Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

.Белчиии ти що още пишеш бре, я марш на работа, оооо ...

Пижуто как е, слушали те

На работа съм на 7 март, чак...

Пижуту е пострадало на един светофар във Варна (миналата седмица като са водили тати в болницата) и сега ме гледа само с едното око...За колата няма да мисля...

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

:)

какво пак съм изпуснала

леля ми Мари - приятелка на майка ми от момичешките години още, и в момента една от двете ми майки - има проблем с очите и вчера и изписаха едни капки, които се оказа, че ги няма в Бг. Добре че сме на кордона и едни приятели ми ги закупиха от румънско. За 5.60лв :top secret:

На работа съм на 7 март, чак...

Пижуту е пострадало на един светофар във Варна (миналата седмица като са водили тати в болницата) и сега ме гледа само с едното око...За колата няма да мисля...

Да бе, не ми забелязвай, почти съм в летаргия.

...мдаммм колата е лесна

леля ми Мари - приятелка на майка ми от момичешките години още, и в момента една от двете ми майки - има проблем с очите и вчера и изписаха едни капки, които се оказа, че ги няма в Бг. Добре че сме на кордона и едни приятели ми ги закупиха от румънско. За 5.60лв :)

Точно се ядосвам с поредните здравни безумици по "тази сутрин", нещо трудно ги изтърпявам вече тези двамата - водещите.

Е сегинка ще им взема гласа и ще фаворитизирам колегите от fm+

ъхъммм ...

Якето е топло. Доволна съм. Друго си е птичи пух, мдъъъъъ :)

Ти си виновна! Оскубала си ми пуха и затова сега съм настинал! :top secret:

Ти си виновна! Оскубала си ми пуха и затова сега съм настинал! :doh:

ама ми е топлоооооо :)

ти пък егати кекавото пиле се извъди :top secret: Цяла зима все болен :lol6:

Точно се ядосвам с поредните здравни безумици по "тази сутрин", нещо трудно ги изтърпявам вече тези двамата - водещите.

ъхъммм ...

аз затова тиливизии не гледам ;)

Ти си виновна! Оскубала си ми пуха и затова сега съм настинал! ;)

Тогава що викаш грип та грип, кажи си , че си ходил гол по улиците, то не е много срамно . :P

ти пък егати кекавото пиле се извъди :top secret: Цяла зима все болен :lol6:

аз затова тиливизии не гледам :down:

То и бяла мечка гола да ходи, ще се разболее ...

Аз в най-скоро време ще ги отказвам телевизийте, само двете ми сериалчета и толкоз, ааааа може панякога и Славчо, че ми е слабост. :doh:

Тогава що викаш грип та грип, кажи си , че си ходил гол по улиците, то не е много срамно . :lol6:

То и бяла мечка гола да ходи, ще се разболее ...

Аз в най-скоро време ще ги отказвам телевизийте, само двете ми сериалчета и толкоз, ааааа може панякога и Славчо, че ми е слабост. :top secret:

Дийката ще го наказва за нерегламентирано ходене по натюрел хъхъхъхъх

трябва ми един компютърен гений да го питам два-три тъпи въпроса :)

като единият е дали мога си дръпна от мрежата офис-пакета за ХъПъ-ту

Редактирано от emmi (преглед на промените)

На Тео старото яке беше с пух и ми беше писнало да чистя пера като се съблечеше някъде...Постоянно полепваше по дрехите та се наложи да шием втори хастар...

Снима ли си якето?

На Тео старото яке беше с пух и ми беше писнало да чистя пера като се съблечеше някъде...Постоянно полепваше по дрехите та се наложи да шием втори хастар...

Снима ли си якето?

тцъ

ни съм

ама е червено

ярко червено

:)

леля ми Мари - приятелка на майка ми от момичешките години още, и в момента една от двете ми майки - има проблем с очите и вчера и изписаха едни капки, които се оказа, че ги няма в Бг. Добре че сме на кордона и едни приятели ми ги закупиха от румънско. За 5.60лв :)

Честно казано, още от вчера се чудя защо точно "Midrium" ти беше нужен, след като има толкова много други аналози, които се използват за разширяване на заеницата, ама найсе -нали си начеса крастата ;)

тцъ

ни съм

ама е червено

ярко червено

:top secret:

Кармазяна emmi ? :doh:

Ухааа - ще си като една настояшая калинка :lol6:

Дийката ще го наказва за нерегламентирано ходене по натюрел хъхъхъхъх

трябва ми един компютърен гений да го питам два-три тъпи въпроса :)

като единият е дали мога си дръпна от мрежата офис-пакета за ХъПъ-ту

не съм аз по тези продцедури, дръпнах си линк който беше от тук на някакъв професор ли що ли за кирилизация и беше заразен с троян.

