Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Песничката е страхотна и всичко във филма "Кавказка пленница" - също. Един от любимите ми.

Изводите в нея не са от най-удачните. Филмът все пак е правен при неестествени условия в една изкривена действителност.

Сигурно си гледал филма "Coming to America" с Еди Мърфи. Ако не си, той може да попромени мирогледа ти, въпреки че е обикновена приказка.

Ако и след него продължаваш да избягваш присъствието на жените, значи медсестрите ти действат отрицателно. ;)

Приятен уикенд на всички! :)

лек и приятен и на теб, но катос е върнеш ще трябва да проведем малко изследване връху комедийния жанр в киното явно, тъй като ни се различават погледите :)

Ти Доки не го слушай, още го държи от снощи. Утре пък ще се чуди какви ги е писал днес следобед Публикувано изображение

изобщо няма да се чудя аз, освен на може би на теб :blink:

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

За един глас който чух преди малкоПубликувано изображение

Весел уикенд на всички(:

Нима пак мислим за едно и също? :blink:

От както съм дошъл на работа не съм сядал. Баси. Абе тия хора не се ли научиха, че като скочат от 4-5 етаж няма да се самоубият, ами ще се мъчат ?

От както съм дошъл на работа не съм сядал.

Баси.

Абе тия хора не се ли научиха, че като скочат от 4-5 етаж няма да се самоубият, ами ще се мъчат ?

Не знаят, че и това е късмет ..

ъхъм ... има ги всякакви

Торта готова и се охлажда.

Жито сварено и приготвено.

Тутманик тоже.

Още тесто чака .

Вечеря на мен консумирана.

Вечеря на Тъ Пи последна.

Отчет даден !

Де са момичетата някой да ми каже и защо Емч не си купи пардесюто ?

тчк

.S. Пие червено вино :super:

Да ма от по-високо е по-страшно...

Баш така ми каза и тя - страх я било да скочи от покрива на 9 - тия етаж, заради това слязла до 4-тия и се хвърлила от там....Абе.,,каво да ти разправям.

С един приятел от реанимация все се каним да напишем наръчник за самоубийци , че само ни измъчват да ги спасяваме след това.Писнало ми е от такива дето скачат ( от не много високо) , дето се бесят ( ама само си мачкат трахеята или само кожата ), от удавници ( които не се доудавят както трябва) , от такива дето се стрелят в главите ( ама куршумът засяда я в синус, я минава през цялата глава без да засегне нищо чак толкова важно ), от разбирачи, дето си режат вените ( ама само се цапат като прасета с кръв) . А най ме е яд на хапчетата.Тия са просто невменяеми.За толкова години не разбраха, че със хапчета или със свръхдоза не могат да умрат, защото ги орпавяме. Спасяването на такива ми е като "отче наш".И от сън да ме вдигнеш - ставам и в просъница го изчиствам от гадостите, дето е пил или си е инжектирал.Даже не се и замислям вече какво да ги правя.

Мхм.

А тази не знам дали ще оцелее.Направих каквото трябваше, но е загубила доста кръв (над 2 литра и половина) , а и травмите са сериозни.Дано прескочи трапа нощес.Всъщност критичния период е до утре вечер.

Тутманик тоже.

Още тесто чака .

Отчет даден !

тчк

.S. Пие червено вино :super:

Отчет приет.

Свободно.

Житото и моето жена ми докладва, че е сварено.утре обаче няма как да отидем до гробищата, тъй като нямам кола.ще раздадем само на комшиите и в църквата.Видяло се е.

Отчет приет.

Свободно.

Житото и моето жена ми докладва, че е сварено.утре обаче няма как да отидем до гробищата, тъй като нямам кола.ще раздадем само на комшиите и в църквата.Видяло се е.

Аз също така щях да направя, нямаше да ходя този път, но се оказа, че съм забравила събранието но БОК в 17,30 часа , а съм отговорник по развъдната част и протоколчик на клуба, така че ...

Баш така ми каза и тя - страх я било да скочи от покрива на 9 - тия етаж, заради това слязла до 4-тия и се хвърлила от там....Абе.,,каво да ти разправям.

С един приятел от реанимация все се каним да напишем наръчник за самоубийци , че само ни измъчват да ги спасяваме след това.Писнало ми е от такива дето скачат ( от не много високо) , дето се бесят ( ама само си мачкат трахеята или само кожата ), от удавници ( които не се доудавят както трябва) , от такива дето се стрелят в главите ( ама куршумът засяда я в синус, я минава през цялата глава без да засегне нищо чак толкова важно ), от разбирачи, дето си режат вените ( ама само се цапат като прасета с кръв) . А най ме е яд на хапчетата.Тия са просто невменяеми.За толкова години не разбраха, че със хапчета или със свръхдоза не могат да умрат, защото ги орпавяме. Спасяването на такива ми е като "отче наш".И от сън да ме вдигнеш - ставам и в просъница го изчиствам от гадостите, дето е пил или си е инжектирал.Даже не се и замислям вече какво да ги правя.

Мхм.

А тази не знам дали ще оцелее.Направих каквото трябваше, но е загубила доста кръв (над 2 литра и половина) , а и травмите са сериозни.Дано прескочи трапа нощес.Всъщност критичния период е до утре вечер.

А ти защо очакваш логика? Щом се е стигнало до сиуцид, значи добре познатата ни аналитиност е заменена с друг апарат, който продуцира друг тип поведение...

А ти защо очакваш логика? Щом се е стигнало до сиуцид, значи добре познатата ни аналитиност е заменена с друг апарат, който продуцира друг тип поведение...

О, логика от стандартен тип не очаквам :)

Не съм ли ти казвал, че възприемам всякакви форми на живот и разум ?

