Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Стой си там, не ни пречиш.

Аз други визирах ама карай

:cool:

Искам дъжд да вали

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Снощи беше канела, днес е шоколад. Фъджа на Вили се получи много хубаво :cool: Ще нося утре на работа, не че много са заслужили, ама карай :cool:

А от банята пак не ми се излизаше http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мерил, всички зъби ли са ти в устата :down:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Ще взема и аз да направя някакъв сладкиш-не обичам да ги ям,ама миришат добре.:cool:

За протоколи от събрания си мисля, за кучета и кучкари, развъдна дейност и тин ти ри минтири ... :cool:

Мерил, всички зъби ли са ти в устата :lock:

Всички, без половин, ама ще правя фасети. Точно отпред ми е и съм ей така :down:

Депресирах се. Старост-нерадост.

Ще взема и аз да направя някакъв сладкиш-не обичам да ги ям,ама миришат добре.:cool:

А тази причина за правене на сладкиш ме изкефи. Ентусиаст!

Едит - ами като съм щърбава и ми падат буквите между зъбките. :cool:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Депресирах се. Старост-нерадост.

Ареее, да не чувам таквиз работи. Така сме ние старите хора, ама кво сега, няма да легнем да мрем, я :cool:

Ареее, да не чувам таквиз работи. Така сме ние старите хора, ама кво сега, няма да легнем да мрем, я :cool:

Ти къде се слагаш при нас, дечко?! Абе не се давам аз, ама се сетих за един разговор с Федорка... Казах й веднъж, че вече ми прилягат 45 годишите, ама май ще си търся 70 годишен запазен пенсионер. Ааа, ето че вече се смея. :down:

Ти къде се слагаш при нас, дечко?! Абе не се давам аз, ама се сетих за един разговор с Федорка... Казах й веднъж, че вече ми прилягат 45 годишите, ама май ще си търся 70 годишен запазен пенсионер. Ааа, ето че вече се смея. :)

Бе кво да се самозаблуждаваме- 18 годишните с повече от 25 годишен опит сме за индека :cant believe:

:lol6:

Мисля си,че когато и да застреляш интернет доставчик,все ще си закъснял...От някое време снощи,та до сутринта-интернет йок,сабахлем върви като охлюв с ревматизъм,налага се да правя магии на браузера...

Ш'фана ги утрепа.

Много съм заблудена напоследък.Станах 1 час по-рано,обърках се нещо :P

сабахлем върви като охлюв с ревматизъм

Това успя да ме усмихне тази сутрин :P

Много съм заблудена напоследък.Станах 1 час по-рано,обърках се нещо :wors:

нИ тЪ е срам. Да беше спала и заради мене :speak:

Това успя да ме усмихне тази сутрин :biggrin:

нИ тЪ е срам. Да беше спала и заради мене :baby:

Всъщност аз спах само 2 часа.

и сди мисля колко безкрайна е човешката глупост и завист

и си мисля колко безкрайна е човешката глупост и завист

За съжаление, твърде безкрайна...

Ама ти не мисли за това. Не си тревожи малката мишешка тиква с подобни гадории http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Само отбелязвам за протокола, че липсата на магаре в темата рязко занижи мисловната дейност на тиквичките. Добре дошъл. ... с надежда да избуят мисло-тикви и тикво-мислите ни. Лек ден, почивка, работа, кой каквото прави.

Извозила съм родата до гробищата, после ходихме до един извор и съм си напълнила 10л водица, набрах си коприва - сега ще си я сготвя и ще си почивам....

Мойте мъжаги са за :D...Дано донесат нещичко за миризма...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/fishing1.gif

Изморих се,голямо бързане днес.http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Festina lente, femino :P

Днес мисловния ми процес с съвършено забавен. В главата ми е каша от цифри :handshake:

a, то да беше само днес .... :ass:

Само отбелязвам за протокола, че липсата на магаре в темата рязко занижи мисловната дейност на тиквичките. Добре дошъл.

... с надежда да избуят мисло-тикви и тикво-мислите ни.

Лек ден, почивка, работа, кой каквото прави.

бе, тиквички и мисловен процес ? :blink:

Добре дошъл...

Народа почива, някои работим :baby:

работете, работете - нали съм ти казвал, че само така ще разберете как се става човек ? :baby:

Всъщност аз спах само 2 часа.

и сди мисля колко безкрайна е човешката глупост и завист

Той и Айнщшайн така си е мислел, ама за вселената, ти защо се ограничаваш само до зависта ?

Емата, още ли не се прибра, да почне да се хвали ква е работна?:speak:

Редактирано от Бел (преглед на промените)

бе, тиквички и мисловен процес ? :speak:

Ама моля ти се, ясно е, че няма място за сравнение между тиквички и магаренце... но не се опитвай да отречеш ролята си на амониева селитра. :P

Апропо, не че да оправдавам тиквичките, ама и мързела е голяма работа. Едни хамлетовски дилеми ми идват - да пиша ли - да не пиша ли, щото, за да пиша, трябва да се вдигна от диванчето и да седна. Пък канапа голям.

Та... не е задължително да е от липса на мисли. Цели пет реда написах - брау. Ай стига толкоз. :)

Едит - няма да си признавам за какво беше едита, ама с грешката си бях потвърдила твоята теза. :)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.