Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Писна ми от мръсни кожи , вмирисани членове и вагини.

Тия хора къпят ли се някога изобщо ?

И ако се къпят, защо си мислят, че точно когато са най-кирливи и смръдливи трябва да отидат на преглед ?!

Маски няма ли? .. Ръкавици ? :P

да разбирам, че не скучаеш? :angry:

Явно не, гледа вагини и членове :) ..

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Маски няма ли? .. Ръкавици ? :eek:

абе, кво приказваш? То смрадта се просмуква везде и всюду и оставя горчиво-кисел вкус в устата

Док, видя ли това:

Публикувано изображение

Явно не, гледа вагини и членове :rap: ..

е, каквото има.............. :angry:

само се чудя кой отива посреднощ с оплакване в спешното от хм..... подобен род проблеми :)

ти представяш ли си колко трябва да си чакал, че вече да е станало "спешно" :P

Еми.. подобни ( почти същия доколкото виждам снимката ) уреди мога да ти кажа къде ги има още... В комплекта на едни стари станции които вече са бракувани при нас... Но уреда все още тук таме е запазен по складовете или в нечии складчета Антика са си, мдам ... П.С Представям си хахахаха .. А сега ще излизам, че до магазина трябва да се ходи :angry:

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Еми.. подобни ( почти същия доколкото виждам снимката ) уреди мога да ти кажа къде ги има още... В комплекта на едни стари станции които вече са бракувани при нас... Но уреда все още тук таме е запазен по складовете или в нечии складчета

Антика са си, мдам ...

П.С Представям си хахахаха ..

А сега ще излизам, че до магазина трябва да се ходи :angry:

аз го намерих в един апартамент, който продадохме итрябваше да се освободи от "боклуците" :)

да разбирам, че не скучаеш? :cool:

ахам.

а трябва и графиците да оправя, уФ 76 да напиша - явно през нощта ще е, като понамалее потока

Маски няма ли? .. Ръкавици ? :)

Явно не, гледа вагини и членове :) ..

Ръкавици има, маски също, но миризмата не я спират, а на очите какво да си сложа, за да не виждам сиренето ?

Ще подема кампания май за обрязването на всички момчета в детска възраст.

абе, кво приказваш? То смрадта се просмуква везде и всюду и оставя горчиво-кисел вкус в устата

Док, видя ли това:

Публикувано изображение

О, видях го, даже мислех да ти снимам един мой подобен красавец ( набор 56-ти ) , ама забравих :)

Между другото -този е с клас на точност 2, тъй че го пази.Електронните не могат да се мерят с него засега :)

аз мисля да си реализирам една закусчица и после да се възнаградя с едно кафенце :cool: странна работа - навън пак е слънце :)

днес ще правя вита питка :cool: и после ще ви дразня със снимки :)

Абе, слънцето е ясно.

Въпросът е дали да си ходя към къщи, или да свърша още малко работа тук ?

сто пъти ти казах: първо се определи кое точно е ТВОЕТО къщи :cool:

сто пъти ти казах: първо се определи кое точно е ТВОЕТО къщи ;)

а, а, а ....

Ако се изразя така : "мястото на постоянно пребиваване по адресна регистрация " ще е добре ли ? :cool:

Кат съм те хванал за ушите аз - я кажи - ти прости ли ми ?!

сто пъти ти казах: първо се определи кое точно е ТВОЕТО къщи :P

а, а, а ....

Ако се изразя така : "мястото на постоянно пребиваване по адресна регистрация " ще е добре ли ? :)

Кат съм те хванал за ушите аз - я кажи - ти прости ли ми ?!

Никакво бачкане днес-никакво!Джаз,засега с кафе,после ще му мисля с какво.Искам да си дам душата на химическо чистене.

Никакво бачкане днес-никакво!Джаз,засега с кафе,после ще му мисля с какво.Искам да си дам душата на химическо чистене.

Вземи дай и моята, макар че тя май вече за срап отива. :cool:

и после ще ви дразня

Това е любимото ми занимание...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

п.п. Търках килима до полуда с Вениш, че бая народ се изтърколи (някои влизат с обувки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif)....

давай, тъкмо ще пускам пералнята :yanim:

замесих тестото, чакам да втаса. Подремах на дивана малко. рганизацията за утре е под всякаква критика, но няма да си мръдна и малкото пръстче - да се оправят.

В три отиваме на маскен-бал. Мисля да бъда "жената с чука" :yanim:

организацията за утре е под всякаква критика,

Почва се...Чанти, учебници, домашни, сандвичи, дрехи, къпане, гладене....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Почва се...Чанти, учебници, домашни, сандвичи, дрехи, къпане, гладене....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

а, с тези няма проблем. Всеки сам отговаря за себе си. :yanim:

утре съм в Търново. Отново. Писна ми вече.

Мисля, че отново омотах работите ... то си имало тема за прошка, ама кой да гледа... Иначе и аз като Мики, пихме у Стефи със съседките неделното кафе, слушам Стинг, няма да готвя нищо, мисля и се чудя какво химическо да търся ...

такааааа, питката е надлежно "навита" и оставена да втаса втори път. Омацах фотото докато снимах :shy11:

такааааа, питката е надлежно "навита" и оставена да втаса втори път. Омацах фотото докато снимах :smash:

Дояло му се и на него, значи ще стане бомба..

Идвам от блога на Лулу - напълни ми се душата. Перфектна аранжировка и снимки, само дето не се разревах, а то на мен понякога малко ми трябва...

Разхождам се аз по алеята на плажа,и съм се заблял по брега,и един с Q 7 дава назад,и щеше да ме отнесе :angry: ! Хубаво аз,че блея блея,ама той къде гледа,толкова ли не вижда,че човек минава зад колата му :mad: п.п Федорке и на мен ми хареса - особено снимките и !

Дояло му се и на него, значи ще стане бомба..

Идвам от блога на Лулу - напълни ми се душата. Перфектна аранжировка и снимки, само дето не се разревах, а то на мен понякога малко ми трябва...

е, гадна си. Сега как да навираме на хората в очите тъпите ни снимчици? Питам аз!?!?

и тракам по клавиатурата с пръстенца с ярко червени ноктета и накачурени със всички пръстени, които имам. Последно ще съм циганка. Изписах си дебели черни веждаци, много черно на очите и много червено на устните. Врата със сигурност ще ме заболи от герданите дето съм навесила. Омотала съм се в амнайсе шала с ресни и ще се покача на убийствено високи токчета.

Гледам на кафе, на карти, на пъп и на каквото има :angry:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Разхождам се аз по алеята на плажа,и съм се заблял по брега,и един с Q 7 дава назад,и щеше да ме отнесе :angry: ! Хубаво аз,че блея блея,ама той къде гледа,толкова ли не вижда,че човек минава зад колата му :mad:

п.п Федорке и на мен ми хареса - особено снимките и !

Хих, ти сигурен ли си, че е бил Той, а не Тя Публикувано изображение

О, да! Снимките й са жестоки.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.