Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

:lol6: разбра ли, че колелото при Бяла отново ще го преправят ? :)

не съм . За сега чета новините от обяд ;)

• Отговори 2k
  • Прегледи 97,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Публикувано изображение

Честит празник, момичета! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Не виждам мъже с цветя, ама не се и учудвам... :beat:

Редактирано от Lora2312 (преглед на промените)

Е, как да ги видиш, като си все още в къщи ?

Аз още от нощес раздавам на женския персонал :)

ех, че дащен, бре хахахахахах

аз поисках китката си цветя във вид на гулии :cool: /далии за градината ми/

ех, че дащен, бре хахахахахах

аз поисках китката си цветя във вид на гулии :) /далии за градината ми/

Мъдро момиче, еййй ...

и така месеци наред ще си има купища букети пред очите, и всите и подарък :cool:

Мъдро момиче, еййй ...

и така месеци наред ще си има купища букети пред очите, и всите и подарък :cool:

бъбрециии, бъбрециииии ..... както казал студента като излязал от изпита хахахах

Туй с далиите в идейно и възманерявам да го внедря за жена ми :cool:

Може също корени рози, луковици лалета, зюмбюли, може също дръвче праскова, или ябълка ...

Ехххх ... :)

Туй с далиите в идейно и възманерявам да го внедря за жена ми :cool:

че аз кога не съм била идейна :)

като вляза в мосю Бриколажа и откачам - не мога да реша коя китка искам повече. Защото по принцип ги искам ВСИЧКИТЕ :lol6:

Не мога да разбера защо мъжете не обичат този празник!? :speak: Влизам както всяка сутрин в кафенето да банката за кафенце и понеже жената вече ме познава, ме посрещна с усмивка до ушите и възторжени поздравления. Господина, който си взимаше рестото в този момент успя някак си да си смъкне веждите на носа и мина покрай мен със скорост на моторетка, почти избутвайки ме... :angry: Девойката умря от смях и ми вика- от сутринта един мъж не ми е честитил празника- само жени! :speak: Това го забелязвам от доста години... Защо бе мъже, а??? :speak:

Това го забелязвам от доста години... Защо бе мъже, а??? :angry:

Лорче, важното е важните за нас мъже да ни поздравяват, нали :speak:

Другите дали са поздравили или не - не е от съществено значение, макар че е признак на учтивост все пак...

Редактирано от starstar (преглед на промените)

И днес деня започна на бързи обороти. Много не ги обичам тия моменти "От вратата - за краката". Да му се не види и бързането...

Лорче, важното е важните за нас мъже да ни поздравяват, нали ;)

Другите дали са поздравили или не - не е от съществено значение, макар че е признак на учтивост все пак...

Само не рабирам какво общо има учтивостта с празника на феминизма ?

Клара Цеткин едно време се е борила за това жените да имат равни права с мъжете, да могат да ходят на работа, да могат да гласуват и никой да ги гледа като на нещо по-различно от мъжете ( което изключва автоматично всякакви форми на галантност ) Даже някои феминистски са считали за обида някой мъж да им подаде ръка, да им поднесе цветя или да им честити празника :)

А 8-ми март си е точно това - предложен е за празник "на жената" от Клра Цеткин и Роза Люксембург през 1911 година.

И днес деня започна на бързи обороти. Много не ги обичам тия моменти "От вратата - за краката". Да му се не види и бързането...

Е, е, е ....

Ти пък ще искаш и вечеря на свещи, и дълго ухажване по тази логика :(

аз пък го приемам като ден на мама :( и което по-готино децата ми го приемат така. Сутринта направо се размазах когато големия сънен динозавър стана само за да ме гушне и да ми каже "Честит празник, мамо" и обратно се сви по завивките :)

Само не рабирам какво общо има учтивостта с празника на феминизма ?

Клара Цеткин едно време се е борила за това жените да имат равни права с мъжете, да могат да ходят на работа, да могат да гласуват и никой да ги гледа като на нещо по-различно от мъжете ( което изключва автоматично всякакви форми на галантност ) Даже някои феминистски са считали за обида някой мъж да им подаде ръка, да им поднесе цветя или да им честити празника :bday19:

А 8-ми март си е точно това - предложен е за празник "на жената" от Клра Цеткин и Роза Люксембург през 1911 година.

Аз пък получих цвете и комплимент и от непознат мъж на улицата (което май го броим за галантно). :ph34r: ФемиНиски, фемиВисоки (правописната грешка е умишлена)... хич и не ми дреме- на мен ми е празнично ПЪК! :)

Е, радвам се за вас :bday19: Сега доволен от това, че са ви уважили, възнамерявам да опъна морното си боди на диванчето, и хъркайки, занйте, че ще и мисля за вас :)

Аз пък получих цвете и комплимент и от непознат мъж на улицата (което май го броим за галантно). ;) ФемиНиски, фемиВисоки (правописната грешка е умишлена)... хич и не ми дреме- на мен ми е празнично ПЪК! :cool:

Странно... и на мен от сутринта ми носят ли носят цветя.

Сигурно хората просто ме обичат...

или май има нещо гнило... ;)

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Жените нещо много обичат да им честитят празника! ;)

То това е знак на уважение, а не задължение. Който иска честити, който не- подминава. ;)

Че кой не обича да има празник и да му честитят? ;)

Странно... и на мен от сутринта ми носят ли носят цветя.

Сигурно хората просто ме обичат...

или май има нещо гнило... ;)

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ми аз ти казах да не излизаш с мои дрехи навън, ама ти... :cool:

То това е знак на уважение, а не задължение. Който иска честити, който не- подминава. ;)

Че кой не обича да има празник и да му честитят? :cool:

Естествено. Но жените май обичат да им се честити повече, отколкото е необходимо! ;)

Естествено. Но жените май обичат да им се честити повече, отколкото е необходимо! ;)

Нима има точно определено количество... :cool:

Нима има точно определено количество... :cool:

Знам ли! Но ако трябва да честитя на всички жени, които видя днес, може много да се изморя. ;)

Знам ли! Но ако трябва да честитя на всички жени, които видя днес, може много да се изморя. :cool:

Както казах- имаш избор. ;)

Както казах- имаш избор. ;)

Избор, ама се цупите, ако човек избере да не ви честити празника. :stop:

Да не забравя - честит празник! :cheers:

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.