Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

забелязвам, че нещата прогресират и се задълбочават, обаче. Излязох да разхождам псето и се прибрах с лаптоп и то защото адски ми хареса мишката за лаптопа. Предния път като тръгнах за яке се прибрах със салонен шкаф за книги... Сега.... :)

Хахахахахха ... :):speak::cool::baby::lol6:

а толко се притесних за теб вчера, че дзънзаникаш на студа, еййй... снегурачкааа :lol6:

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Хахахахахха ... :):):speak::cool::baby:

а толко се притесних за теб вчера, че дзънзаникаш на студа, еййй... снегурачкааа :lol6:

и продължавам да дзиндзификам :lol6:

Хахахахахха ...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=677&showentry=5336

Днес е Задушница...

Бог да прости !

Мир на праха им и Светлина в отвъдното !

Чудя се по този случай, дали да ви пусна нещо, което слушах и записах тази нощ в компанията на бутилка френско вино, и стар боен другар...

P.S.Добре, че това говедо не пие, та ми стигна виното :)

Айде да отпочваме. Изметох, измих и палнах камината...Сега е време да си изпия и кафето :)

А сега си мисля, че тоя тъп живот никак не е справедлив. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Имате специални поздрави от Бели...

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Съжалявам много, че разстроих и Весито, но често пъти най-далечните хора ги чувстваме най-близки!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Съжалявам много, че разстроих и Весито, но често пъти най-далечните хора ги чувстваме най-близки!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

мхм

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Едно голямо гуш ти пращам...

и на тебе също :)

Голямо спане му ударих днес, да ви кажа под секрет :hush: Хубавото е, че вече мога да мисля с главата си.Лошото - че след час отиваме на гости :)

Който не е хапвал в ресторанта на shefkata много е изгубил, да знаете.. Облизахме си пръстите..каминка..топличко, поточе ромоли, музичка разтапяща..вкусни манджи, напомнящи на кухнята на баба, народни цени..добра компания.. :pancake::clap::rolleyes: мммм делишъс След малко отиваме да им опитаме и виното :cheers:

Е,де,дай координати,не вярвам да се приеме за нелоялна реклама.

Лора пази дивана щото се притеснва да не и го отмъкнем с Даркиту, аз току що се излюпих и гледам света с големи сънени очета.

ма нали се разбрахме за дивана уж а- купуват нов... там някакви врътки беше :rolleyes:

Много ме е яд, че не мога да съм в Банско Публикувано изображение

Редакция: Добре, че не съм съдия - да съм обесила 100-ина досега.. както изпускам думи

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Който не е хапвал в ресторанта на shefkata много е изгубил, да знаете..

Облизахме си пръстите..каминка..топличко, поточе ромоли, музичка разтапяща..вкусни манджи, напомнящи на кухнята на баба, народни цени..добра компания..

;):) :) мммм делишъс

След малко отиваме да им опитаме и виното :cheers:

Мисля, че в периода 21-25 март ще може да ме заведете в ресторант по ВАШ избор, тъй като магарето ще бъде в София за цяла седмица съвсем самичко и самотно.

Мисля, и че гостито тази вечер пирключи добре, без пиянски изцепки, приятен раговор, хубава водак, хобаво вино след това и добре изпечено месо.

Вреем е да се поспимю, нали ?

Забелязвам, че преждеговорившия няма почти никакви грешки, което означава, че не е пил достатъчно. Ако се повтори още един път ще има наказания :nono: Навън вали някакакъв пуФкав приказен сняг и грее слънце ;) Все едно съм в онези стъклени топки :ass: Отивам да разходя псе, после да закуся и попия кафенце и се хващам да творя един празничен венец :)

Мисля, че в периода 21-25 март ще може да ме заведете в ресторант по ВАШ избор, тъй като магарето ще бъде в София за цяла седмица съвсем самичко и самотно.

Мисля, и че гостито тази вечер пирключи добре, без пиянски изцепки, приятен раговор, хубава водак, хобаво вино след това и добре изпечено месо.

Вреем е да се поспимю, нали ?

Ако мъжа ми по тва време е в Лондон да купува къща, ще трябва да разчиташ само на моята компания ;)

Сядам утре да направя програмата така, че да опиташ японска, мексиканска и Шефкина кухня. :)

Забелязвам, че преждеговорившия няма почти никакви грешки, което означава, че не е пил достатъчно. Ако се повтори още един път ще има наказания :nono:

Е, щом си забелязала, че използвам вече добавка за проверка на правопис :)

Ако мъжа ми по тва време е в Лондон да купува къща, ще трябва да разчиташ само на моята компания :ass:

Сядам утре да направя програмата така, че да опиташ японска, мексиканска и Шефкина кухня. ;)

Значи не се е отказал от идеята си ?

Хммм..

Сериозен човек е вземе да излезе той.

А

Това определено е урущисване

Е, щом си забелязала, че използвам вече добавка за проверка на правопис :)

Това определено е урущисване

нееее, това е фитилдосване хъхъхъхъхъ

изяждам си витамината / дребния отказва да ги пие щото смърдят на мръсни чорапи и ги пия аз - няма да ги фърлям, я?!?/ и подпалвам към супера да купя пилешка мръвка. Ще видим дали ще го издокарам ..... ;)

нееее, това е фитилдосване хъхъхъхъхъ

изяждам си витамината / дребния отказва да ги пие щото смърдят на мръсни чорапи и ги пия аз - няма да ги фърлям, я?!?/ и подпалвам към супера да купя пилешка мръвка. Ще видим дали ще го издокарам ..... :rolleyes:

Мале, мале .. това ми взе очите бре.

Веднага да споделиш щом го натъкмиш, а аз утре ще пробвам, че ми омръзнаха тези сладкиши, само ги правя и раздавам, аз почти не хапвам сладко.

Много ми натоварена програмата дрлугари да се оплача.

Онази нощ пеене и пиене да четири, снощи на събрание с 25 мъже, тази сутрин неделното кафе със съседките беше в къщи(ред ми беше), след малко отивам да заведа Тъп Чо на среща със двадесетина негови роднини.

Направо каталясах, като се прибера поне два дни няма да мръдна от диванчето . :cool:

ъхъ - ще си водя подробни записки :cool:

но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера :eek:

Вил, как беше тортата? :rolleyes:

само да ви покажа как е заспало псето :clap:

Публикувано изображение

Който не е хапвал в ресторанта на shefkata много е изгубил, да знаете..

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :speak:

И за Бели си мисля...

......

само да ви покажа как е заспало псето :help:

Публикувано изображение

Още съм сънен явно - пише " как е заспало псето", а аз чета "как е заклано псето" :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.