Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?

Featured Replies

Еми то ако бяха почнали да измират хора, цялата работа щеше да е малко съмнителна нали?

Ами нали с това се опитваш да ни плашиш? Последно?

.. Сега вървят 2 самолета и дирите им също ще е запазят за известно време...

Не познах - дирите ги няма, небето е кристално чисто.

• Отговори 381
  • Прегледи 49,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ама аз не искам да всявам паника. Не съм някаква жълта преса, която търси сензация. Просто chemtrails теорията ми се струва логична (след доста проучване), и искам да я споделя. Не може да ме отблъсквате веднага, без и вие да сте проучили това нещо като мен... В първия си пост дори ви показах патент на САЩ за chemtrails, тоест това нещо дори не се крие толкова. Има документални филми за него дори по Discovery Channel (който аз лично смятам за г/д легитимен). Защо веднага отблъсквате мнението ми, само защото ви изглежда невъзможно/невярно? Първо проучете темата.

Пич, ами нали на теб това ти изглежда съмнително ?

Пич, аз говоря, че ще бъде съмнително за целия свят (масово).

Редактирано от DropTheBeat (преглед на промените)

Пич, аз говоря, че ще бъде съмнително за целия свят (масово).

А, ти се имаш за нещо над средното ниво спрямо останалата част от човечеството.

Затова ли IQ тестовете ти се струват недостоверни ?

А, ти се имаш за нещо над средното ниво спрямо останалата част от човечеството.

Затова ли IQ тестовете ти се струват недостоверни ?

Ето това си е чиста проба заяждане, несъответстващо на градивния спор. Явно няма какво друго да извадиш. :wink12:

DropTheBeat , защо се хабиш да обясняваш на хора, които така и не искат да разберат. Те явно ще повярват, когато някои от тия самолети кацне в градинката пред жилищния блок и пилота ги покани да им покаже какво има вътре. А като се замисля, може и тогава да не повярват, а да кажат, че е конспирация.Това няма да стане никога. Лошото е друго - дали някой вярва или не, няма никакво значение. Това просто се случва пред очите ни! Хайде със здраве. Здраве, ама до кога ли? 

Точно така !

Ние сме тъпи, тясно скроени и консервативни хора.

Не се хабете да ни убеждавате в измишльотини.

Точно така !

Ние сме тъпи, тясно скроени и консервативни хора.

Не се хабете да ни убеждавате в измишльотини.

Отново отчаян опит за иронизиране... Айде стига вече, няма нужда.

Имам познати, които живеят в Египет. Новият президент Ал-Сиси след идването си на власт е направил нещо много значимо - в небето над Египет патрулират военни самолети, които официално пазят пространството от изхвърляне на химически следи от преминаващите международни самолети!

Сигурно Ал-Сиси знае нещо, което и ние знаем, като вдигнем очи нагоре - засилен неизвестен трафик на тайнствени самолети, разпръскващи тайнствени следи и облаци. Особено са активни вчера и днес - от вчера са пощурели да летят над главите в строен систематичен ред!? Винаги, когато чуят в американските военни бази у нас за задаващ се циклон от обилни дъждове, се разшетват по иначе синьото небе и за нула време го обгазяват в странни перести облаци и химическа мъгла, която е като изпрана с белина.
Защо го правят ли!? / Играят си на геоинженеринг и пренасочват облаците според както им е удобно и като оръжие срещу когото трябва. Подозирам, че и този път ще е така / и тоновете вода в прииждащите облаци ще бъдат спрени от тайнствените военни самолети, за да се излеят в съседна Сърбия например / за да се научат братята сърби друг път да не приемат Путин толкова радушно.

Редактирано от Aliya (преглед на промените)

Новият президент Ал-Сиси след идването си на власт е направил нещо много значимо - в небето над Египет патрулират военни самолети, които официално пазят пространството от

засилен неизвестен трафик на тайнствени самолети, разпръскващи тайнствени следи и облаци.

Ох мен не химическите тайнствени облаци ме притесняват, а изобщо всички тези прекалено много самолети, кораби, дрънкане на оръжие по паради и военни състезания навсякъде, поръчките във военната промишленост за няколко години напред........... Абсурдните речи от най-високо ниво. И си чета тук, и си спомних едно стихотворение на Вапцаров - така, въобще. Не конкретно заради някоя страна, защото конкретното ни се разми твърде много, по-скоро прилича на въртоп без начало и край. И го извадих от мрежата. Много актуално звучи, но да не знаеш вече за пушката на чия стена се отнася.

ХРОНИКА

В заводите “Круп” днес отливат гранати.

Натъпквайте здраво! - за нас са те, братя.

Те нашата кръв из полята ще пият.

Натъпквайте здраво! Милиони сме ние…

Във “Байер” получили някакъв газ

от нова порода. И той е за нас.

той нашта осаждена гръд ще разяжда.

Картината ясна… Нали се догаждаш?

Във “Викерс” пробиват картечни дула.

Шестотин куршума в минута - за нас.

те наштекорави глави ще пробиват.

Бъдете щастливи! Бъдете щастливи!

Бъдете щастливи, не виждайте как

настига ни буря, обвива ни мрак.

Вземете за почест пред нашта епоха.

Но, моля… по тихо! Но, моля …

без ропот!

Ха наздраве, Trichocephalus :beer:

наздраве, Ken :beer:

баси, какъв си бързак значи - кога видя, кога разбра, кога ме засече :D

знаеш ли как добре растат хмела и ечемика ако им се прибави малко нано-прашец от алуминий ?

