Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?

Featured Replies

Хора, отворете прозорците си, погледнете навън и се порадвайте на слънцето, че след 2-3 дни ще завали здраво.

Ама ти не знаеш ли, че ще завали здраво само защото някой е разпръснал от самолети супермощен снегообразуващ агент ?

• Отговори 381
  • Прегледи 49,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

В никакъв случай не са нормални - увековечил си неопровержимо доказателство за световна конспирация! Нищо чудно и извънземни да са намесени, за да ни прецакат и да си осигурят място за живот, защото родната им планета е заплашена от унищожение.

Хора, отворете прозорците си, погледнете навън и се порадвайте на слънцето, че след 2-3 дни ще завали здраво. Погледнете красотата на есента с всичките ѝ багри! А като се мръкне, отворете някой учебник по физика и вижте по каква причина се образуват тия следи...

Не, извънземни няма да намесвам, те са мит. Просто ти предоставям информация (и то немалка), а ти прави каквото искаш с нея. Аз лично съм виждал 2 самолета на г/д една и съща височина да летят, само че на единия следите изчезват за 2 минути а на другия седят часове и се разширяват докато не образуват огромна пелена. Ти прецени дали това е нормално.

Ама ти не знаеш ли, че ще завали здраво само защото някой е разпръснал от самолети супермощен снегообразуващ агент ?

Осъзнаваш ли колко несериозно звучиш?

... Аз лично съм виждал 2 самолета на г/д една и съща височина да летят...

Остава да обясниш и как разбра кой на каква височина лети...

...Също така напълно забравих, че има немалко документални филми с доказателства за това, ама кой пък има време да ги гледа тях.

Да, явно забравяш колко документални филми има за мистерии, базирани върху нищо, но намиращи аудиторията си. Ако пък наистина вярваш в тия конспиративни теории, вземи овреме подходящи защитни мерки и ще прецакаш гадовете:

cqs1413899297o.jpeg

Да, явно забравяш колко документални филми има за мистерии, базирани върху нищо, но намиращи аудиторията си. Ако пък наистина вярваш в тия конспиративни теории, вземи овреме подходящи защитни мерки и ще прецакаш гадовете:

cqs1413899297o.jpeg

Само дето онези филми са направени на базата на предположения. Тези дето аз съм дал са на базата на факти. А и теорията да има химически следи е напълно реална, докато тези дето ми ги даваш за пример са по - скоро раздел "фантастика".

Искам да ми обясниш този клип -

Много ми е интересно какво ще измъдриш този път.

Редактирано от DropTheBeat (преглед на промените)

Ако бях човек, който разбира от тези неща, на драго сърце бих ти ги обяснил.

Обаче не съм.

А ако открия обяснения на такива хора и ти ги дам, ти ще кажеш, че това са платени или манипулирани доклади и обяснения и няма да им повярваш.

Ти вярваш на това, което искаш. Не вярваш на wikipedia (не че е безспорен източник) а вярваш на клипове в youtube !

Аз не откривам разликата.

Оставям те да вярваш в това, което ти се иска.

Ако бях човек, който разбира от тези неща, на драго сърце бих ти ги обяснил.

Обаче не съм.

А ако открия обяснения на такива хора и ти ги дам, ти ще кажеш, че това са платени или манипулирани доклади и обяснения и няма да им повярваш.

Ти вярваш на това, което искаш. Не вярваш на wikipedia (не че е безспорен източник) а вярваш на клипове в youtube !

Аз не откривам разликата.

Оставям те да вярваш в това, което ти се иска.

Тя Wikipedia не е лош източник, но това което си ми дал е някакво малко и повърхностно текстче . А аз ти предоставям множество доказателства, и това че някои от тях са клипове не означава че не са верни. На тези клипове се виждат например как самолет спира и пуска когато си поиска следите - как става тая работа?  И не е нужно да си специалист за да видиш че нещо не е наред с цялата тази работа - нужно е просто да си широко скроен и да не отхвърляш всяка информация, която ти се струва невярна, а първо да я провериш. И защо всичко това да не е възможно? Не е фантастика като духове или извънземни. Chemtrails е нещо напълно постижимо и реално.

