Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Malware Removal академии

Featured Replies

Честно казано за мен тия школи са глупост... Болни мозъци няма какво да правят и явно си запълват времето с тестване на вируси и прочие, но няма лошо. Аз за себе си, като знам как да изпозвам OS, така че да нямам зарази, за какво ми е да се занимавам с потребители, където кликат и отварят файлове навсякъде... Нямам никакъв интерес, виж ако играе $ вече има за какво да говорим.

• Отговори 62
  • Прегледи 7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идеята е добра, даже има някакво развитие. Какво е това развитие, в момента не толкова важно. В HJT Team сме доста либерални и при желание за участие разглеждаме кандидатурите за HJT Team, после можем

• Не е толкова лесно, както изглежда на пръв поглед. Имай предвид, че летвата за кандидатура е доста висока. Тоест имаме предварителни изисквания за някои детайли. Например: много добър английски език,

• Не са само тези...това са академии където обучението е на английски език.....Не забравяйте руско-украинската школа: SafeZone (бивш Virusnet) , VirusInfo ......обучението е на руски език.....и не

Аз за себе си, като знам как да изпозвам OS, така че да нямам зарази, за какво ми е да се занимавам с потребители, където кликат и отварят файлове навсякъде...

Нямам никакъв интерес, виж ако играе $ вече има за какво да говорим.

Защо си мислиш, че го правя безплатно? Защо си мислиш, че няма пари? Просто питам може и да си прав, може и да не си.

Защо си мислиш, че го правя безплатно? Защо си мислиш, че няма пари? Просто питам може и да си прав, може и да не си.

Няма безплатен обяд,всичко се заплаща :yanim: Само дето не съм се заразявал от 2007 година,чак скучно ми става - та от мене пари ЯДЕЦ!!!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Хора , това е тема за академии , не за това кой колко се заразява ! Вземете се в ръце и ако има нещо да напишете по същество - пишете или по-добре не спамете !

Няма безплатен обяд,всичко се заплаща :) Само дето не съм се заразявал от 2007 година,чак скучно ми става - та от мене пари ЯДЕЦ!!!

Защо си мислиш така? :)

Питам по принцип и дори за въпроса с академиите. Защо си мислите че не си струва, че не работят с това, че не знаят онова без да сте вътре в нещата? Не можете да бъдете сигурни.

Редактирано от Maniac (преглед на промените)

• Автор

Дарения, ама това в БГ форум няма да стане. Виж в чуждестранен - да.

Хора , това е тема за академии , не за това кой колко се заразява ! Вземете се в ръце и ако има нещо да напишете по същество - пишете или по-добре не спамете !

И каква връзка има с темите тука? Какви съвети се дават на четящите освен инфо,че има такива и такива академии?

Какво го грее Пенчо,че съществуват? Ей това твоето си е чист спам,ако не се допуска заразяване какво ще чистят?

И каква връзка има с темите тука? Какви съвети се дават на четящите освен инфо,че има такива и такива академии?

Какво го грее Пенчо,че съществуват? Ей това твоето си е чист спам,ако не се допуска заразяване какво ще чистят?

И защо си мислиш, че там идват само хора с malware проблеми ? :)

Идват всякакви: "Бавен ми е компютъра - дали е заради вирус" , "Имам проблем с Symantec EndPoint Protection - не стои активна, преинсталацията не помага, какво да правя?" и т.н.

А и опита който се добива от най-различните случаи е безценен...

И защо си мислиш, че там идват само хора с malware проблеми ? :)

Идват всякакви: "Бавен ми е компютъра - дали е заради вирус" , "Имам проблем с Symantec EndPoint Protection - не стои активна, преинсталацията не помага, какво да правя?" и т.н.

А и опита който се добива от най-различните случаи е безценен...

Ами това е вече друго. :) Защото от последните постове оставам с друго впечатление.

Една правилна забележка от B-Boy. Абсолютно е така! Бърз пример: Вчерашен проблем в MBAM Forums, който имах беше за не работеща Java и човекът си е помислил, че е в резултат на зловреден софтуер. Просто я деинсталирахме и обновихме и всичко си тръгна по вода. За Malware Removal ти трябват повече skills, отколкото изглежда. Познаване на операционната система, създаване на батч файлове (B-Boy ще искаме да ни демонстрира как се изгражда един :P:D ) и какво ли още не. Ти трябва да следиш всякакви тенденции и прочие. Не е лесно, изисква up-to-date база данни с информация за ставащото по света и у нас. Сложна работа, но пък безценно, както вече каза B-Boy.

Съгласен съм с Maniac !! :P

А и Nikssi, забравих да спомена още нещо - колкото и да разбира даден потребител, никой не е застрахован от заразяване...ама никой.

Malware-a е винаги едни гърди напред...аз редица пъти при тестване се е случвало неволно да допускам по нещичко.

Преди година и половина и Capnemo ни бе пациент...това може да се провери лесно => беше му се намърдал един Bifrost...така че... :D

Линк ако искаш ще ти дам на Л.С. защото не искам и агентите от школите да го видят по обясними причини. :blink:

...

В този ред на мисли можех да дам едно примерче за зловреден файл...

Но като си помисля, колкото "хакери" ще се намерят да кликнат върху него...И с друго освен HIPS няма да бъде защитен никой...По-добре не...

Иначе съм съгласен-Не е за всеки човек тази работа.

От всичко най-много се изисква търпение, знание и упоритост.

Поздравявам ви обаче за желаниетоо да обучите хора, които да помагат ;)

В този ред на мисли можех да дам едно примерче за зловреден файл...

Но като си помисля, колкото "хакери" ще се намерят да кликнат върху него...И с друго освен HIPS няма да бъде защитен никой...

Джей прати ми го на ЛС ако не проблем Публикувано изображение

PS. nicicom нямам книжка и ми се налага HomeDrivig(:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.