Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

На мойта гаднярка и пада ремъка. Пере, пере и хоп ремъка паднАл. Държа я без заден капак, за бързо реагиране.

Иначе сестричката ми прати кисело зеле с месце и истинска кайма от месо, утре сме на принцески и пържени кюфтенца. :baby:

друго си е да има сестричка :yanim:

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

друго си е да има сестричка :baby:

ъхъмм ...

и цигарки ми изпратила милата, нали съм в гората :yanim:

Утре правим 1 година от кончината на дядо ми....

Дали нещата не са свързани ?

хм, би трябвало да е вино...............

Утре правим 1 година от кончината на дядо ми....

Дали нещата не са свързани ?

По вероятно да са вътре в теб ...

По вероятно да са вътре в теб ...

а най вероятно да и е дошло времето на пералнята :yanim:

не вися ли невръстното отроче на вратата и?

хм, би трябвало да е вино...............

червено е де, защо ?

Аз сериозно се замислям дали невръвежът ми не е свързан със смърта на дядо

Тази вечер с добри новини се прибирам...количка ще купувам :baby:

пак ли ? :speak:

а най вероятно да и е дошло времето на пералнята :whist:

не вися ли невръстното отроче на вратата и?

вися.

ама аз нали я оправих тогава ...

Всъщност, като се замисля, и като проверих, пералнята я купихме със жената веднага след сватбата - през 2000 година.

Тоест вече е на 11 години, а през тях абсолютно нищо не съм пипал по нея : само входящия маркуч смених преди две години, че му се беше изронила резбата.

можеше обаче и още да изкара.

защо точно сега реши да ме предаде ?

червено е де, защо ?

Аз сериозно се замислям дали невръвежът ми не е свързан със смърта на дядо

Недей, ти си

! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Хайде от мен лека да ви е, утре пак ...

в която тема да вляза - Даркиту вече там :cool: Свети синичък :wors:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Гледам да та срешна бе душа. Тая твойта тубичка червено, мий заседнала в акъля... Пие ми се червено, бистро, домашно, студено и игриво, леко пенливо. Ммммъц... Сипи по едно :cool:

Гледам да та срешна бе душа. Тая твойта тубичка червено, мий заседнала в акъля... Пие ми се червено, бистро, домашно, студено и игриво, леко пенливо. Ммммъц... Сипи по едно :wors:

уффффффффффф, кво да тъ правя като си ми слабост :cool:

Публикувано изображение

Гледам да та срешна бе душа. Тая твойта тубичка червено, мий заседнала в акъля... Пие ми се червено, бистро, домашно, студено и игриво, леко пенливо. Ммммъц... Сипи по едно :wors:

Ох и на мен май заседна тази тубичка.

В понеделник ще зареждам и аз, че минавам само на червено вино за дълго време . :cool:

уффффффффффф, кво да тъ правя като си ми слабост :cool:

Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ох и на мен май заседна тази тубичка.

В понеделник ще зареждам и аз, че минавам само на червено вино за дълго време . :wors:

Немой така и ти бе Вилчик. Еднообразното пиенье ей досущ като еднообразното еденье. Преживява се но е вредоносно за наший организъм...

Едни отвратителни сънища сънувам....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Поставиха ми задачите за днес. Две салати трябва да спретна и да се преборя с едни картофи.

Едни отвратителни сънища сънувам....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

дълго време ще ги сънуваш, но ще бъде все по- нарядко http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

само си загубих времето с тая моя колежка. Нищо конструктивно.

Поставиха ми задачите за днес.

Оф, и на мен! А тъкмо излизам от банята. Ще мия, ще търкам, ще пускам прахосмукачки, ще лъскам: снимката я правих от терасата (сори, виждат ми се даже теловете за простиране)...Ей, ги наште момченца (едното малко дъртичко, но върши страхотна работа):

Публикувано изображение

Оф, и на мен! А тъкмо излизам от банята. Ще мия, ще търкам, ще пускам прахосмукачки, ще лъскам: снимката я правих от терасата (сори, виждат ми се даже теловете за простиране)...Ей, ги наште момченца (едното малко дъртичко, но върши страхотна работа):

аз продължавам с ефективното мързелуване :whist:

само ще измия чиниите

Приготвих кофа, препарати, парцали - добре не можете да видите ква престилка (синя) съм облякла, че ще ме накъсате от бъзици...

Айде, хубав и мързелив ден ви пожелавам!

Приготвих кофа, препарати, парцали - добре не можете да видите ква престилка (синя) съм облякла, че ще ме накъсате от бъзици...

Айде, хубав и мързелив ден ви пожелавам!

пффффффффф, възмутена съм от чистофайничеството ти :whist:

аз внезапно се оказах въвлечена в маскарад по случай сирни Заговезни утре :speak: Че и питка обещах да направя :speak:

При нас днес ще са Заговезни, по случай работещите утре :speak:

после щи ви постна рецептата за витата питка :whist:

....

Немой така и ти бе Вилчик. Еднообразното пиенье ей досущ като еднообразното еденье. Преживява се но е вредоносно за наший организъм...

От пондельник влизам в Пост и само това ни е позволено, чашка винце през ден, два ..

но това много, много не го спазвам :whist:

Закуско/обяда ми е готов - принцески с кайма и кашкамал, каймата за кюфтенцата омесих, сега е време за обяд и сладка дрямка :speak:

аз поспах навън е някакъв изненадващо слънчев ден и реших да отида до село да си взема буркани с домати, че тук свършиха :P мисля да карам със старата винетка :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.