Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?

Featured Replies

Ето ти един официален сайт :

това видео е правено точно от такива заблудени хора като теб които вярват в абсолютни тъпизми .............в случая в конспирация някаква си

вие хората понякога сте ама откровени тъпаци

The most prominent instrument at the HAARP Station is the Ionospheric Research Instrument (IRI), a high-power radio frequency transmitter facility operating in the high frequency (HF) band. The IRI is used to temporarily excite a limited area of the ionosphere. Other instruments, such as a VHF and a UHF radar, a fluxgate magnetometer, a digisonde, and an induction magnetometer, are used to study the physical processes that occur in the excited region.

това в цитата е с какво разполагат от HAARP и виждаме че основно разполагат с излъчвател на радиовълни и ти как смяташ с радиовълни че променят климата ли, тъпизма на наивните хора няма край ...........

но името HAARP, астрала се е постарал и за това име да го измислят така , в главите ви виждате как едни мощни харпуни (harpoon) се забиват в атмосферата на планетата и променят климата

• Отговори 381
  • Прегледи 49,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

вие хората понякога сте ама откровени тъпаци...

А вие от кои сте, моля!?... от нехората!??? :shock11:

Прочети тогава малко повечко за най--новите оръжия за климатични войни - HAARP!

П.С. И гледай да е официален сайт! ;)

Най - "новите" оръжия според теб, са разбработени по времето и лично от Никола Тесла (оня дет прилича на Милко Калайджиев, ама не баш), ако според теб нещо станало преди толкова години е "най - новото" оръжие... Значи парната машина е връх в техническият ни процес към дата днешна. Освен, че говориш само глупости даже не знаеш, кое от кога е и от къде идва. Такава дезинформация смесена с безкрайната ти наивност + много такива като теб създаващи "новини" и клипчета с "истините" ... НОУ КОМЕНТ!

Ами не коментирай тогава - ставаш смешен!

Tесла е началото, следващото поколение е HAARP!

http://www.facebook....&type=1

Понеже си видно незаинтересована от мнението ми и на други колеги и въобще не запомняш това, което ти пишем. Ще ти повторя специално аз съм поддръжник на теорията за HAARP, не заради друго, а защото знам кой я е създал, а около Никола Тесла има само НЕизвестни и мистерии. Тук говорим за т.нар. Chemtrails - химически трасета, такова нещо НЯМА, няма и как да има. Дори няма логика да има, както каза Трихоноцефалус, ако искат да ни сменят днк-то или да ни влияат по някакъв начин на организма има ХИЛЯДИ начини, които ние дори няма да заподозрем, защо ще го правят толкова видно?! (май отговор на това нямаш)

Ваксинациите при бебетата, задължителни - 1 начин

ГМО продуктите - 2 начин

Напитките, в които има по около 10 Е-та и още незнаен брой други неща - 3 начин

fastfood - завладял света и отново без ясна дефиниция какво съдържа - 4 начин

И още много, много други, които самата ти употребяваш, както и всеки човек на тази земя. Просто няма смисъл от това, което ти твърдиш, че се случва.

Знаеш ли как се пази демокрацията в Америка? - с право на всеки гражданин да си закупи оръжие (дори калашник)- право дадено му от конституцията. Е ти мислиш ли, че някой е достаточно ненормален толкова видно да трови около 300 млн. въоръжени люде?!

... Е ти мислиш ли, че някой е достаточно ненормален толкова видно да трови около 300 млн. въоръжени люде?!

Достатъчно е този някой да има:

- платени медии, които да викат на бялото черно

- платени конгресмени, които ни чули ни видели

- платени военни учени и пилоти, които да изсипват над главите на хората каквото решат началниците им - при това топ секретно!

И не се прави, ако обичаш, на ощипана мома - къде бяха 300000 въоръжени американци, когато изсипаха атомните бомби над главите на невинните японски деца и възрастни!?

- къде бяха същите тези американци, когато изсипваха бомби и най-ново климатично оръжие над Виетнам, Сърбия, Ирак, Иран и т.н.!?

