Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

ааааааааааа, моето кафе е задължително варено в джезве. На чаша вода - две лъжици кафе. Да има.

И две лъжички захар в чашата :speak:

И аз на джезве, до обяд. :cool:

Четири препълнени, чаени лъжички кафе, дванадесет захар, 600мл. вода.

Първо си пийвам две чаши горещо, останалото до един часа почти, си го допивам студено. :eek:

След обяд от четири до пет си пия чашка нес кафе, защото носи на коняче или уиски (просто му отива). :cool:

...........

Хех, аз онзи ден си прередих продуктите и кутиите с подправки.

По рано като ходих на работа, не ми пречеше, но сега направо бяс ме лови като започна да правя нещо и няма ред из шкафовете.

Дори надписах с маркер всички кутии и кутийчета.

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Хех, аз онзи ден си прередих продуктите и кутиите с подправки.

По рано като ходих на работа, не ми пречеше, но сега направо бяс ме лови като започна да правя нещо и няма ред из шкафовете.

Дори надписах с маркер всички кутии и кутийчета.

бях СИГУРНА че ще го направиш хахахахахах

Даже се канех да те питам дали си пренареди шкафовете в кухнята хахафааха

Що трябва да е просто, като може да е сложно. Първо ще се снимаме, после ще решаваме, какво ще се правиме. Доколкото успях да вдяна, няма да ми се размине инквизицията :baby:

Защото само чрез снимка ще може да се направи оценка на това доколко е засегнат венеца ти, накъде са корените, каквъ инструмент да се използва.

Абе защо винаги се ядосвате на неща, от които не разбирате ?

Що трябвало снимка, що пък сега искаш да ми правиш изследвания, що пък другия път не искаш да ми направиш ?! :cool: Аман.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Защото само чрез снимка ще може да се направи оценка на това доколко е засегнат венеца ти, накъде са корените, каквъ инструмент да се използва.

Що трябвало снимка, що пък сега искаш да ми правиш изследвания, що пък другия път не искаш да ми направиш ?! :baby: Аман.

споко, дишай - тя не е от лошите. Само я е шубе. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Казвай кой те ядоса да му извия шийгуня :mad:

оп, разбрах. Абе, ти още ли и се връзваш?!?!?! :speak:

аз смятам да се оттегля на заслужена следобедна дрямка :cool:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

аз като остана вкъщи и живея в кухнята. Тия фъншуйци май много познават. Ако кухнята била срещу входната врата си обречена само в кухнята да стоиш. А моята е ТОЧНО срещу входната врата. :baby:

На мен килера ми е там,ето още една извинителна причина,защо не ми се готви.:cool:

Шефче,нали горен беше този мъдрец,какво гърло?

Оффф не е просто "връзване". ! Като напишат "таранспалнатции, доноровство" в гугъл, хората ще попаднат директно на нейните простотии и ще решат, че това е истината, разбираш ли. Аз верно ще хвана двама-трима болни на диализа да се регистиррат във форума ( има малади момичета и момчета) и да и нацепят бабалубата.

Що трябвало снимка, що пък сега искаш да ми правиш изследвания, що пък другия път не искаш да ми направиш ?! :cool: Аман.

Въобще не подлагам на съмнение, казаното от стоматоложката и не се ядосвам за това, че е необходима снимка, просто ме е страх твърде много :speak:

Това, което си ми написал и жената ми го обясни обстойно и ако претендирам да имам поне грам мозък в главата си, съответно съм я разбрала. То е ясно, че накрая ще стане така, както тя каже, но от това на мен не ми става нито по леко, нито по спокойно.

Много ти благодаря за обръщението 'Аман'. Не знаех, че и от мен ти е писнало. Ще го взема под внимание.

Шефче,нали горен беше този мъдрец,какво гърло?

Горен ляв.Така каза докторката :baby:

е.

Горен ляв.Така каза докторката :)

:eek: Аз такъв изваден имам,какви корени в гърлото,направо ме смая.Нямаше корен дори.

:) Аз такъв изваден имам,какви корени в гърлото,направо ме смая.Нямаше корен дори.

Щастливка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Абе аз не съм специалист,ама разбираш ли,че няма логика.Виж това.

http://www.dentalbulgaria.com/Start/OperationsDM.pdf

Ей го те - още една :)

Аз пък никога не съм имала мъдреци, пък ...

то ми и личи де :)

Оф да кажа, многото мина, малко остана - бебчето е във фурната. До тук добре, обаче сега, ако рече да се надуе много - нанам, ненам ...

отивам на проверка, снимките после

Зъб без корени няма.Не знам койти е вмъкнал в главата това, че горните мъдреци, видите ли , нямали корени. Абе - що ли се занимавам с вас......

Зъб без корени няма.Не знам койти е вмъкнал в главата това, че горните мъдреци, видите ли , нямали корени.

Абе - що ли се занимавам с вас......

Нямат като на долните :) А и ти казах,че са ми вадили,видях го.Лекарката искаше да ми го даде за спомен.Това не е корен,който ще влезе в гърлото,Кривчо.

Редактирано от Амбър (преглед на промените)

Ей го те - още една :eek:

Трихи ти на работа ли си бебче ?

ко не си имам предложение за кафенцето - познай какво :)

не съм.

утре съм нощен.

търся си кофа с вода, за да си потопя задника.

:) Тръчи на Вита,ше се оладиш целиот

Абе аз не съм специалист,ама разбираш ли,че няма логика.Виж това.

http://www.dentalbulgaria.com/Start/OperationsDM.pdf

Каквото и да е положението след снимката ще се знае. А аз до тогава ще си повтарям, че мечката не е страшна :cool:

Довечера съм на гости. Утре вечер тук ще имаме гости и всичко това ми го сервират сега. Найс, а ?

Оф да кажа, многото мина, малко остана - бебчето е във фурната. До тук добре, обаче сега, ако рече да се надуе много - нанам, ненам ...

отивам на проверка, снимките после

Изроди ли го туй бебе вече? Носи да го видим....Имам едно кафе време...

Вилии и иди го пусни в темата "От ръката на мама..." в 'Кулинар'. Тя е с авторски материали :shake_puter:

Тц.Не е само с авторски материали - виж постовете на haidukpicaso.

Вилии и иди го пусни в темата "От ръката на мама..." в 'Кулинар'. Тя е с авторски материали :speak:

А не е ли възможно да създаде нова тема?

:shake_puter:

Жалко за затворената тема си мисля... Толкова хубави неща има там...

Редактирано от Лин (преглед на промените)

Аз сутринта си бях приготвила заготовката и довечера мислех да пощракам и изфукам с манджата си....

Изроди ли го туй бебе вече? Носи да го видим....Имам едно кафе време...

Вилии и иди го пусни в темата "От ръката на мама..." в 'Кулинар'. Тя е с авторски материали :)

Тц.Не е само с авторски материали - виж постовете на haidukpicaso.

А не е ли възможно да създаде нова тема?

:shake_puter:

Точно това ще направя. Нова тема, авторска. :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.