Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

Най-после официални версии и на Български език :)

Kaspersky Anti-Virus 2012 - Версия на Български

http://products.kasp....0.374bg_bg.exe

Kaspersky Internet Security 2012 - Версия на Български

http://products.kasp....0.374bg_bg.exe

Приятно ползване!

:cool:

• Отговори 750
  • Прегледи 66,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Най-после официални версии и на Български език :)

Приятно ползване!

:)

Има ли някакви промени?

пп. Имам впредвид необходимо ли е да се махне версията която ползваме сега като БЕТА 2 или няма проблем да останем с нея.

Превода е чудесен. Благодаря ти.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Освен тази версия 12.0.0.374 излизала ли е друга версия?Знам,че за 2010 имаше 3 верси.

Искам да знам ако се подготвя нова версия какви промени ще има в нея....Имам в предвид,че в тази версия достигнахме до пач " f "

Мерси

До година се очаква x64 битова истинска версия.

http://forum.kaspers...?showtopic=7590

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• Автор

Последните три патча бяха заради Мозила с нейните бета версии,които ги цвъкаха през седмица. Имаше и един патч за антирутруткит модула. Това са ъпдейти на програмата не са нови версии и неправилно се тълкува като нова версия и се смята,смята.... Symantec също добавят проправки за съвместимост с Мозила,Хром и т.н. ,Eset - виж колко промени има в модулите им(например HIPS модула)

Последните три патча бяха заради Мозила с нейните бета версии,които ги цвъкаха през седмица. Имаше и един патч за антирутруткит модула.

Това са ъпдейти на програмата не са нови версии и неправилно се тълкува като нова версия и се смята,смята....

Symantec също добавят проправки за съвместимост с Мозила,Хром и т.н. ,Eset - виж колко промени има в модулите им(например HIPS модула)

Мерси никси ,знам какво означават пачовете(даже прочетох за всеки един какво е подобрено)Просто исках да знам дали се подготвя нова версия 12.0.0.xxx.
  • Автор

Мерси никси ,знам какво означават пачовете(даже прочетох за всеки един какво е подобрено) Просто исках да знам дали се подготвя нова версия 12.0.0.xxx.

На този етап доколкото знам не. http://forum.kaspers...pic=219045&st=0

Различните локализации се предлагат и с различни патчове,това зависи от датата когато е качена версията и пуснатият към тая дата патч. Така или иначе след ъпдейта пак се стига до последният патч "f"

Новото е,че се чака първата БЕТА на PURE 2012. Бяха обещали че ще я пуснат месец след излизането на релиза на KES8.

Що се отнася до пълната 64 битова версия отдавна се говори,че е нужна но все още не е на дневен ред. Оставам с впечатлението,че хвърлят повече усилия в развитието на KSN сервиза отколкото да мислят за някаква нова версия.

Аз съм сложил само да два компютъра с 64 битова архитектура КИС 2012 и проблеми няма при тях. Което естествено не означава,че липсват по принцип,но и няма как да кажа че ги има при положение,че няма оплаквания.

Знам,че ТИ знаеш но и знам,че много не знаят какво са тия патчове и все си мислят,че са нови версии,което е грешно.

Нова версия имаме когато е CF1/2.... както беше с 2011 и 2010 версии.

На този етап доколкото знам не. http://forum.kaspers...pic=219045&st=0

Различните локализации се предлагат и с различни патчове,това зависи от датата когато е качена версията и пуснатият към тая дата патч. Така или иначе след ъпдейта пак се стига до последният патч "f"

Новото е,че се чака първата БЕТА на PURE 2012. Бяха обещали че ще я пуснат месец след излизането на релиза на KES8.

Що се отнася до пълната 64 битова версия отдавна се говори,че е нужна но все още не е на дневен ред. Оставам с впечатлението,че хвърлят повече усилия в развитието на KSN сервиза отколкото да мислят за някаква нова версия.

Аз съм сложил само да два компютъра с 64 битова архитектура КИС 2012 и проблеми няма при тях. Което естествено не означава,че липсват по принцип,но и няма как да кажа че ги има при положение,че няма оплаквания.