И за твое сведение, HAARP и самолетните трасета са част от едно и също климатично оръжие!

http://www.facebook.com/pages/%D0%97%D0%BD%D0%B0%D1%8F%D1%82-%D0%BB%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B5-Chemtrails-%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0/146218868743068#!/photo.php?fbid=163980810409392&set=a.157645794376227.40073.135006089973531&type=1&theater

Алче, мноо ти се кефим...праиш ги другите да изглеждат се едно си говорат с ВЕФ-а :D ...като си толко начетена за конспирации и заговори, моаш ли да ми обясниш, що Топлофикация цака толко гадно орицата ?!?!?

...моаш ли да ми обясниш, що Топлофикация цака толко гадно орицата ?!?!?

Я горе- доле моам: "Топлофикация" е гадна организация и (почти) единственото и предназначение е да "цака толко гадно орицата"!!! Тоа стаа ли зъ отговър?

...като си толко начетена за конспирации и заговори, моаш ли да ми обясниш, що Топлофикация цака толко гадно орицата ?!?!?

Като не ти харесва Топлофикация, имаш избор - можеш да се топлиш, може и да не се топлиш... нали знаеш - "моам и да ям, моам и да не ям"... ;)

Но все пак някой мисли за теб - Големият Задокеански Брат! И ти е спретнал ХААРП и химически трасета, които са проводници в атмосферата над главата ти на ниски радиочестотни вълни - и удрят директно в мозъка ти!

(Това е част от разследването на Губернатора Джеси Вентура по въпроса:

http://www.youtube.com/watch?v=B62gcghioEI)

И те кара Big Brother да си мислиш само това, което е угодно за Топлофикация - като например колко си щастлив да плащаш сметки... и пак да плащаш сметки... и още веднъж да плащаш сметки... и данъци, разбира се, ... и още данъци...

бах маа му :shock11: ....за момент ме уплаши...ма после осъзнах, че неам Топлофикация и таа вечер съм се екранирал яко срещу " ниски радиочестотни вълни" , па и срещу високите де, с неколко рикиики и кана червено вино...така съм се екранирал, че скоро моам и да се заземим :D....та и да ме ударат директно у мозъка, пак нищо нема да уцелат....щото не е останало много....

...а губернатора приказва умно...ма нищо му не отбирам....явно на неговите си ора говори.......а и него анаболите не са го пожалили....шибнали са го баш у мозъко... ;)

...а губернатора приказва умно...ма нищо му не отбирам....

"Не отбираш", ама бързаш да се изкажеш неподготвен!

Губернаторът се среща с дългогодишен изследовател на ХААРП, който говори за поразяващия ефект на това радио-магнитно оръжие върху човешкия мозък, като въпросът вече е отнесен и до открито заседание на Европейската комисия в Брюксел.

П.С. Гледай, докато си пиеш ракийката, хората какво правят...

Aliya и астралните енергийни разуми освен ХААРП са направили и радиацията която се полуава от избухването на атомно бомба, сега да утоним тази радиация не прави нищо на хората, то сега има си го лъението при ядрен взрив там то си е някакво лъение от електро-магнитнитния спектър но не приинява вредите за които всики знаем че уж прави, правят го енергийните разуми те просто скапват тъканите на човек който е бил облъчен, имат си начин да го правят с тяхната телепатия, също и растенията в областтна на радиация и тях ги карат да се развиват по-силно пак чрез телепатията си .......

сега не говоря празни приказки, може да си направим дори експеримент, правим радиация някъде силничка и аз отивам да се разходя там и нищо няма да ми стане, защото не могата да ме облъчат с тяхната телепатия както трябва, тоест моята телепатия е достатъччно силна за да не могат да ме променят, нито пък да ми направят рак, да правят го горе долу по същия начин както правят и рака, е външния вид е само различен ...........

