Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Горните нямат корени и става за едно мигване и не боли.Виж при долните е малко по-гадничко.

Ммм, не е чак толкова лесно... пак си трябва бая дърпане и голееееми клещи :baby:

Абе, мирише ми на вадене на мъдрец :mad:

Може и миньорство да се наложи в случая :mad:

За миньор, си носи пистолет в джоба за всеки случай http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Ммм, не е чак толкова лесно... пак си трябва бая дърпане и голееееми клещи :baby:

Не я плаши,за минута работа е.

Не я плаши,за минута работа е.

Помня как преди години, още като ученик, се наложи да ми вадят кътник, най задния ... Та лекаря ме сложи на стола, чиято облегалка беше с колан, привърза и затегна главата ми с този колан за облегалката, взе едни големи клещи, каза отвори устата широко и като захвана зъба , мале мале, какво дърпане беше хахахахах http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif .. имах чувство че иска да изтръгне цялото ми горна челюст и черепа през устата :baby: ... голяма борба беше докато излезе зъба

Та така... :mad:

Помня как преди години, още като ученик, се наложи да ми вадят кътник, най задния ... Та лекаря ме сложи на стола, чиято облегалка беше с колан, привърза и затегна главата ми с този колан за облегалката, взе едни големи клещи, каза отвори устата широко и като захвана зъба , мале мале, какво дърпане беше хахахахах http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif .. имах чувство че иска да изтръгне цялото ми горна челюст и черепа през устата :baby: ... голяма борба беше докато излезе зъба

Та така... :mad:

Кътник и мъдрец има разлика.Млъкни паникьор такъв!

Хамзата да си редактира поста, че звучи като във филм на ужасите...:baby:

Кътник и мъдрец има разлика.Млъкни паникьор такъв!

Хамзата да си редактира поста, че звучи като във филм на ужасите...:baby:

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :wub: .. Споко, не болеше..имаше упойка преди това :mad:

П.С Това беше с цел успокояване на шефката, вие пък какво се шашкате :mad:

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

вие пък какво се шашкате :baby:

женоря...кво да правиш....

Бели,мъжете са големи бъзльовци и трън от пръста да им извадят,ще пищят все едно им го режат.А в Хамзата дреме един скрит рибар. :baby::mad:

женоря...кво да правиш....

:mad: .. Мдам, точно :P

Бели,мъжете са големи бъзльовци и трън от пръста да им извадят,ще пищят все едно им го режат.А в Хамзата дреме един скрит рибар. :wub::lol6:

Заклевам се, това е чистата и свята истина ... И не рева от никакви трънчета мрънчета :nono: .. Ръката ми да отрежат, гък няма да кажа :baby:

( стига да е с упойка разбира се, пълна :mad:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :P )

Бели,мъжете са големи бъзльовци и трън от пръста да им извадят,ще пищят все едно им го режат.А в Хамзата дреме един скрит рибар. :mad::wub:

Що ме изкушаваш да споделя нещо от моя професинален опит със жените и болезнени манипулацийки ? :mad:

Знаеш ли как хубаво крещят , скърцат със зъби, извиват се и припадат :baby:

Що ме изкушаваш да споделя нещо от моя професинален опит със жените и болезнени манипулацийки ? :mad:

:mad: Това много така...прозвуча...

А така кажи им, да не говорим за мишки, бръмбари или нещо по сериозно като влечуго ако видят :mad:

Що ме изкушаваш да споделя

Що ме изкушаваш да споделя как припадат мъжете когато раждат жените им....

:baby: Това много така...прозвуча...

:mad: много така е за нас гледайки отстрани :mad:

Споко, половин час и ще е излязъл :baby:

Ами да, колко му е, дори два да са :rolleyes:

:ph34r: Ужас си ти,ужас!

:rolleyes: Ужас си ти,ужас!

:ph34r::baby: Успокоявам я, защо трябва с чука по главата :P

Горен е :rolleyes:

като се напъне с големия екстрактор - за нула бройки ще изкочи.

Публикувано изображение

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Абе, вие мазохисти ли сте?

18+

:rolleyes:

Абе, вие мазохисти ли сте?

абе -редуваме се : единия път сме в ролята на мазохисти, след това на садисти :ph34r:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

18+

:rolleyes:

абе -редуваме се : единия път сме в ролята на мазохисти, след това на садисти :ph34r:

:P:lol6: Е вече няма да посмее да отидат жените на зъболекар със сигурност :lol6:

:baby: Ха наздраве, аз започнах биричката

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.