Знам,че ТИ знаеш но и знам,че много не знаят какво са тия патчове и все си мислят,че са нови версии,което е грешно.

Нова версия имаме когато е CF1/2.... както беше с 2011 и 2010 версии.

Просто се надявам още малко да го олекотят и най вече при сканиране на диска.Тогава вече ще се замисля наистина много за ползването на Kaspersky.Иначе новата фунция "rollbacк" страшно ми хареаса(даже в АVG 2012 присъства също).Облака ще го развият-те не са като Есет да дремат там.Просто още много малко my трябва за да е почти перфектен.

• Автор

Иначе новата фунция "rollbacк" страшно ми хареаса(даже в АVG 2012 присъства също)

Ролбака го внедриха във версия 2009 !

Ролбака го внедриха във версия 2009 !

Добре де имаше един момент когато ползвах 2010 около 2 месеца ,защо не съм го забелязала а чак сега го забелязвам!!!Сигурно защото преди беше по-тежък и бързах да го махна.

Както и да е функцията ми хареса много.Даже на тестовете е редно веднага при всяко поискване на рестарт да се прави моментално за да може функцията да си направи добре каквото трябва а не да се отлага чак за края на теста при 30 проби.Той се ошашква -нормално е.

Това важи за всички програми.

Много се дразня когато правят тестове и наблъскат 30 вируса и дадена програма е искала 10 рестарта а те са все отложени за накрая(даже някои тестове дори и рестарт не правят и после казват,че заразите са там.

• Автор

Добре де имаше един момент когато ползвах 2010 около 2 месеца ,защо не съм го забелязала а чак сега го забелязвам!!!Сигурно защото преди беше по-тежък и бързах да го махна.

Не ти пострада по това време - не ти стартираше автостарта при CD/DVD :)

При версия 2010 беше усъвършенствуван,но базата е от осмицата(2009) присъства и в WKS

Преди малко си дойдох от работа и пуснах компито малко да пратя едни снимки и излезна балона на Kaspersky, че се е обновил и като отидох със мишката в/у него и какво да видя.... Базите данни са от 8.9.2011 :speak:

Публикувано изображение

Иначе сигнатурите са 6257975

Може ли някой да ми каже какво става? :)

• Автор

Преди малко си дойдох от работа и пуснах компито малко да пратя едни снимки и излезна балона на Kaspersky, че се е обновил и като отидох със мишката в/у него и какво да видя.... Базите данни са от 8.9.2011 :D

Публикувано изображение

Иначе сигнатурите са 6257975

Може ли някой да ми каже какво става? :balloons1:

Публикувано изображение

Обновяване: завършено преди 8 минути, размер на обновяването: 727,5 КБ, средна скорост: 31 КБ/сек (230)

Обновяване: завършено преди 10 часа, размер на обновяването: 103,6 КБ, средна скорост: 47 КБ/сек (95)

Обновяване: завършено преди 12 часа, размер на обновяването: 104 КБ, средна скорост: 27 КБ/сек (98)

Обновяване: завършено преди 13 часа, размер на обновяването: 29,0 КБ, средна скорост: 27 КБ/сек (53)

Обновяване: завършено преди 14 часа, размер на обновяването: 75,3 КБ, средна скорост: 12 КБ/сек (82)

Обновяване: завършено преди 15 часа, размер на обновяването: 40,3 КБ, средна скорост: 21 КБ/сек (63)

• Автор

Защо самозащитата на Касперски не работи в Safe mode ? Стартирах ресетър за Каспър в Safe mode без да съм му изключил самозащитата и го ресетнах.

Защото в SAFE MODE не се стартират модулите.

In safe mode, you have access to only basic files and drivers (mouse, monitor, keyboard, mass storage, base video, default system services, and no network connections).

При ръчно стартиране показва това съобщение.

Публикувано изображение

• Автор

патч " G" е пуснат за бета тестване.

Planned fix:

1. Firefox 8 support (WTB и VK)

2. After patch E some users has problem with active threats in main window that can't be processed

3. Slowly onening Main Window

4. Some other fix

пп. Редактирах си поста понеже цитираното мнение незнайно поради каква причина беше изтрито. Недейте така.

