за това, че им вярвате и че се интересувате ?

Благодаря, приятен ден и на теб и на всички !

Редактирано от The Good Old TIme (преглед на промените)

Това, че коментирате врачките и ви е интересно какво пишат/казват те не е ли показно за това, че им вярвате и че се интересувате ?

Врачките са забавни с прогнозите си, които почти никога не се сбъдват, освен ако някоя случайно не налучка нещо.

За жалост, мнозина им вярват и ако сами не се опарят, ще продължават да си хвърлят парите на вятъра.

Врачките не са феномени, каквито искат да се изкарат, а обикновени шарлатани, които печелят от болката и отчаянието на хората.

Врачките са забавни с прогнозите си, които почти никога не се сбъдват, освен ако някоя случайно не налучка нещо.

За жалост, мнозина им вярват и ако сами не се опарят, ще продължават да си хвърлят парите на вятъра.

Врачките не са феномени, каквито искат да се изкарат, а обикновени шарлатани, които печелят от болката и отчаянието на хората.

Уважавам мнението ти, приятелко ! Но знай, че няма само врачки шарлатани ! Да, има и такива. Но много от врачките правят "уж чудеса" защото дават на дявола да им влияе. Предполагам много от тях не го осъзнават. Това не мога да кажа със сигурност, дали го осъзнават или не, защото не съм запознат. Затова и Ви написах, че много лоша тази работа, да не кажа едно от най-лошите неща в съвремието. Навсякъде почти има врачки, хората тичат по врачки, по телевизията има врачки и като цяло пиша за екстрасенсите - хора занимаващи се с магьосничество. И е факт, че ги има тези неща. На мен ми беше доказано, понеже направих един от най-големите си грехове - да се обърна към врачка, факт е, че ми познаваше почти винаги около 70 % от това, което ми предвиждаше. И тук говоря за много от нещата, които няма как да познаеш,че ще станат. Има ги тези сили и не съм първият, който го е осъзнал, сигурно много хора ще чуете да Ви разказват, че това е факт. Обаче това не са супер способности, талант или каквото и да било хубаво, а това са черните сили на дявола, които им влияят, защото те го позволяват да стане, те чрез тези неща позволяват на дявола да им влияе, както и на тези хора, които са се обърнали за помощ към екстрасенсите и двата типа попадат в капаните на дявола. Единствено БОГ е ТОЗИ, който ни помага и който може да ни помогне да се измъкнем от това проклятие ! Нужно е да се обърнем към НЕГО за помощ. Няма кой друг да ни спаси от тези неща. Целта на дявола е да ни съсипе, да ни опропасти животите, както докато сме живи - за да се мъчим, още повече след смъртта, за да бъдем подложени на адски мъки в ада и след това (или направо, не съм запознат точно) в огненото езеро в денят на Страшният Съд. Така, че не, моля Ви, помислете сериозно преди да започнете да се интересувате от врачки, баячки, гадателки, леене на куршум и всичко това свързано екстрасенсите, всичко това свързано с окултизма, защото помощ при дявола няма да намерите, повярвайте, колкото и чудеса да Ви се струва, че правят тези хора ... това е заблуда на дявола, след време положението става много по-зле от това в което сте били в началото, преди да Ви "помогнат". Има начин на действие на нечистите сили дявола. Давам Ви пак съвет - при дявола помощ не търсете, НИКОГА.

Редактирано от The Good Old TIme (преглед на промените)

Алена: Очакват ни кръв и пожари

Астроложката Светлана Тилкова-Алена предсказа кошмарни събития за България.В ефира на Би Ти Ви Алена посочи, че България я очакват кървавите събития от Украйна, а освен това ще има и пожари."Правила съм хороскоп на Доган. Той е един от примерите за това, че хора като него са родени на 29-то число са амбициозни и гонят връх!", обясни Тилкова. Според нея Симеон Сакскобургготски не бил орисан за президент и затова останал министър-председател.frognews.bg

Ако Алена уважаваше поне мъничко себе си и дейността, която упражнява от години, никога нямаше да си позволи да прави такива абсурдни предсказания от екрана, открито обслужвайки нечии интереси.

Алена: Очакват ни кръв и пожари

Астроложката Светлана Тилкова-Алена предсказа кошмарни събития за България.В ефира на Би Ти Ви Алена посочи, че България я очакват кървавите събития от Украйна, а освен това ще има и пожари."Правила съм хороскоп на Доган. Той е един от примерите за това, че хора като него са родени на 29-то число са амбициозни и гонят връх!", обясни Тилкова. Според нея Симеон Сакскобургготски не бил орисан за президент и затова останал министър-председател.frognews.bg

Ако Алена уважаваше поне мъничко себе си и дейността, която упражнява от години, никога нямаше да си позволи да прави такива абсурдни предсказания от екрана, открито обслужвайки нечии интереси.

тая Алена толкова низко да стигне

пфууу

прочела предсказанията на Ванга и кой де се пише врач и астролож ареее - тъй тъй ша става

п.с.

само вижте ценоразписа й на тая Алена малена звездите ми го снасят пардон говорят - златни пари да имате да имате да й давате

....