аз съм сигурен, че chemtrails се пускат от производителите на бира

знаеш ли как добре растат хмела и ечемика ако им се прибави малко нано-прашец от алуминий ?

Като не сте компетентни по дадена тема, поне не я замърсявайте със спам. Моля. Най. Учтиво.

Като не сте компетентни по дадена тема, поне не я замърсявайте със спам. Моля. Най. Учтиво.

Не го чети. Пич.

Не го чети. Пич.

Темата се казва: "Знаят ли българите какво е chemtrails и колко е опасно за хората?", а не "Несполучливи опити за прокарване на хумор, породени от липса на достатъчно знание по някои въпроси."

Докторе, прав си. В последно време забелязвам, че все повече бира се предлага в Ken-чета :beer: :beer:

Темата се казва: "Знаят ли българите какво е chemtrails и колко е опасно за хората?", а не "Несполучливи опити за прокарване на хумор, породени от липса на достатъчно знание по някои въпроси."

Аз си признах, че не съм достатъчно компетентен по тези въпроси.

Покажи доказателства за твоята компетентност. Какво си учил ? Какво работиш ?

Ако обичаш.

Аз си признах, че не съм достатъчно компетентен по тези въпроси.

Покажи доказателства за твоята компетентност. Какво си учил ? Какво работиш ?

Ако обичаш.

Аз дадох множество доводи ама то няма кой да ги чете...

Аз дадох множество доводи ама то няма кой да ги чете...

Доводи под формата на клипчета от YouTube за мен не показват компетентност.

Дори напротив.

Доводи под формата на клипчета от YouTube за мен не показват компетентност.

Дори напротив.

Клипчетата са само за да събудят интуиция в теб, да се запиташ "Абе, това нормално ли е?"

Освен клипчетата съм ти дал и документални филми и допълнителна информация, има и различни репортажи които можеш да намериш ако поискаш (стига да не са от платени телевизии като BTV). Просто е нужно да се поразровиш в темата. И не е ли малко странно това - времето е нормално, 2 дена се пръска навсякъде безспирно (специално в моя град аз не съм виждал толкова много самолети за толкова малко време да минават), докато не се образува плътна пелена, и 2 дена по - късно хоп - вали сняг. Ох, каква случайност само. Ама ти не ми обръщай внимание на размислите, аз съм си просто фанатик конспиратор.

п.п. - Спирам да следя темата, защото досега освен да споря с теб друго не съм постигнал тук.

Клипчетата са само за да събудят интуиция в теб, да се запиташ "Абе, това нормално ли е?"

Освен клипчетата съм ти дал и документални филми и допълнителна информация, има и различни репортажи които можеш да намериш ако поискаш (стига да не са от платени телевизии като BTV). Просто е нужно да се поразровиш в темата. И не е ли малко странно това - времето е нормално, 2 дена се пръска навсякъде безспирно (специално в моя град аз не съм виждал толкова много самолети за толкова малко време да минават), докато не се образува плътна пелена, и 2 дена по - късно хоп - вали сняг. Ох, каква случайност само. Ама ти не ми обръщай внимание на размислите, аз съм си просто фанатик конспиратор.

п.п. - Спирам да следя темата, защото досега освен да споря с теб друго не съм постигнал тук.

Пак не ми отговори за твоята компетентност по тези въпроси.

Не се иска компетентност, за да виждат очите ти! ;)

А очите ни на всички виждат, че и ушите ни слушат, когато президентът ни роден обяви наскоро, че ЕС има много амбициозни цели за изпълнение по отношение на борба с климатичните промени. И че всички останали страни трябвало да ги последват!!??  

ЕС не само си поставя амбициозни цели в борбата с климатичните промени, но и амбициозно ръси над главите ни тонове химикали, скрити в нано технологии и разпръсвани с НАТО-вските самолети в небето ни. Така, че да нямаш нито лято, нито зима, а в един ден да преминават и 4те сезона над главата ти.
А растенията, животните, водите на Родината ти да залинеят и умират от незнайни болести.
Амбициозните цели на ЕС по отношение на климата ни се изразяват в едно: Да използват климата ...и земната ни атмосфера като най-новата разработка оръжие върху нас и нашите деца. И да наказва ЕС непослушните си държави членове, които не се отчитат редовно с вноски и "реформи" в касата на големия задокеански брат.
Спомнете си думата на нашата пророчица: "През 2015-16 година Европа ще бъде хладна и пуста", и още: "ще изчезнат чесънът, пиперът, пчелите... а водата ще затваряте в буркани".
С природата никой не може да си играе безнаказано! 

Не се иска компетентност, за да виждат очите ти! ;)

Много грешен аргумент. Ако всичко което виждат очите ти е вярно, защо има оптични илюзии?

309px-Grey_square_optical_illusion.PNG

А "доказателствата" ви за chemtrails са ужасно неубедителни.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Сигурно и днешният сняг валя заради ХААРП-а... :D 

Спомнете си думата на нашата пророчица: "През 2015-16 година Европа ще бъде хладна и пуста", и още: "ще изчезнат чесънът, пиперът, пчелите... а водата ще затваряте в буркани".

Аз явно за разлика от теб не съм я чувал какво е казвала. И подчертавам не съм я чувал. Какви думи други хора слагат в устата и не ме интересува.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.