• Автор

After Releasing Firefox 7.0 and Its Update 7.0.1 now Mozilla Planed to Release Firefox 10.0 in First of January 2012. Firefox 8.0 Currently in BETA channel and will RELEASED on 8 November 2011, New Version every 40 Days.

Доста патчове ще има. Ама тия от Мозила се съдраха да пускат БЕТА версии. Сега и по нова година - нова версия :cheers:

патч " G" е пуснат за бета тестване.

Planned fix:

1. Firefox 8 support (WTB и VK)

2. After patch E some users has problem with active threats in main window that can't be processed

3. Slowly onening Main Window

4. Some other fix

пп. Редактирах си поста понеже цитираното мнение незнайно поради каква причина беше изтрито. Недейте така.

+ nikssi

Днес добавиха и още една позиция:

5.Имейл клиенти висят при получаване на имейли с голям прикачен файл (10MB или повече)

Поздрави...!:D

• Автор

Кога ще ме направите член на VIRUSNET ? :no-no:

Каква връзка има с темата това ?

Затварям темата докато някой се сети да махне всички мнения които не свързани с темата. :ohmy:

• Автор

New! Kaspersky ONE Universal Security http://usa.kaspersky...er-security/one

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Write a Review

• Universal Security in a Multi-Device World
  • Easily protect your PCs, Macs, smartphones and Android tablets with one flexible security solution.
  • One license secures all your devices
  • Packed with our latest award-winning technologies
  • Mix-and-match security to meet your protection needs
  • 5 Device/1 Year License
Публикувано изображение

Тече и промо за една година , някой знае ли кода какъв е? http://usa.kaspersky.com/freeONE

пп. На страницата за сваляне се избира продукта,който желаете. Доколкото схващам лиценза ще е валиден за посочените устройства.

Introducing Kaspersky ONE Universal Security - the easy, one-license solution for all your digital devices.

За съжаление засега май не се знае промо кода. Гледам, че и в други форуми усилено търсят, засега без резултат.

Това звучи просто идеално. Дано наистина се окаже вярно и да има едногодишен пробен лиценз и за нас, защото малко съм скептично настроен, че ще позволят на всички да я използват за година безплатно. Няма логика. Дано не се окажа прав и да намерим ключ, че много ми се иска да я изпробвам! Поздрави

• Автор

Това звучи просто идеално. Дано наистина се окаже вярно и да има едногодишен пробен лиценз и за нас, защото малко съм скептично настроен, че ще позволят на всички да я използват за година безплатно. Няма логика. Дано не се окажа прав и да намерим ключ, че много ми се иска да я изпробвам!

Поздрави

Доколкото схванах купон кода е индивидуален. :)

• 2 седмици по-късно...

Patch "G"

• Некоторые проблемы интерфейса Kaspersky Internet Security версии 12.0.0.374.

• Проблему обновления баз программы.

• Ошибка отображения срока действия лицензии программы после добавления резервного кода активации.
  • Ошибка отображения количества оставшихся дней и даты окончания действия лицензии.
  • Ошибку отображения ранее обнаруженных и устраненных угроз в списке Проблемы безопасности.

• Проблему отображения плагинов Анти-Баннера, Виртуальной клавиатуры и Модуля проверки ссылок в веб-браузере Mozilla Firefox 8.
  • Проблему возникновения ошибки "Файл ключа поврежден" при попытке активации программы.

• Проблему "зависания" MS Office Outlook 2007 припроверке вложенных в почтовые сообщения архивов больших размеров (более 30 Мб) компонентом Анти-Спам.

http://support.kaspe.../?qid=208641773

• 2 седмици по-късно...

Любопитно ми е няма ли да излиза нова версия на Kaspersky. 12.0.0. **** Не че тази работи зле де ама все пак. :(

• Автор

Любопитно ми е няма ли да излиза нова версия на Kaspersky. 12.0.0. **** Не че тази работи зле де ама все пак. :(

Искаш да кажеш 12.0.1. **** - не няма да излиза тази година.

Ми аз лично четох,че вече няма да излизат като преди по няколко версии на година.Ще излиза само по една и ще се добавят патчове.Ако пак попадна на това ще пусна link тук.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.