Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Мисля си как някой хора си изпускат нервите,а после се саморедактират за да не излезе,това моята простотия ли е дето блесна или мина самолет.

Днес съм заядлива. :)

Тяхната простотия и наглост е .. видима и от самолет ...

И аз съм заядлив понякога, но тяхната минава всякакви граници на такт и мярка , така че спокойно :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Мисля си как някой хора си изпускат нервите,а после се саморедактират за да не излезе,това моята простотия ли е дето блесна или мина самолет.

Аз например редовно го правя :)

Това, че се саморедактирам обаче говори само за едно - все още имам някакви задръжки и се усещам :) Изчакй само още малко време да мине и ще видиш на какво ще се превръна :)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Аз ?

Не , за друго се отнася ... :)

Не бе миличка, реших да смекча нещата, който иска да се изяснява с някого (в случая Лорчето със хайдукпикасо) - има лични съобщения, скайп, телефон, защо всички трябва да им четем ....

Не , за друго се отнася ... :)

А, тя редовно си се изразява така, за да се получи ефекта "гузен негонен бяга".

Не знам как я търпиш понякога :)

:)Ти се редактираш,само като се разхълцаш пред монитора. :)

Ъъъ, ясно кой е киризил тайно хълцанията :)

Не бе миличка, реших да смекча нещата, който иска да се изяснява с някого (в случая Лорчето със хайдукпикасо) - има лични съобщения, скайп, телефон, защо всички трябва да им четем ....

А ти, като пишеш в тема и обвиняваш че "модератор" бил дал плюс на пост, който те бил засегнал -може и да посочиш тоно "модератора" !

Трудно, мнооого трудно .. направо като мъченик :)

:) Сега ще каже,трудно и ще :) и двамата!

Трудно, мнооого трудно .. направо като мъченик :)

Ох,ох...

А ти, като пишеш в тема и обвиняваш че "модератор" бил дал плюс на пост, който те бил засегнал -може и да посочиш тоно "модератора" !

Защо, всеки може да види сам, ако се интересува. Радвам се че си импонирате по много въпроси.

А Амбър коментира друг пост, който е заради пост на Лора към хайдукпикасо.

Редактирано от starstar (преглед на промените)

Защо, всеки може да види сам, ако се интересува. Радвам се че си импонирате по много въпроси.

Един нормален човек би се усетил кога наглостта му прекрачва границите.. но виждам че при теб това не важи...

:)Ти се редактираш,само като се разхълцаш пред монитора. :)

Знаеш ли как ще хлъцна, а ?! :)

Честит ви празник, между другото.

Публикувано изображение

Навън бръсне яко сняг и вятър, ама знамето се вее, а аз си пия биричка ( шуменско) :)

Hamza, нали не се обиждаш ?

Един нормален човек би се усетил кога наглостта му прекрачва границите.. но виждам че при теб това не важи...

Кое е прекрачване на границата?

:) Сега ще каже,трудно и ще :) и двамата!

Ох,ох...

Ох не Ох.. това е :beer:

Знаеш ли как ще хлъцна, а ?! :)

Честит ви празник, между другото.

Публикувано изображение

Навън бръсне яко сняг и вятър, ама знамето се вее, а аз си пия биричка ( шуменско) :)

Hamza, нали не се обиждаш ?

Честити 3-ти март и на теб :beer:

За какво да се обиждам??? за бирата ли http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

:) Да се обиди,че му подпиваш "Шуменското" ли? Хамзо снимай му шуменските кули :) Честит празник! :) Трих,само не разбрах,на какво ще се превръщаш?

За какво да се обиждам??? за бирата ли http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ахам :)

Чудя се в момента останалото спамерско войнство къде ли се е забило

Мисля,че трябва да спреш с този въпрос.Видях ме и темите и изчетохме мненията.

Дишай,дишай.

Прекрачване е когато решаваш че твоите права са по-важни от правата на другите, превишаване е когато решаваш, незнайно защо, че всичко трябва да става по твоему, превишаване е когато незнайно защо, мислиш че твоите идеи са най-важни и меродавни.. и така нататък и така нататък...

Но както казах, за това разбиране трябва доста умствен багаж, познания, мъдрост...

:) Да се обиди,че му подпиваш "Шуменското" ли? Хамзо снимай му шуменските кули :)

Честит празник! :beer:

Трих,само не разбрах,на какво ще се превръщаш?

Хайде сега, компромати :) .. няма да показвам нищо.... :)

Мисля,че трябва да спреш с този въпрос.Видях ме и темите и изчетохме мненията.

Дишай,дишай.

Това беше целта, заблудите не са хубаво нещо.....

По отношение на това с кой въпрос ще спирам - пише си човек кротко мнението в някаква тема и се появяват "коментатори", които вместо да си напишат своето си мнение, почват заяждане, нападане, обиждане. Ами техен си е проблема (явно имат такъв).

Ахам :)

Чудя се в момента останалото спамерско войнство къде ли се е забило

Аз сън на кафе, и не се обиждам че славата на Шуменско се носи надалеч през десет гори и планини :) ..

Да не ги хвърли? :)

Мдам, е , пак се понатрупа миналата седмица и тази :)

Това беше целта, заблудите не са хубаво нещо.....

По отношение на това с кой въпрос ще спирам - пише си човек кротко мнението в някаква тема и се появяват "коментатори", които вместо да си напишат своето си мнение, почват заяждане, нападане, обиждане. Ами техен си е проблема (явно имат такъв).

Пишеше си спокойно..като обиждаш всички пушачи ? И държиш някакъв императивен тон и претенции? Я пак ....

Кротко, ако обичате !

starstar, не знам каквъ ти е проблемът, но темата тук е за забавление, а не за караници !

Ако ще се карате -вижте се някъде навън, бийте се, карайте се, каквото искате правете, но не и тук по темите.

От както си дошъл днес в темата тук и в "бисерите" само се опитваш да провокираш напрежение.

Не вярвам да искаш да си почиваш от форума.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.