Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

И какво Баба Марта пак си показа рогата? А? П.П. Кака Чейни яко е яхнала метлата в Кулинара и заключва ли заключва теми. Как ли ще свърши туй си мисля...

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

навън е някакъв странен коледен ден :help wanted3:

Бая се изкуших да снимам гледката от прозореца ми....Като в приказките!

За какво са създадени изкушенията, ако ще вземем да им устояваме. Цъкни бързичко малко снимчици да измръзнем и ние в топлите страни...

Бая се изкуших да снимам гледката от прозореца ми....Като в приказките!

нали?

А аз се разходих с псето. Снегът е ПЕР-ФЕК-ТЕН за снежен човек :help wanted3:

За какво са създадени изкушенията, ако ще вземем да им устояваме. Цъкни бързичко малко снимчици да измръзнем и ние в топлите страни...

Дарки, скиф какво намерих. Баси, готиния сайт.

Публикувано изображение

нали?

Дарки, скиф какво намерих. Баси, готиния сайт.

Тоз сайт ми е любим...Знай, че там има снимки на Провадия от 1930 година...:help wanted3:

Обещаната гледка:

Публикувано изображение

И какво Баба Марта пак си показа рогата? А?

П.П. Кака Чейни яко е яхнала метлата в Кулинара и заключва ли заключва теми. Как ли ще свърши туй си мисля...

е, как, шъ си преместим тенджурите тука, кво :help wanted3:

Тоз сайт ми е любим...Знай, че там има снимки на Провадия от 1930 година...:question:

Обещаната гледка:

сега като се замисля.... и миналата година беше една камара сняг по това време. Я, момент да си проверя архивите :computer8:

Мисля си да притичам до другата къщичка да видя как са изкарали ноща!

Хубав ден!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Мисля си да притичам до другата къщичка да видя как са изкарали ноща!

Хубав ден!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

иди ги нагледай

ето. Това е 9 март миналата година.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Разкош македонските комити пълнят от секъде... Айде по едно коняче от мен...

Само не ми е ясно защо се снимат с отрязани глави и трупове :speak:

И това е доста популярно - снимки на погребения барабар с покойника :speak:

сега като се замислих........ имам доста снимки /не с трупове хахах/ :rolleyes: Ще взема да ги сканирам и да ги пратя. Може пък да му свършат работа :rolleyes:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Това е израз на уважение и преклонение, един вид - и мртв па со назе по друмища ке одаш. От друга страна е послание - оти назе смрт ни не плаши. Пък са си били и кръвожадни диванетата. Много от тях са били и истински разбойни - кръвници. Абе, тамо е бѝла работа̀та, мтна и крвава. Дум дудуру дуру дуум дум...

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Това е израз на уважение и преклонение, един вид - и мртв па со назе по друмища ке одаш. От друга страна е послание - оти назе смрт ни не плаши. Пък са си били и кръвожадни диванетата. Много от тях са били и истински разбойни - кръвници. Абе, тамо е бѝла работа̀та, мтна и крвава. Дум дудуру дуру дуум дум...

абе, за тях -ясно.

Обаче традицията "снимка за спомен с покойника" си е жива и до днес :rolleyes: Няма да забравя синмката на класната ни и цялата и рода с вече покойната и баба преди да я погребат :rolleyes:

Що трябва да е просто, като може да е сложно. Първо ще се снимаме, после ще решаваме, какво ще се правиме. Доколкото успях да вдяна, няма да ми се размине инквизицията :cool:

Танасе, Танасееее ... немптур Танасе :cool:

Що трябва да е просто, като може да е сложно. Първо ще се снимаме, после ще решаваме, какво ще се правиме. Доколкото успях да вдяна, няма да ми се размине инквизицията :speak:

ооооооооооооо, как е зъбарката? :cool:

Що трябва да е просто, като може да е сложно. Първо ще се снимаме, после ще решаваме, какво ще се правиме. Доколкото успях да вдяна, няма да ми се размине инквизицията :cool:

Уа ко` речи ? :eek:

sex в момента и често :cool:

НЕведнъж, неведнъж ... :speak:

sex в момента и често :cool:

ама само го мислиш или...? :speak:

ооооооооооооо, как е зъбарката? :cool:

ше видиш ти една зъбарка, от сабахалянта бъркам тесто, ако и днес не засукам венеца ... мамка му и прасе

и къде ше се фаля после, питам аз, ам?

ше видиш ти една зъбарка, от сабахалянта бъркам тесто, ако и днес не засукам венеца ... мамка му и прасе

и къде ше се фаля после, питам аз, ам?

ъ, кво ни пречи едно ъгълче у нас си в празните да си заформим............... Няма да ни изгонят, я?! :cool:

ъ, кво ни пречи едно ъгълче у нас си в празните да си заформим............... Няма да ни изгонят, я?! :cool:

Ни акъла, ни образованието ...

Ако стане сполучлив венеца, пускам тук. :speak:

Рече, че и трябва снимка и че тая пущиня ми е почти в гърлото. Каза, че трудно ще направят и снимката даже. Каза, че най трудно и най скъпо е ваденето на мъдрец, защото неговите корени не растат правилно, а си никнат където им скимне. На връх 8-ми март ще ходя да ме снимат и после да решаваме какво ще правим...

Ни акъла, ни образованието ...

Ако стане сполучлив венеца, пускам тук. :cool:

аз като остана вкъщи и живея в кухнята. Тия фъншуйци май много познават. Ако кухнята била срещу входната врата си обречена само в кухнята да стоиш. А моята е ТОЧНО срещу входната врата. :cool:

Вчера забърках една имамбаялдъ, на децата пълнени чушки със сирене и доматен сос, маслени бисквити опекох, сварих три свински езика да панирам и един кокал с месо за супа сварих. Сутринта бях на косъм дазабъркам малко американски палачинки, но се сдържах. Само супичка напаривх. Не, че няма от вчерашните манджи :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.