Тя Wikipedia не е лош източник, но това което си ми дал е някакво малко и повърхностно текстче . А аз ти предоставям множество доказателства, и това че някои от тях са клипове не означава че не са верни. На тези клипове се виждат например как самолет спира и пуска когато си поиска следите - как става тая работа?  И не е нужно да си специалист за да видиш че нещо не е наред с цялата тази работа - нужно е просто да си широко скроен и да не отхвърляш всяка информация, която ти се струва невярна, а първо да я провериш. И защо всичко това да не е възможно? Не е фантастика като духове или извънземни. Chemtrails е нещо напълно постижимо и реално.

Хайде да питам - кой според теб ги пуска и защо ?

...Много ми е интересно какво ще измъдриш този път.

Няма какво да измъдрям, не виждам за пръв път тия дири, бяха на небето и по същото време вчера, докато ти трепереше от страх да не би да пострада народонаселението от "бомбандировките". Интересно обаче се получава - ако това е газ или каквато и да е друга вредност, да попитам защо поне видимо не се смъква, а си седи в простора? Или заразата е предназначена само за самолетите, които, минавайки през подобни "заразени" райони, ще "свалят" на повърхността заплахата?

А, ето че поглеждам сега навън и какво да видя - нова следа, яко широка е! Бих я снимал, но нямам кабел и не мога да я източа от телефона.

А вярваше ли в края на света през 2012 ?

Очевидно не. Това за 2012 е пълна глупост.

Няма какво да измъдрям, не виждам за пръв път тия дири, бяха на небето и по същото време вчера, докато ти трепереше от страх да не би да пострада народонаселението от "бомбандировките". Интересно обаче се получава - ако това е газ или каквато и да е друга вредност, да попитам защо поне видимо не се смъква, а си седи в простора? Или заразата е предназначена само за самолетите, които, минавайки през подобни "заразени" райони, ще "свалят" на повърхността заплахата?

А, ето че поглеждам сега навън и какво да видя - нова следа, яко широка е! Бих я снимал, но нямам кабел и не мога да я източа от телефона

Много добре го каза. Видимо не се смъкват. Ти няма как да ги наблюдаваш цял ден, но е факт че на небето се образува пелена, която рано или късно може да се смеси с атмосферата, но процеса е изключително дълъг, както вече казах. Вместо да ме питаш може да изгледаш един от документалните филми, които съм дал и да си отговориш на въпросите.

Естествено, че са нормални!

Значи нормалните следи седят по часове на небето, не изчезват а се уголемяват, докато не станат пелена или облак (наричай го както искаш), и в края на деня може да видиш цялото небе бяло? И всичко това от някакви си следи? От обикновен конденз?Моля те просто виж това видео! 

https://www.facebook.com/video.php?v=739764236103056&set=vb.293331340746350&type=2&theater

Хайде да питам - кой според теб ги пуска и защо ?

Осъзнаваш че здравето на хората е интерес за милиарди нали? Също така да ти напомня, че прословутия свински грип е изкуствено създаден. Кой има полза от това хората да боледуват? Всичко се управлява от корпорации, правителствата са само техни пионки. И това става все по - ясно всеки ден. Защо просто не видиш един от филмите, които съм дал, ей така от любопитство?

Редактирано от DropTheBeat (преглед на промените)

Очевидно не. Това за 2012 е ТЕОРИЯ БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОИТО ДА Я ПОДКРЕПЯТ.

Очевидно не можеш да го докажеш. След като датата вече мина, може да се говори всичко.

Абе понеже все ни пращаш да гледаме клипчета та да питам още нещо - гледа ли клипчето с русалката ?

Не ми отговори на първия въпрос.

Осъзнаваш че здравето на хората е интерес за милиарди нали? Също така да ти напомня, че прословутия свински грип е изкуствено създаден. Кой има полза от това хората да боледуват? Всичко се управлява от корпорации, правителствата са само техни пионки. И това става все по - ясно всеки ден. Защо просто не видиш един от филмите, които съм дал, ей така от любопитство?

Пич на колко години си ?