Просто не знам дали ако седна да напиша един "наръчник на самоубиеца" може да стане бестселър ? :ph34r:

(заглавие от сорта "как да се самоубием в три лесни стъпки" , с подзаглавие : "Ако спазвате указанията в тази книга, резултатът е гарантиран или ви връщаме парите" може да помогне, може би ) :blink:

Не се кахъри, източваш 30 грама C2H5OH, добавяш 70 грама дестилирана вода, капваш 3 капки глицерин и разбъркваш до разтваряне с 2 грама бел шекер. Поемаш дълбоко дъх, удряш на екс и си подсигурен за следващия час...

Да ти кажа ли колко цинично звучи или да замълча? http://incidents.actualno.com/news_337164.html "Оставил си колата...поне да беше отишъл пеша." Това беше коментара на човека,от който научих.Аз си представям само ужаса...

Не се кахъри, източваш 30 грама C2H5OH, добавяш 70 грама дестилирана вода, капваш 3 капки глицерин и разбъркваш до разтваряне с 2 грама бел шекер. Поемаш дълбоко дъх, удряш на екс и си подсигурен за следващия час...

Да бе.

Аз алкохол не лизвам Публикувано изображение, а ти ме караш тинктури да си правя ....

Сега си мисля за носа на един лама Публикувано изображение

Да ти кажа ли колко цинично звучи или да замълча?

http://incidents.actualno.com/news_337164.html

"Оставил си колата...поне да беше отишъл пеша." Това беше коментара на човека,от който научих.Аз си представям само ужаса...

а ти от майтап от кога почна да не отбираш ? Публикувано изображение малко черен хумор не е навредил на никого.

На тази тинктура и викат водка Докторе. След потреблението и, няма да ти е до никакви кози, уфси, лами и техните носове...

шУкиран съм. Който пита - на 16 съм :ph34r:

на 16 водки ?! :ph34r:

Години бе, ех ама че си! Какви водки те гонят, непълнолетен съм!

Години бе, ех ама че си! Какви водки те гонят, непълнолетен съм!

А, а, а .....

ама да се закачаш с какичките не си непълнолетен, а ? :ph34r:

Мечти Докторе...

мечтите затова са мечти - за да се сбъдват :blink:

А, а, а .....

ама да се закачаш с какичките не си непълнолетен, а ? :ph34r:

Народа е казал "вземи си кака да те отрака". А и така ако стане нещо, нея ще съдят, а аз ще съм ""невинна жертва" :blink:

Боже, Боже ... само нереси си ги събрал и за какво освен за водка да си приказват?! ама ти си знаеш най-добре ...

Хайде от мен за мезе и по-лека работа !

Не знаят, че и това е късмет ..

ъхъм ... има ги всякакви

Тутманик тоже.

Още тесто чака .

Отчет даден !

тчк

.S. Пие червено вино :)

браво, браво! Похвал и потуп по три пъти /за късмет/ :)

Казвай как е тортата, че вече ни се изчака чакалото :baby:

аз жито не правя защото не ям. А е всеизвестно, че аз готвя само неща които ям :cool:

ОтносТно девойките: Веси е на Правец, ще сервира на високи гости. Белинда се скатава или просто не и дават достъп до средствата за модерна комуникация, Лора пази дивана щото се притеснва да не и го отмъкнем с Даркиту, аз току що се излюпих и гледам света с големи сънени очета.

Пардесюто остана за понеделник защото вчера вместо пардесю купих апартамент :speak: Капарирах го, де.

Заспах в четири и цяла нощ таганка ми беше в главата, събуждам се и пак еее ... пускам радио 1 добре, нещо друго дрънка, правя кафето идвам тук, аре пак Шифутински

браво, браво! Похвал и потуп по три пъти /за късмет/ :)

Казвай как е тортата, че вече ни се изчака чакалото :cool:

аз жито не правя защото не ям. А е всеизвестно, че аз готвя само неща които ям :speak:

ОтносТно девойките: Веси е на Правец, ще сервира на високи гости. Белинда се скатава или просто не и дават достъп до средствата за модерна комуникация, Лора пази дивана щото се притеснва да не и го отмъкнем с Даркиту, аз току що се излюпих и гледам света с големи сънени очета.

Пардесюто остана за понеделник защото вчера вместо пардесю купих апартамент :) Капарирах го, де.

А такааа бравос другарко, всеки му подобна радост

Обаче стига ме юрка де, едвам станах преди малко, чек си изпия кафенцето и ще я нарежа. Отивай да я видиш в кухнята съм го изтипосала това чудо :baby:

Заспах в четири и цяла нощ таганка ми беше в главата, събуждам се и пак еее ... пускам радио 1 добре, нещо друго дрънка, правя кафето идвам тук, аре пак Шифутински

и аз сега него пуснах - вчерашния ти линк :)

мисля че е време да отида в кухнята - завтрак святое дело :)

и аз сега него пуснах - вчерашния ти линк :)

мисля че е време да отида в кухнята - завтрак святое дело :)

Можна, можна ...

Сега ще ви пусна една друга, не бях я слушала до сега.

А такааа бравос другарко, всеки му подобна радост

Обаче стига ме юрка де, едвам станах преди малко, чек си изпия кафенцето и ще я нарежа. Отивай да я видиш в кухнята съм го изтипосала това чудо :)

забелязвам, че нещата прогресират и се задълбочават, обаче. Излязох да разхождам псето и се прибрах с лаптоп и то защото адски ми хареса мишката за лаптопа. Предния път като тръгнах за яке се прибрах със салонен шкаф за книги... Сега.... :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.