Снима ли си якето?

И Христо имаше такова, да не казвам какво оставаше в пералнята след него.

Не го пери, давай го на химическо. Там имат и програма за разбухване на пуха.

Цветенцето ще ми цъфтиииии ...Емчи жива да си, че ми каза да го прибера на топличко, сега ще го покажа. :top secret:

ъхъммм ...

Нека си лаят идиотите.

След всичката тази помия, дето я изсипаха от екрана на "тази сутрин" през последните два-три месеца, честно не знам ако се разболеят кой ще се хване да ги лекува...... Тук, при нас няма колега, който да преглътне всичко това.Но -каквото повикало, такова се обадило, дет викат старите хора.

Честно казано, още от вчера се чудя защо точно "Midrium" ти беше нужен, след като има толкова много други аналози, които се използват за разширяване на заеницата, ама найсе -нали си начеса крастата :blink:

Кармазяна emmi ? :ph34r:

Ухааа - ще си като една настояшая калинка :biggrin:

казва ли ти някой? Такова са и изписали. Тя обиколила всички аптеки и ми звъни в потрес че го няма лЮкарството. :speak:

не съм аз по тези продцедури, дръпнах си линк който беше от тук на някакъв професор ли що ли за кирилизация и беше заразен с троян.

И Христо имаше такова, да не казвам какво оставаше в пералнята след него.

Не го пери, давай го на химическо. Там имат и програма за разбухване на пуха.

Цветенцето ще ми цъфтиииии ...Емчи жива да си, че ми каза да го прибера на топличко, сега ще го покажа. :blink:

аз ще фнимавам да не се цапам много :baby:

пакета довечера ще го инсталират. Пак се уредих аз хъхъхъхъ

наслаждавам се на едно сладко пъшкане- Вели се мъчи да се качи сама на кончето си :biggrin:

Моля, на вашето фнимание моето безименно, красиво цветенце :

Публикувано изображение

и има издънка, добричкото ми то :biggrin:

Моля, на вашето фнимание моето безименно, красиво цветенце :

и има издънка, добричкото ми то :biggrin:

Вилчи, това не е амарилис със сигурност :ph34r: Това е кливия. Момиченце е :blink:

Вилчи, това не е амарилис със сигурност :blink: Това е кливия. Момиченце е :speak:

Йеееееееее ... верно ли бе, и при мен нещо женско да се роди :biggrin::ph34r::blink:

Йеееееееее ... верно ли бе, и при мен нещо женско да се роди :blink::blink::speak:

какъв цвят цъфти? :biggrin: оранжева ли е?

никога не съм имала кливия :ph34r:

ето го първия ми цъфнал амарилис

Публикувано изображение

Вилчи, това не е амарилис със сигурност :ph34r: Това е кливия. Момиченце е :blink:

прилича по листата, ама със сигурност ще се каже като цъфне, и Вили ни го покаже :biggrin:

Аз пък си имах само един бамбук, гледах си го цяла година и сега взе, че завяхна почти http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз пък си имах само един бамбук, гледах си го цяла година и сега взе, че завяхна почти http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Не му разбирам, никога не съм отглеждала бамбук.

Ето я госпожицата, снимката е след миналия Великден, вече прецъфтяваща.

Публикувано изображение

Не му разбирам, никога не съм отглеждала бамбук.

Ето я госпожицата, снимката е след миналия Великден, вече прецъфтяваща.

кливия е :ph34r:

оня ден в мосю Бриколаж видях Кана и мисля да си купя за градината :biggrin:

кливия е :ph34r:

Йе доволна съм :)

Сега мисля да изключа и да се заровя в кухнята, какво ще правя нямам и идея, но все с нещо ще се поуморя, за да си заслужа обяда и питието. :baby:

Имам работа в гаража и лятната кухня, но не ми се и помисля да ходя на онзи студ там

(да не съм утрепала баба та така ще се наказвам :speak: )

кливия е :blink:

оня ден в мосю Бриколаж видях Кана и мисля да си купя за градината :biggrin:

Хахах и семената и са се използвали от пиратите за широкоцевните си пушки, още и за накити

Бря и за ядене ставала, а и красавица пущината, лесно се отглежда ...

Брау одобрявам избора :blink:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.