Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Да съвсем спокойно, добре че заключиха темата да спреш да се излагаш, ама гледам продължаваш в други теми....

Кой къде и как се излага не го определяш само ти , ето пак показваш своята как да го нарека, надменност, глупост и просто мислене ... Излагането е въпрос на гледна точка на всеки поотделно,личностна преценка, но явно ти си решила да вмениш на всички и това си мнение и виждане нали :party4:

Ето това пак е прекрачване и наглост ...

П.С А кой къде е решил да продължава видях, в няколко теми подред тази сутрин , явно сън не си спала от "възмущение " спрямо Хамза :party4:

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Кротко, ако обичате !

starstar, не знам каквъ ти е проблемът, но темата тук е за забавление, а не за караници !

Ако ще се карате -вижте се някъде навън, бийте се, карайте се, каквото искате правете, но не и тук по темите.

От както си дошъл днес в темата тук и в "бисерите" само се опитваш да провокираш напрежение.

Не вярвам да искаш да си почиваш от форума.

Да не съм си ги измислила аз тези бисери? Прочела съм ги във форума, възхитила съм се - публикувала съм ги където им е мястото.

Да- смятам че е проблем да се използват изразите които съм цитирала във форум. И да се толерира излизането от рамките на добрия тон.

За другото с което ме "плашиш" - не ми пука.

modedit :3 дни само ще четеш във форума, след като не ти пука.Дано размислиш за поведението си.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Кротко, ако обичате !

starstar, не знам каквъ ти е проблемът, но темата тук е за забавление, а не за караници !

Ако ще се карате -вижте се някъде навън, бийте се, карайте се, каквото искате правете, но не и тук по темите.

От както си дошъл днес в темата тук и в "бисерите" само се опитваш да провокираш напрежение.

Не вярвам да искаш да си почиваш от форума.

Пардоне моа :party4: , се фини ...

П.С

Амбър, сладкиша ще ти изкипи пак :party4: .. все пак бих искал да го опитам :bday3:

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Пардоне моа :party4: , се фини ...

П.С

Амбър, сладкиша ще ти изкипи пак :party4: .. все пак бих искал да го опитам :bday3:

Той е готов,изрязах изгорялото :bday3: не му е ден на слодкишопеченето

Така е, като мислиш само за моите компромати от Шуменско :party4:

Мисля,че става за ядене,дори обезобразен. :party4: Но това си е знак,да не се доближавам повече днес до печката. Ще ги снимам,аз да знаеш!

Мисля,че става за ядене,дори обезобразен. :party4: Но това си е знак,да не се доближавам повече днес до печката.

Ще ги снимам,аз да знаеш!

Да да.. ще снимаш ти.. няма такъв филм :party4: ...

А за сладкиша е знак че трябва да повториш , а не да не се доближаваш до печката :bday3:

Ааа,не! :party4: На безопасно разстояние от нея.Само до кафе машината и толкова.

Ааа,не! :party4: На безопасно разстояние от нея.Само до кафе машината и толкова.

Хахаха... мдааам, ще ядем значи позагорен сладкиш... Е какво пък, мечка страх, мен не страх, доктора доказа че активните въглени са полезни за стомаха :party4:

:party4: Той и разни други неща каза,ама няма да ги споменавам. :party4: От сиропа,няма да нагарча много,пък и мерише добре.

:lol6: Той и разни други неща каза,ама няма да ги споменавам. :lol6:

От сиропа,няма да нагарча много,пък и мерише добре.

Значи става дума за крем карамел..познах ли :baby:

Не,как пък го измисли това? :lol6:

Ами..гадах :baby: .. ..

И не позна.:baby: Мисля си,къде отиде Доктора? Трих,имам въпрос,мре ли се от мързел или не се мре? Искам кафе.

И не позна.:P

Мисля си,къде отиде Доктора? Трих,имам въпрос,мре ли се от мързел или не се мре?

Искам кафе.

Запяхме с малката "Питър Пан" по бТВ :)

сега си пия кафенцето, но на тебе няма да дам

Дванайсет часа сън ми дойдоха добре, а утре ще трябва да ходя да се борим със стоматоложката :)

Ти ли ще я бориш, или тя теб ? :)

Не бе миличка, реших да смекча нещата, който иска да се изяснява с някого (в случая Лорчето със хайдукпикасо) - има лични съобщения, скайп, телефон, защо всички трябва да им четем ....

Попитай лицемерната хайдукпикасо в случая,не Лори,а ако не си наясно не се бъркай...

Относно G-точката, то щом аз мога да я намеря, като горд собственик на простата, значи една жена просто не трябва да я е търсила като хората. Или да си мисли, че не я е намерила, но реално да си я ползва по предназначение public/style_emoticons/default/wink.gif

Е,не ! Не и не! :lol6::lol6::lol6:

Мисля че един дюнер е добре, но два щяха да са още по добре :lol6: ... И че е време и аз да начена шуменското :lol6:

Ти ли ще я бориш, или тя теб ? :lol6:

По всяка вероятност, че е второто http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Утре ако съм жива, че докладвам...

По всяка вероятност, че е второто http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Утре ако съм жива, че докладвам...

Зъболекарите не са страшни, освен ако не са зъболекари а миньори :lol6:

Зъболекарите не са страшни, освен ако не са зъболекари а миньори :lol6:

Абе, мирише ми на вадене на мъдрец :lol6:

Може и миньорство да се наложи в случая :lol6:

Страшна кал навън...

Абе, мирише ми на вадене на мъдрец :mad:

Може и миньорство да се наложи в случая :baby:

Горните нямат корени и става за едно мигване и не боли.Виж при долните е малко по-гадничко.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.