Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Кой носи благите вести днес :yanim:

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Ей тоя си мисля, колко е добър ...

Машала!

Вярно! Виртуоз е ... :devil2:

Кой носи благите вести днес :yanim:

Тоя месец ще дават заплатите два пъти. ;)

Това трябваше да ми го кажеш след 7 дни :devil2: Тъй и тъй не ти вярвам :yanim:

Който вярва, получава. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Чи те секи месец ги дават по дваш...

Този път са две пълни на два пъти. :ДВ, бр.17, стр.3:

За разликата между въздушен и въздухар. :yanim: Как да стана вегетарианка. А и още си мисля, ако се напънем да врътнем земята малко по-бързо, като в онзи виц, дали няма да стане наистина аванс-заплата. :devil2: И мисля за днес тва да ми е мисленето.

За разликата между въздушен и въздухар. :yanim:

Как да стана вегетарианка.

А и още си мисля, ако се напънем да врътнем земята малко по-бързо, като в онзи виц, дали няма да стане наистина аванс-заплата. ;)

И мисля за днес тва да ми е мисленето.

Да, не се преуморявай! :devil2:

Да, не се преуморявай! :devil2:

Виж сега, ясно е, че ще мреш от моята ръка, дали тук или при аватарите - това е друг въпрос. :yanim:

За разликата между въздушен и въздухар. :yanim:

То туй лесно се обяснява. Същата е като между лебед и лебедар...

Как да стана вегетарианка.

Слушай ко ще ти река.

Много е важно, мезето да е блажно.

Да не расло, ами да е пасло.

Да не брано, ами да е драно.

И да не е стържено, а да е пържено.

Видя ли? Вегетарианство в конспекта няма.

А и още си мисля, ако се напънем да врътнем земята малко по-бързо, като в онзи виц, дали няма да стане наистина аванс-заплата. :devil2:

Лошото обаче е, ако се наложи да скочим в движение. Ще се утрепем с тия твойте скорости. Аман!

И мисля за днес тва да ми е мисленето.

Късметлийка. А аз имам текст по поръчка да довършвам. Работен ден да тикам. Мозъчен тръст да провеждам. Все дълбоки мисловни дейности. Ама първо ше понанкам. Бах га.

Хееей, останах с впечатление, че си лягаш... За това го казах. Нали знаеш, че аз съм "пазителката" на тема ЛЕКА НОЩ... та съм се вживяла в ролята си. Стой Дарки, неееееее - ами все бързам и бързам.. Така го приех. Абе, що ти се обяснвам като колежанка?! Разбрал си ме от първото изречение...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Ами кацай... То тук човек няма как да обърне резба към вегетарианството. :whist:

Цъ. Нема да кацам. Ку бяхте тревоядци, щях, ма сега мъ е страх да не ми посегнете кулинарно... :whist:

Цъ. Нема да кацам. Ку бяхте тревоядци, щях, ма сега мъ е страх да не ми посегнете кулинарно... :lol6:

пили, пили, пили...... :whist:

Както го няма и Доктора да те защитава... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :wub:

Той ще се яви, като дойде време за луканката :whist:

Аре, избирайте сега - крилце, кълка или гребен :lol6::biggrin:

Доктора знае кога да се яви... винаги навреме. Аз сега отивам на зъболекар, така че днес няма да се слага нищо твърдо в уста, та оставям пилета, прасета и всякакви вяскащи се тук видове /че видях и под масите/ на вас двете - Еми и Шефче... Аз фърлям скалпела за сега...

Виж сега, ясно е, че ще мреш от моята ръка, дали тук или при аватарите - това е друг въпрос. :whist:

Това само на теб ти е ясно. Не ме закачай, че съм гладен! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Доктора знае кога да се яви... винаги навреме.

Аз сега отивам на зъболекар, така че днес няма да се слага нищо твърдо в уста, та оставям пилета, прасета и всякакви вяскащи се тук видове /че видях и под масите/ на вас двете - Еми и Шефче...

Аз фърлям скалпела за сега...

Току-що говорих със зъболекарката, ще ти направи страхотни пълни протези. Нищо няма да личи! Успех! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.