Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

е, гадна си. Сега как да навираме на хората в очите тъпите ни снимчици? Питам аз!?!?

Ти па! Накарай дечурлигата да ти обработят снимките и твоите ще станат от 'убави - по-'убави. Но, определено знае как да снима и какво, де :angry: Тя и Ирка са станали спецове в снимането на кулинарна тематика.
  • Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Хих, ти сигурен ли си, че е бил Той, а не Тя Публикувано изображение

О, да! Снимките й са жестоки.

обработила ги е много добре .Като си представя колко часа отнема за да се получи ефектът на "ретро" и то без да си личи пипането и ме хваща мързела :nono:

Мисля да си налея една чашка червено винце и да си хапна от чудесните соленки, които следващият път ще бъдат със синьо сирене, но сега са с кашкавалче, за да хапне и малчо, който и без това ми помагаше. Цялата ми кухня бе поръсена с брашно, но пак добре, че не счупи нищо с точилката. Рязахме кръгчета, абе екшън с крясъци бе допреди малко.

Мисля да си налея една чашка червено винце и да си хапна от чудесните соленки, които следващият път ще бъдат със синьо сирене, но сега са с кашкавалче, за да хапне и малчо, който и без това ми помагаше. Цялата ми кухня бе поръсена с брашно, но пак добре, че не счупи нищо с точилката. Рязахме кръгчета, абе екшън с крясъци бе допреди малко.

Краде от Мама занаята :rolleyes:

Ади за прошка и за здраве да е :rolleyes:

интернета ми е кошмарно бавен от четири дни, гледам си във вибокса "Мечтатели" на турски и ми скъсаха нервите от теглене на всяка част

Дървата са загаснали, Тъ Пи отвън си играе с кофичката за ядене и тропалясването му се чува из цялото село. Мрачно, студено и притихнало е, а цяла нощ бушува ураганен, леден вятър. Опс и ситен сняг заваля, айде браво... ще ходя в града, Белито на работа, Весето не е спало, а длугарката Ем е чак в Търново днес печката нещо не тегли

Е, аз пък съм тук. Честно ви казвам -писна ми да рина сняг.6 месеца ринеш.Това на нищо не прилича.На всичкото отгоре се изтърсих по гъз тази сутрин, докато идвах към болницата.Ама -хак да ми е, след като по принцип изобщо не трябваше да идвам тук.Довечера съм нощен.Мхм.Трябваше чак вечерта да дойда, а сега да си почивам. Оранжев код били обявили.

Ходих за кафе. Сняг,студ и гладни кучета...

Човек и добре да живее, един ден отива на работа... :)

Ти пък...и днес ще мине :computer8:

Да... И днес ще ни минат... :)

Аз почти приключих и смятам след малко да се отправям към дома Публикувано изображение

Пък ви е си работете, работете -няма да ми пречите Публикувано изображение

Аз почти приключих и смятам след малко да се отправям към дома Публикувано изображение

Пък ви е си работете, работете -няма да ми пречите Публикувано изображение

Ние пък довечера ще сме си в къщи, а ти ще си работиш колкото си искаш. :biggrin:

Ние пък довечера ще сме си в къщи, а ти ще си работиш колкото си искаш. :biggrin:

аз може и цяла нощ да си работя, ама сега възнамерям да похапна, а след това да си полена на диванчето, пък вие ще си се гърчите до довечера :cool:

аз може и цяла нощ да си работя, ама сега възнамерям да похапна, а след това да си полена на диванчето, пък вие ще си се гърчите до довечера :)

Аз пък довечера докато си почивам на диванчето ще си мисля само и единствено за това ти как се гърчиш на бач! :)

П.С. В момента си седя на удобното, меко столче с чаша кафе и прекрасно, ароматно зюмбюлче до мен на бюрото. Цъкам си из форума... :)

Ти като мен ли ще бачкаш, а? ;)

П.П.С. Друг е въпроса, че всъщност си мразя вече работата, така че ти завиждам, ако ти си обичаш твоята- дори и да ти се налага да работиш 72 часа без интимна среща с диванчето. :)

Редактирано от Lora2312 (преглед на промените)

Че поспах-поспах, ама и че вие на мислите, а явно много-много работите -също е вярно :)

Аз официално обявявам края на работния ден! До 18.00 мисля да подпирам бюрото, да не би да падне случайно... :rolleyes:

Аз официално обявявам края на работния ден!

Казвах аз на някого, че и днес ще мине, нали...казах :)

Лошото е, че мойто тегло тепърва предстои ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.