Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

:lol6::lol6:

:lol6::nono:

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Вие двамата сте го раздавали ала двамата от запаса, ми се струва Публикувано изображение

С удоволствие бих размазала и аз едно Pagani Zonda F Clubsport Roadster, стига някой да ми го подари Публикувано изображение

Вие двамата сте го раздавали ала двамата от запаса, ми се струва Публикувано изображение

С удоволствие бих размазала и аз едно Pagani Zonda F Clubsport Roadster, стига някой да ми го подари Публикувано изображение

То затова и няма да ти подарят такова :nono::lol6:

П.С И аз не съм все още от запаса, за протокола :lol6::lol6:

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Да бе :lol6: това няма да издържи на преспите.

На добър ездач( шофьор ) какъвто и кон ( кола ) да му дадеш, ще го язди ( кара ) преспокойно :nono: ..и ще издържа на преспи че и още нещо

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Ще работим ли ?

И какво се очаква да работим по това време ? :lol6::lol6: ..и защо ..

Забравих какво щях да напиша.:lol6:

Ако изобщо си помнила :nono:

Ще работим ли ?

Работи,ние няма да ти пречим. :lol6:

Ако изобщо си помнила :nono:

Мина ми мисъл,сигурна съм.

Мина ми мисъл,сигурна съм.

Това за сигурна при теб, е малко относително понятие, като сигурна съм че съм добър шофьор :ph34r:

Нещо почвам да се ядосвам, а не е добре още от началото на дежурството да е така :ph34r: оставям ви и дано като се върна поне тук да сте спокойни.

Както знам,че не си...поправка.

Нещо почвам да се ядосвам, а не е добре още от началото на дежурството да е така :ph34r:

оставям ви и дано като се върна поне тук да сте спокойни.

Споко Трих,само двама трима ще напсуваме :P и със сигурност никой няма да уморим.

Нещо почвам да се ядосвам, а не е добре още от началото на дежурството да е така :P

оставям ви и дано като се върна поне тук да сте спокойни.

Е не се ядосвай сега заради тъпите напъни и нагли претенции на непушачите де :ph34r:

Както знам,че не си...поправка.

Поправка... ммм.. хм...

Започвам да приемам залози,колко сестри ще го отнесат от ядосания доктор.:ph34r:

шшшт :hush:

няма тука ревност , ами се грижа за бюджета и - я си представи на връщане да забележи в някой магазин нещо ? ;)

Оле вярно, прав си ...

Мали и с това червено, ново и готино яке, сега ще се фръцка по дълго из центъра

трябваше да сме по сериозни при изпращането :P

...хмммм така като се замислих, не се ли забави вече :ph34r:

Споко. Аз предвидливо бях с колата и си стигнах директно вкъщи. Даже си подремнах малко. После за децата направих една пица със свинско филе, аз си доядох манджичката /няма да я фърлям, я/ и сега блаженно примлясквам отпивайки от чашата си с вино.

Започвам да приемам залози,колко сестри ще го отнесат от ядосания доктор.:angry:

една го отнесе вече :rolleyes:

И една бабичка-разбойничка го отнесе, ама по-малък

Споко. Аз предвидливо бях с колата и си стигнах директно вкъщи. Даже си подремнах малко. После за децата направих една пица със свинско филе, аз си доядох манджичката /няма да я фърлям, я/ и сега блаженно примлясквам отпивайки от чашата си с вино.

А разгонените бикове по центъра налитаха ли на якенцето ? :rolleyes:

не казваш, а ?

Какви са тия разголени бикове, в центъра на Кючук Виена?

А, не ги познавам - питай emmi :blink:

Много обичам да правя стомашни промивки :) Три кила вода с въглища му сипах на девойчето в тумбка и съм много доволен от себе си.Ще пие тя водка, а ? На ти водка сега :)

Много обичам да правя стомашни промивки :) Три кила вода с въглища му сипах на девойчето в тумбка и съм много доволен от себе си.Ще пие тя водка, а ? На ти водка сега :)

Баси, отказа ме от пиенето на водка... :blink:

Късметлия си ти Докторе, разполагаш с консумативи от сорта на активен въглен. Оня ден, аз и моята благоверна бидохме повалени от грипец, придружен със стомашни обструкции с двупосочно излияние. Викам сега ще блесна, ще купя въглен да си очерним чревцата, но не би. Оказа се, че въглен в аптеките не се продава. Заинтересувах се и установих, че елементарни форми, като риванол, сулфатиацол, талк и други просто не се продават. Йод и етилов алкохол са близки до невъзможнотО да се открият. Недай си боже да потърсиш глицерин за клизма горко ти...

