Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Винаги са ни били. :wow:

Абе :ph34r:

Вие защо не сте ми казали , че haiducpikaso ви разиграва там ?!

Аз чак сега видях висчки постове и че сагата продължавала - мислех, че всичко се е свършило още миналата седмица.

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Хайде пак омотах нещата. Докато сте отворили аз пуснах нова тема.

Съжалявам, ако решите ги съберете заедно.

Ставам да се приготвя за моите момиченца, че ще дойдат всеки момент . :ph34r:

Абе :mad:

Вие защо не сте ми казали , че haiducpikaso ви разиграва там ?!

Аз чак сега видях висчки постове и че сагата продължавала - мислех, че всичко се е свършило още миналата седмица.

Да бе, нямаш си други ядове, таа ...

това нашето са бели кахъри, кокошкарска ти му работа хихииххих ... :wow::P:lol6:

:yanim: Валиту наистина е отличничка.... Бели, твой ред е ,след като се изпече да го видим как се е получило ...

Да бе, нямаш си други ядове, таа ...

това нашето са бели кахъри, кокошкарска ти му работа хихииххих ... :yanim::lol6::lol6:

Както съм и насъбрал тука от два дена, малко ми трябва...

Баси.

а навън налягането е паднало , котелът ме отрови - пуши, не иска да гори както трябва.

нбаси живота, баси чудото

Както съм и насъбрал тука от два дена, малко ми трябва...

Баси.

а навън налягането е паднало , котелът ме отрови - пуши, не иска да гори както трябва.

нбаси живота, баси чудото

Нямате ли там някоя сестричка , да ви олабва насъбраното а http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :yanim:

Прибрах сЪ, че и сготвих даже. На малкия най-много съм му липсвала, за баща му не може да се каже същото (той нали Рънъ си има в хладилникО, за к'во съм му Публикувано изображение)

мале, колко сте изписали - първенци 'убостници Публикувано изображение

Нямате ли там някоя сестричка , да ви олабва насъбраното а http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :yanim:

Аз съм си в къщи, а жената я боли глава.

Да подхвана тебе ? Или ще кажеш, че и теб те боли глава ?

Аз съм си в къщи, а жената я боли глава.

Да подхвана тебе ? Или ще кажеш, че и теб те боли глава ?

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Петела бих ти предложил, и без това си му мераклия, аз ще пасувам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Петела бих ти предложил, и без това си му мераклия, аз ще пасувам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ок.

Като няма риба, и Петелът ще е риба.Няма да го връщам я.

М, че тя била безобидна по натура тази дума.

Буквално - да...

Нооо, никак не е безобидна думата ако се обърнеш към некой человек с нея..Това са досадни хора, които никнат там където най-малко са били очаквани, хора, чието присъствие задушава околните и т.н.

Познайте кой се довлече току-що от бачкане.;)Една животоспасяваща студена бира почти на екс,после ще мисля какви ще ги върша.:)

Пффф, пак ще се мъчим с 2 кила грейпфрути - моят не се научи да разпознава портокалите и това си еПубликувано изображение

Да ви споделя една новина от първа ръка и от очевидец:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

В Български кораб натоварен със 300т жито се разлива опасен химикал, който отравя житото. Опитват се пътьом да го пласират в Турция, която след направените проби категорично отказва да разтоварят житото на нейна територия. Кораба пристига в България, появява се крупен предприемач животновъд с една маса бодигардове и купува житото за фураж...(300т са били приблизително около 40 камиона)...А познайте кой ще яде месото?

Пффф, пак ще се мъчим с 2 кила грейпфрути - моят не се научи да разпознава портокалите и това си еПубликувано изображение

Ами те си приличат :wors:

Но,ако ти е такава мъка,дай ги на сам.

Ами те си приличат :wors:

Че то си пише кое какво е, и имат разлики, не си приличат чак толкова .. поне за мен :cool:

Че то си пише кое какво е, и имат разлики, не си приличат чак толкова .. поне за мен :cool:

:wors: Не вярвам

:cool: Не вярвам

Вярваш не вярваш, различават се :wors: ... Аз ги различавам :)

Компютъра преинсталирах. пералнята обаче ме предаде - наводни кухнята. До преди малко -вади всичко, подсушавай, спирай вода, разглобявай.Възможности - да тече от уплътнение, казана, от маркуч.Включи пералнята, направи проба в разглебено състояние.. Проба - тече от казана. Тъпо.

Нтц, този път ще се наказваме - който ги е купил, да си ги яде. Пък и ако след това не се научи, честно, вдигам ръце Публикувано изображение

как сте шматки? Къде ще ядем днес? :wors:

как сте шматки? Къде ще ядем днес? :wors:

Вече ядохме : зелена яхнийка с ярешко.Полято с маврудец.

Само няма къде да си изперем нааканите гащи.

Вече ядохме : зелена яхнийка с ярешко.Полято с маврудец.

Само няма къде да си изперем нааканите гащи.

разбрах за предателството на пералнята. тцъ, тцъ, тцъ....... голко подло от нейна страна.....

аз пък имам цяла тубичка домашно винце :wors: - бартер за капките хъхъхъхъх

разбрах за предателството на пералнята. тцъ, тцъ, тцъ....... голко подло от нейна страна.....

аз пък имам цяла тубичка домашно винце :cool: - бартер за капките хъхъхъхъх

На мойта гаднярка и пада ремъка. Пере, пере и хоп ремъка паднАл. Държа я без заден капак, за бързо реагиране.

Иначе сестричката ми прати кисело зеле с месце и истинска кайма от месо, утре сме на принцески и пържени кюфтенца. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.