"Пич", с теб явно не може да се спори. Аз се опитах да те насоча към истината, но ти сам трябва да я приемеш. Аз очите на сила не мога да ти отворя. Щом си мислиш, че това са нормални следи и че всичко е честно, няма никакви тайни на този свят, ще те оставя да си вярваш. Аз съм ти предоставил богата база от информация и ти вместо да се поразровиш, тръгваш да водиш спор (и то несериозен). Когато изгледаш всичко, което съм ти дал и когато станеш по - широко скроен тогава ми пиши пак :) .

"Пич", с теб явно не може да се спори. Аз се опитах да те насоча към истината, но ти сам трябва да я приемеш. Аз очите на сила не мога да ти отворя. Щом си мислиш, че това са нормални следи и че всичко е честно, няма никакви тайни на този свят, ще те оставя да си вярваш. Аз съм ти предоставил богата база от информация и ти вместо да се поразровиш, тръгваш да водиш спор (и то несериозен). Когато изгледаш всичко, което съм ти дал и когато станеш по - широко скроен тогава ми пиши пак :) .

Когато почнеш да отговаряш на това, което те питат, можеш пак да пишеш.

Когато почнеш да отговаряш на това, което те питат, можеш пак да пишеш.

Ще отговарям само на смислени въпроси по темата, не на жалки опити за ирония и подигравка. Довиждане, лек ден!

Ще отговарям само на смислени въпроси по темата, не на жалки опити за ирония и подигравка. Довиждане, лек ден!

Довиждане  ! Да не забравиш да си сложиш защитния костюм, като излезеш навън !

...Много добре го каза. Видимо не се смъкват. Ти няма как да ги наблюдаваш цял ден, но е факт че на небето се образува пелена, която рано или късно може да се смеси с атмосферата, но процеса е изключително дълъг, както вече казах...

На теб да не ти плащат за разпространението на тия ментета? И кой ти каза, че няма как да гледам небето през целия ден, да не би стаята ми да е с временен прозорец?

Дирята от тая сутрин отдавна я няма, на нейно място се появиха други, които също изчезнаха. Сега вървят 2 самолета и дирите им също ще е запазят за известно време, Да си поглеждал случайно прогнозата за времето и знаеш ли, че предстои сериозна промяна? Или от клипчета не ти остава време да погледнеш нагоре?

Тресе ви шпиономания, та се късате. 

На теб да не ти плащат за разпространението на тия ментета? И кой ти каза, че няма как да гледам небето през целия ден, да не би стаята ми да е с временен прозорец?

Дирята от тая сутрин отдавна я няма, на нейно място се появиха други, които също изчезнаха. Сега вървят 2 самолета и дирите им също ще е запазят за известно време, Да си поглеждал случайно прогнозата за времето и знаеш ли, че предстои сериозна промяна? Или от клипчета не ти остава време да погледнеш нагоре?

Тресе ви шпиономания, та се късате. 

Не ме тресе нищо. Аз по принцип съм скептичен човек, никога не се хвърлям да вярвам на нещо веднага, просто не считам за нормално обикновени следи да образуват такава огромна пелена. И пак ти казвам пелената няма да "падне" така че да се види ясно, ами лека по лека се разпространява във въздуха. И спри с тия клипчета, освен тях съм дал и документални филми, които никак не е лошо да ги видите. Аз не ти налагам мнението си а ти предоставям информация - ти от твоя страна прави с нея каквото намериш за добре. И също така хвърли едно око на това:

http://vbox7.com/play:bdac27e41a

И е факт, че през последните години рязко се увеличава броя на ракови заболявания (което е от много фактори разбира се, но не е никак случайно).

Пич, факт е и, че от година на година се повишава средната възраст на човечеството.

Еми то ако бяха почнали да измират хора, цялата работа щеше да е малко съмнителна нали?

...И спри с тия клипчета, освен тях съм дал и документални филми...

Как да спра, след като непрекъснато ме замеряш с линкове към тях? Даваш ми възможност да правя каквото искам с предоставената информация, а в същото време ме агитираш да гледам поредния филм/клип и да се впечатлявам от мнението на поредния болен мозък, търсещ евтина популярност чрез внушаване на абсолютно неоснователен страх в населението?

Еми то ако бяха почнали да измират хора, цялата работа щеше да е малко съмнителна нали?

Пич, ами нали на теб това ти изглежда съмнително ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.