Баси, отказа ме от пиенето на водка... :)

Що бе, муцко - пий, не бой се :)

По-другата седмица, като се видим в София ще те видя колко можеш да изпиеш :blink:

Късметлия си ти Докторе, разполагаш с консумативи от сорта на активен въглен. Оня ден, аз и моята благоверна бидохме повалени от грипец, придружен със стомашни обструкции с двупосочно излияние. Викам сега ще блесна, ще купя въглен да си очерним чревцата, но не би. Оказа се, че въглен в аптеките не се продава. Заинтересувах се и установих, че елементарни форми, като риванол, сулфатиацол, талк и други просто не се продават. Йод и етилов алкохол са близки до невъзможнотО да се открият. Недай си боже да потърсиш глицерин за клизма горко ти...

Ти пък с глицерин ли ще си правиш клизма :baby:

Занеш ли, че морфинът и хероинът могат да се прилагат с клизмички ?

Аз пък съм доволен от себе си.

Магарчо намушка три различни тръби в три различни отвора на девойчето ( интубационна тръба, стомашна сонда, катетър).Е, сега остана само с катетъра, ама нищо - като се събуди ще има да ми благодари :)

Заемам се с четене на новини :

http://www.zdrave.net/Portal/WeekGuest/Default.aspx?evntid=lfsRIPoA6kM%3d

Ти пък с глицерин ли ще си правиш клизма :)

Малко глицерин и сапунец в хладката водичка вършат чудеса Докторе, но ти това го знаеш и без мен.

Занеш ли, че морфинът и хероинът могат да се прилагат с клизмички ?

Би могло всичко там е богато кръвоснабдено, та защо не? Чувал съм истории за клизми с водка в казармата, но не им вярвам. Не че е невъзможно, но би трябвало бая да са подскачали след инсулацията.

П.П. Един друг доктор, описваше чудодейния ефект, от клизми с приятно темпериран оцетен разтвор, върху нервните разтройства на пациентите си. А тоя не си поплюва. Доктори!

П.П. Един друг доктор, описваше чудодейния ефект, от клизми с приятно темпериран оцетен разтвор, върху нервните разтройства на пациентите си. А тоя не си поплюва. Доктори!

Хммм.

Това звучи интересно.Вече очаквам следващото бабе - имам малко оцет и ще пробвам :)

Иначе, за ректалното приложение на медикаментите е писано доста....Само един пример ще ти дам : Diazepam ( при теб е или Valium или Relanium) има три действия - анксиолитичен, противогърчов и миорелаксиращ ефект.Противогърчов има само при венозно и ректално проложение.Ако се направи мускулно или през устата - няма.Резорбцията per recti е като венозната.

Иначе, за ректалното приложение на медикаментите е писано доста....Само един пример ще ти дам : Diazepam ( при теб е или Valium или Relanium) има три действия - анксиолитичен, противогърчов и миорелаксиращ ефект.Противогърчов има само при венозно и ректално проложение.Ако се направи мускулно или през устата - няма.Резорбцията per recti е като венозната.

Никакъв Валиум, при мен изписват Вайкодин на поразия, тфа зъби, глава, гъз, корем - кото те боли - се Вайкодин, обаче с рецепка.

Хммм.

Това звучи интересно.Вече очаквам следващото бабе - имам малко оцет и ще пробвам :ph34r:

Гледай да не я разтвориш Докторе, че да те пишат после и теб по вестниците...

П.П. Още едно дежурство и ще спретна мемоарите ти. Работно заглавие "Няма измъкване от доктор Менгеме" или "Доктор Менгеме. Спомени за Желязната Хватка.". Кое ти харесва повече?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.