Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

изчезвам посока вкъщи - за днес направо се наработих :)

Пускам те, че трябва и да сготвиш :yanim:

а тук се засилва снега и студа

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

а тук се засилва снега и студа

И при мен е така :)

Сега отивам с кафенцето на терасата, под листата на филадендрона, ще си пуша лулата и ще гедам как вятърът разнася смега

старата ми беше подобна, много добра машина беше, ама след 6 годишна служба сдаде багажа.....

аз такава съм си набелязала, един приятел ги продава 2-ра употреба за 180/200 лева

Когато работех не ми трябваше, само спях в къщи, но сега взе да ми липсва хубаво еспресо . :baby:

засичам ти време :whist:

ревнивец такъв :cool::nono:

аз такава съм си набелязала, един приятел ги продава 2-ра употреба за 180/200 лева

Когато работех не ми трябваше, само спях в къщи, но сега взе да ми липсва хубаво еспресо . :cool:

ревнивец такъв :whist::nono:

шшшт :nono:

няма тука ревност , ами се грижа за бюджета и - я си представи на връщане да забележи в някой магазин нещо ? :baby:

шшшт :nono:

няма тука ревност , ами се грижа за бюджета и - я си представи на връщане да забележи в някой магазин нещо ? :baby:

Оле вярно, прав си ...

Мали и с това червено, ново и готино яке, сега ще се фръцка по дълго из центъра

трябваше да сме по сериозни при изпращането :cool:

...хмммм така като се замислих, не се ли забави вече :whist:

Оле вярно, прав си ...

Мали и с това червено, ново и готино яке, сега ще се фръцка по дълго из центъра

трябваше да сме по сериозни при изпращането :baby:

...хмммм така като се замислих, не се ли забави вече :whist:

ти добре ме подсети за якето - познай дали всички разгонени бикове по центъра на града не се обръщат след нея с това червеното, а ? :cool:

Пак се зарибих по един сериал - работа не мога да хвана :nono:

кой от всичките ?

Пак се зарибих по един сериал - работа не мога да хвана :D

Бе каква работа, ти си студентче/бебче http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

я разказвай как е учението, професорите и т.н., колко дълго неси ни давало отчет само, не може така :nono::whist: .

аз гледам "мечтатели" от пет часа :nono:

ти добре ме подсети за якето - познай дали всички разгонени бикове по центъра на града не се обръщат след нея с това червеното, а ? :cool:

хихихихихихиих ... мали и както вали сняг, червено на бял фон

Бе, че тя свети като прожектор точно в този момент някъде по площада, малеййй край :baby:

"Мечтатели" и аз го гледам, ама понеделник и сряда пропускам заради балета :nono:

я виж какво има тук :cool:

Хех, благодаря ти ! :baby:

ако имаш цифрова, може да си го връщаш до три часа назад, ако ли не на другата сутрин след пет някъде го повтарят.

Хайде приятен ти балет на теб, аз ще включвам телето.

Емчи още я няма, да се отбележи, след малко ще стане час :whist:

Док гледам един новичък - "The V's" Много добър. :P

Вили* нямам много време за "интернет живота" като цяло http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif - В Пловдив нямам нет, а като се върна тука гледам да съм повече сред роднините :)

Ученето - бляяяя...всичко върви добре, стига да се понапънеш малко. Потвърждава ми се мнението, че е като в училище с тази разлика, че никой няма да ти пише отсъствие и се учат многоооооо по интересни неща. Доста скучен месец беше февруари - почти не сме имали лекции ( то и си бяхме в сесия, де), кой ходи, кой не ходи ...

Та това е общо взето :)))

Вие как сте, ко си праикате :):baby:

Аз пък напоследък се зарибих по "Being human" - много свежо британско сериалче с вампири, върколаци и какво ли още не, доста приятно за гледане... :P

Хайде да почерпиш Публикувано изображение

Да мълчиш,пфу,пфу..Целодневно карам кола без задни седалки,ама...се замислих за думата "глоба,глоба",не остана нещо за което да няма заплаха.

Да мълчиш,пфу,пфу..Целодневно карам кола без задни седалки,ама...се замислих за думата "глоба,глоба",не остана нещо за което да няма заплаха.

Караш викаш.. извинявай, но това твоето не е каране, твоето си е нещо междинно....

А за глобите, има да вземат, когато колата няма фабрично заложени задни колани... ББ и сие, май са решили да цуцнат всяка възможна стотинка, и да оправдаят заплатите на хилядите безполезни и корумпирани полицаи и полицайчета...

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

;):lol6: А ти си пътник,постоянно даващ наставления и изнервящ водача!

Водач.. по скоро нещо м/у водач и самоубиец е това.. но не и напълно водач..... :)

:) Кога и с какво съм ти застрашила живота,м? Шашна се от един байр и един телефонен разговор.Имам спирачки.;)

;) Кога и с какво съм ти застрашила живота,м? Шашна се от един байр и един телефонен разговор.Имам спирачки.:lol6:

Многократно... а и спирачките са до време, особено когато ти свети лампичката за неизправност :) .. телефона няма да коментирам, нито спазването на правилника, нито чувството за съхранение и безопасност...

П.С А съобразяването с метео и пътните условия, ужасТтттттт ...бррррррр...

П.П.С Забравих и самия начин на каране, газ, съединител, спирачки, волан, подаване на светлини.... не ми се мисли направо :P

:):lol6: Да ти напомням ли,че имаше една единствена пряспа и ти се тикна в нея или не? И че и без пряспа трябваше бутане? ;) Това последното се е самото каране,как се кара без газ?

;):lol6: Да ти напомням ли,че имаше една единствена пряспа и ти се тикна в нея или не? И че и без пряспа трябваше бутане? :lol6:

Това последното се е самото каране,как се кара без газ?

Няма какво да напомняш, това беше "нечерезвичайной" случай.... техниката се случва да отказва, независимо от нашите способности.. по скоро трябва да споменеш как някои не могат да запалят ( изкарат ) кола с бутане ( а се наричат шофьори ).. и настава шааааааааашшшшшшшшшшшшшшшш :):Phttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

П.С Отделно не слушат и указанията на наистина добрия шофьор, какво трябва да правят... :P

Няма какво да напомняш, това беше "нечерезвичайной" случай.... техниката се случва да отказва, независимо от нашите способности.. по скоро трябва да споменеш как някои не могат да запалят ( изкарат ) кола с бутане ( а се наричат шофьори ).. и настава шааааааааашшшшшшшшшшшшшшшш :):lol6:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

П.С Отделно не слушат и указанията на наистина добрия шофьор, какво трябва да правят... :P

Щото толкова ти беше бутането,само врякането ти беше голямо. ;)

Щото толкова ти беше бутането,само врякането ти беше голямо. :lol6:

Врякане го наричат наистина ошашкалите се , и гипсирали тотално незнаещи шофьори.. особено след многократните обяснения и видима липса на разбиране от тяхна страна .... :nono: ( понеже са шофьори само на книжка разбира се, и хал хабер си нямат от принципа на действие на автомобила, системите и агрегатите му )

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.