Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Първият филм, който съм гледал/a?

Featured Replies

Първият филм който съм гледала ли? ;) Убийте ме,но си нямам никаква представа.Аз не помня вчера какво гледах... :computer8:

• Отговори 93
  • Прегледи 32,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ако става въпрос за първият филм,който съм гледал на компютъра - Аз,роботът ! А,иначе не знам :) ( то аз не помня какво съм правил вчера .... ;) )

Леле, страшна тема :) Не помня кой филм съм гледала за първи път, но най-вероятно е била някоя анимация.

;)

• 4 седмици по-късно...

Ами първият, който съм гледала не помня, но първият за тази година беше "И Скалите Имат Очи". :wors:

• 2 седмици по-късно...

Хъмммм. Беше ЦАР ЛЪВ. Май го гледах с брат ми. Нещото, което помня много добре е това, че после бях доста червена, защото толкова рев не съм ревала никога. ;)

Редактирано от lilityyy (преглед на промените)

Карате ме доста да се замиаля.... ;) Български беше.

Ако не се лъжа: "Траралежите се раждат без бодли"

• 4 седмици по-късно...

Леле, колко отдавна шЪ е било!... :speak:

Първият филм, за който си спомням е "Човекът амфибия" (Русия, 1962) по романа на Александър Беляев. Сигурен съм, че никой от вас не го е гледал, но вашите родители сигурно си спомнят!

Как бих искал сега, след години отново да го видя...

gurevich_4_p509.jpg

Редактирано от Cineast (преглед на промените)

Ами едва ли ще си спомня!? Било е доста отдавна, но си спомням първия сериал - Синьо лято vacation1.gif

Юрий Никулин -Брилянтената ръка (или Диамантената ръка?!) Руска комедийна класика .Заканил съм се скоро до го издиря и пак да го гледам...!

Ами първия филм,който гледах беше "Блясък",

същия който го дават сега по Нова ТВ,само

че на гръци в другата родина.Бил съм много

малък,когато са го давали за първи път

и искам,не искам-гледам,тогава нямаше

кой знае какво разнообразие.

Моите първи филми бяха на касета-"Пепеляшка"(Гледах го непрекъснато),"Пипи дългото чорапче" и май "Том и Джери"...

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Брилянтин от тогава винаги ме кефи като си го гледам :help:

• 3 седмици по-късно...
:angry: Можете ли да се сетите кой е първият филм който сте гледали?

Моят първи спомен е от филма "Стас и Нели" по Сенкевич. Най-ярко си спомням, как един скорпион ухапа майка им, докато женицата си почиваше в шезлонг. :nono:

Имам и един много смътен спомен за едни делфини, на които едни лоши чичковци прикачаха бомби и ги пращаха да потапят кораби, но въобще не мога да се сетя за заглавие или някаква друга информация...

Първия филм който си спомням че съм гледал е "Кеома". В главната роля е Франко Неро. Един прекрасен класически екшън. Беше на

Бета Макс (за по-малките имаше такава видео система). Ако някой знае откъде3 мога да го дръпна ще съм му благодарен и ще го поместя в повечето тракери. Тук можете да видите повече за филма http://www.imdb.com/title/tt0074740/ . Предварително благодаря на отзовалите се. Можете да пишите и на е-Мейл [email protected]

• 11 месеца по-късно...

Първият ми филм не си го спомням,но на първото ми ходене на кино гледах "Тарзан" анимацията biggrin.gif

не мога да си спомня с точност..някоя анимациика ще да е било ;) :-)

"Perfect world" с Кевин Костнър. След като нашите ми го взеха от видеотеката 27 пъти, накрая направо ни продадоха видеокасетата!! Бях 4-5 годишен, до болка се бях вманиачил в този филм!!

"Perfect world" с Кевин Костнър. След като нашите ми го взеха от видеотеката 27 пъти, накрая направо ни продадоха видеокасетата!! Бях 4-5 годишен, до болка се бях вманиачил в този филм!!

biggrin.gif Сега ще го видя тоя за какво става дума в този свят - от час и нещо си търся филм и чак сега попадам на нещо дето съм си харесал и МОЖЕ да се тегли -щото го има ...

Та по темата мойте най-ранни спомени са за някакъв документален или по-скоро научно-популярен филм за животните :lol6: >не помня как се казва - ако въобще съм занел де, но си спомням как водещите двама си говорят - единия измисля едно животно и започва да подсказва на другия с жокерчета за него и така докато не го познае - и даже имаше накаква карта по коята имаше накакви стъпки които в края на филма очертава контура на животното ...

P.S. Добро е филмчето -поздравления за избора !

Редактирано от Enei (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...

Амии не знам май беше "Титаник" мисля че бях на 6 или 7г. тогава, а иначе, че и от по малка помня, че много обичах да гледам "Том и Джери" и "Флинстоун"

Редактирано от invisible_lady (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.