Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

ха да видим дали активността ще го последва в леглото ? :wors:

Амин. Дай боже! :rolleyes:
  • Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Еле гинеколозите хихихихихх

Хайде и от мен да е лека ! :wors:

Лека! :)

и шефките също :ass:

Обикновено ги търсят за услуга или за пари, в останалото време ги избягват. :)

Той заради това и мисли да си ляга :ass:

ха да видим дали активността ще го последва в леглото ? :rolleyes:

Ако активността те последва в леглото, утре няма да можеш да работиш... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ако активността те последва в леглото, утре няма да можеш да работиш... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Лека! :wors:

Еее, чак се замислих каква е тази спортна акробатика дето ще направи доктора неработоспособен утре... :rolleyes:

Еее, чак се замислих каква е тази спортна акробатика дето ще направи доктора неработоспособен утре... :rolleyes:

Индийска еротична акробатика. Ако Док я приложи, някой друг утре изобщо няма да може да ходи.

Докторите много добре познават слабите точки на организма. Имат и тайни хватки... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Така е, доктора като влезе и активността в темата нараства главоломно.. ;)

Така е! Доктора отиде да нанка и тук оста само една... ти-ши-на. Обаче дядката от клипчето е жесток - много скоклив, бре Публикувано изображение

П.П. Всички поражения са оправени и отиваме да си нанкаме, другари и другарки.

Добрутро Докторе, познай къде си?

:lol6:

Може ли АЗ да кажа? Може ли АЗ? Може ли? Може ли?? :speak:

п.п. аз все още съм вкъщи. След малко ще попия кафенце и ще похапна три препечени филийки с краве масълце и сирене бри :)

имам доста задачи за днес :)

Добрутро Докторе, познай къде си?

То оставаше и да не позная - има решетки по прозорците, всички са облечени в бяло, аз също, ръкавите ми са дълги

Хахахха само така бодро напред и това си е :speak::) И за днес съм градска, имам доста срещи, една от които се очертава да е пълен отврат, та да видим. Но, сега първо ще опитам да завъртя, онзи засукан венец за подарък на племенничките ми и чак тогава ще паля мотора към града. :)

Само аз и нЕкъФ аноним броди из този форум... нЕма на кого да се изфука човек с... мартениците си, бре Публикувано изображение

То оставаше и да не позная - има решетки по прозорците, всички са облечени в бяло, аз също, ръкавите ми са дълги

Щеше да е по-лошо, ако всички бяха облечени с дрехи на райета... :speak:

Аз аз пак съм болен... Това е най-отвратителната и гнусна зима, която някога е имало... :)

Само аз и нЕкъФ аноним броди из този форум... нЕма на кого да се изфука човек с... мартениците си, бре Публикувано изображение

аре, фали се :rolleyes:

Аз аз пак съм болен... Това е най-отвратителната и гнусна зима, която някога е имало... :down:

Хвалиш ли се, муцко ?

В края на месеца, като се видим в София ще те оправя :rolleyes:

Фаля се Публикувано изображение

Намерих ти яке>> Публикувано изображение

ихааааааааа :down: разбираш ме ти мене...

основния проблем е че всичко е ужасяващо скучно и цветовете са едни утрепани... :rolleyes:

Хах Федоркеее къде го откри това яке с Тедита бе а ха хаааа

Да ви се оплача, другарката Вили е оставила тестото в охладителя, не във фризера и то е прокиснало скоропостижно, направо ще си изям г**а от яд.

Венеца отпада за Сирни Заговезни . http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Хах Федоркеее къде го откри това яке с Тедита бе а ха хаааа

Да ви се оплача, другарката Вили е оставила тестото в охладителя, не във фризера и то е прокиснало скоропостижно, направо ще си изям г**а от яд.

Венеца отпада за Сирни Заговезни . http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

големи греди с тоз венец :)

големи греди с тоз венец :speak:

ахаммм ...

ама аз съм си тъпа и упорита...

(хах сетих се онази култова реплика на Роки: Аз съм тъп, ти си упорита, от нас ще излезе прекрасна двойка :lol6:)

днес ще купя гъби и може утре да замеся пак тесто :)

ахаммм ...

ама аз съм си тъпа и упорита...

(хах сетих се онази култова реплика на Роки: Аз съм тъп, ти си упорита, от нас ще излезе прекрасна двойка :lol6:)

днес ще купя гъби и може утре да замеся пак тесто :)

аз съм замислила един курник пък :speak:

аз съм замислила един курник пък :)

Малииии... това много играчка бре, обаче изглежда ужасТно вкусно.

Това с марулка и някакво сосче трябва да му се измисли (така ще е сухо) колко вино и ракийца ще изпие. :speak:

Трябва да ви покажа как се прави пълнено, драно пиле, малко врътня докато му измъкнеш костната система, но пък е приказка после.

Малииии... това много играчка бре, обаче изглежда ужасТно вкусно.

Това с марулка и някакво сосче трябва да му се измисли (така ще е сухо) колко вино и ракийца ще изпие. :)

Трябва да ви покажа как се прави пълнено, драно пиле, малко врътня докато му измъкнеш костната система, но пък е приказка после.

аааааааааааа, за галантин ли ми говориш? Аз все не мога да събера смелост да го направя

аааааааааааа, за галантин ли ми говориш? Аз все не мога да събера смелост да го направя

Дай жокер, че така не го зная ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.