• 4 седмици по-късно...

Ясновидка кълне Ани Салич: Да пукне тая гад!

Хем е проста, хем е злобна! Кучка мръсна долна, коментира Йоана Рубин

Ясновидката Йоана Рубин изригна огън и жупел срещу нищо неподозиращата тв водеща Ани Салич. Незнайно защо „надарената Свише със способности“ се нахвърля срещу новинарката, заклеямявайки я с тежки клетви: „Да пукне тая гад! Хем е проста, хем е злобна“.

„Не понася умните и красивите, простакелата. Дано си счупи главата някъде от вирене и надуване, та да миряса най-после. Тя била много гадна, но допреди години поне се прикриваше, а сега остарява и озлобява“, коментира Рубин на страницата си във Фейсбук.

Публикувано изображение

Никой обаче не подкрепя клетвите й, затова ясновидката допълва поста си с още пиперливи думи.

„Много е злобна. Много злобно чете преди повече от две години за мен, че не съм била образована и съм била много проста, а то се отнасяло за нея. Хаха! Кучка мръсна долна“, пише Рубин и за да се „разтовари“ напълно, завършва: „Все пак аз си имам дипломи, които са истински, но тя няма“. 

blitz.bg

лошо му се пише на всеки, дето кълне

• 2 седмици по-късно...

Осъдиха ясновидката "Маг Руми"

Публикувано изображение
Районен съд - Варна осъди ефективно за измама 21-годишна ясновидка и лечителка, известна под името „Маг Руми“ или „Наследницата на Ванга“ за имотни вреди на обща стойност 9822 лв., съобщиха от съда.

Наказание от 1 година лишаване от свобода, при първоначален общ режим ще изтърпи 21-годишната Румяна Г. Тя бе призната за виновна по обвинение в измама, при която на 8 пострадали лица са причинени имотни вреди.

Присъдата бе постановена по реда на съкратеното съдебно следствие. Самото деяние е извършено от подсъдимата като непълнолетна, при условията на продължавано престъпление в периода 14 март 2009 г. – 15 ноември 2010 год. в село Старо Оряхово, гр. Долни Чифлик и гр. Варна. 21-год. Румяна Г. е с чисто съдебно минало. Тя бе осъдена да заплати уважените от съда граждански искове за причинените в резултат на измамата имуществени щети.

Районният съд потвърди взетата по отношение на нея мярка за неотклонение „подписка“. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

http://frognews.bg/news_69971/Osadiha_iasnovidkata_Mag_Rumi/

и другите й "наследници" на Ванга и те след нея

и другите й "наследници" на Ванга и те след нея

Надявам се, че след този случай, измамените от разни псевдолечители, врачки, магове и пр. ще започнат да търсят правата си в съда.

Надявам се, че след този случай, измамените от разни псевдолечители, врачки, магове и пр. ще започнат да търсят правата си в съда.

Дано си ги потърсят правата, макар че сами са си виновни.

Осъдиха на 5 години затвор екстрасенс, измамил лековерна с 48 250 лева

Районният съд в Бургас наложи присъда от 5 години лишаване от свобода на жена, представяща се за маг, съобщиха от Районната прокуратура в морския град за "Фокус". Д. Й. е призната за виновна в извършването при условията на продължавано престъпление на измама в големи размери. Наложено ѝ е ефективно наказание при първоначален общ режим на изтърпяването му.

Делото е заради извършени в периода от 24 юни 2010 г. до 8 юли 2010 г. деяния, свързани с възбуждане и поддържане у К.С. на заблуждение, че срещу сумата от 48 250 лв., осъдената като екстрасенс, със „способностите й" на Маг Д. Тя "гарантирала", че ще направи защита на семейството й, за да ги предпазела да не им се случват лоши неща.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4090446

Д. Й. е призната за виновна в извършването при условията на продължавано престъпление на измама в големи размери.

Мнимият екстрасенс е Дешка Йордаснова, известна с прозвището маг Деси.

Има ли контрол над псевдолечителите?

48 хил.лв за разваляне на магия?!

хора,с пари не можете да се предпазите!използвайте зеленчуци-чесън,кромид и  др.!ефикасна алтернатива!някои окачват по терасите червен пипер и не ги лови магия и със сигурност и това работи :) :) :)

Районният съд в Бургас наложи присъда от 5 години лишаване от свобода на жена, представяща се за маг, съобщиха от Районната прокуратура в морския град за "Фокус". Д. Й. е призната за виновна в извършването при условията на продължавано престъпление на измама в големи размери. Наложено ѝ е ефективно наказание при първоначален общ режим на изтърпяването му.

Делото е заради извършени в периода от 24 юни 2010 г. до 8 юли 2010 г. деяния, свързани с възбуждане и поддържане у К.С. на заблуждение, че срещу сумата от 48 250 лв., осъдената като екстрасенс, със „способностите й" на Маг Д. Тя "гарантирала", че ще направи защита на семейството й, за да ги предпазела да не им се случват лоши неща.

Някъде четох ,че в България имало най-много врачки на глава от населението.

Това според мен е доказателство,че сме супер малумен народ :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.