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

когато глупостта е образец на мислене,там и разумът е безумие!както виждаме световната криза се усеща все по осезаемо,даже и сред енергийните разуми! :)

те не са толкова глупави от астрала, това с радиацията го правят защото атомите централи ни трябват от една страна, но от друга ни са натресли тази радиация (изкуствено) и познайте какво става в главите на хората, да рискуваме с атомни централи и да се страхуваме от радиация или да не ползваме атомна енергия и хората изкукват като Aliya и там се завихрят едни неща в главите на хората и поточето от мисловна енергия към енергийните разуми се увелиава .....

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

Аз съм сигурен, че това е тръгнало от шумерите още

аз също не вярвам,че целия внос на риба, в българия е измрял от фокушима,мисля,че са измряли от старост!също и за олиото,което изцяло се внася от украйна и и никъде другаде в света освен в българия не вярвам че е поразено от чернобил!

• 1 година по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Който мисли, че това е просто теория на конспирацията, може да се чувства свободен да напусне! Теорията е идея, неподкрепена с доказателства! Който има очи да види, който има уши да чуе, който има мозък да разбере!

Патент за манипулация на околната среда, включва високо рефлективен АЛУМИНИЙ в атмосферата:

United States Patent
Patent No. : US 7,645,326 B2

Пълен формат на патента:

http://www.google.bg/patents?id=VWDLAAAAEBAJ&pg=PA1&dq=chemtrails patent&hl=en&ei=IpSFTq31Fs_Ksgatk4HhAQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CCoQ6AEwAA#v=onepage&q=chemtrails patent&f=false

Аерозолните престъпления (chemtrails) срещу човечеството от влятелни хора и корпорации, официално именовани като 'стратосферно геоинжинерство' се прилагат над всички страни членки на НАТО, ЕС и даже от ООН с много малки изключения.
За целта се използват самолети - танкери, оборудвани специално за целта. Агентите се разпръскват от огромна височина върху както големи, така и по-малки градове, безлюдни местности, над световният океан, както и над планините. Освен официално признатият алуминий, се използват различни видове метали - хром, манган, арсен, стронций, барий и др. както и различни видове вируси (н Може да се прави и просто обикновен дъжд, но в последните години вали предимно химически дъжд примесен с различни вируси, гъбички и прахообразни частици.
Геноцида над хората е факт и се усеща все по-силно.

Филми по темата:

"Аерозолни Престъпления" (Aerosol Crimes)
"С какво ни пръскат от небето? " (What in the World are they spraying)
"Защо ни пръскат? " (Why in the World are they spraying)
"Кемтрейлс" (Chemtrails) - http://www.vbox7.com/play:m4f4622294

Chemtrails се различават от останалите следи по това, че не изчезват до 5 - 10 минути а стоят часове на небето като дори се разширяват и образуват пелена, която покрива цялото небе. Тази технология е известна от много години и вече има множество репортажи на големи телевизии и разследвания свързани с това. Тези следи се използват за много неща като например "засяване" на вируси = болни хора, купуващи лекарства = повече пари за огромни корпорации. Също така те бавно убиват човек (в продължение на множество години), като пълнят тялото му с тежки метали и отслабват имунитета му. Те могат да служат и за контролиране на времето (прочутото Глобално Затопляне), и създаване на всякакви аномалии - например един ден е много горещо, на другия ден има рязко застудяване. Днес аз лично бях свидетел на това, как над моя град минават изключително голям брой самолети в изключително кратък период от време. Следите им не изчезваха, но вместо това се разширяваха и сега, часове по - късно, цялото небе е покрито плътно с бяла пелена. И това е на много места в България. Вярвайте ми ако искате, аз не Ви налагам мнението си, аз се опитвам да Ви покажа истината.

Полезни видеа:

http://vbox7.com/play:6f072fbd

http://vbox7.com/play:1843a5b927

http://vbox7.com/play:8accd21d78

И така да е и да не е така, нищо не можем да направим по въпроса.

всичко е само за пари не мислят за хората

същото и в училищата

няма да вкарат електронните учебници защото издателите ще изгубат парички

а като децата си изкирвят гърбовете ще има парички и за доктори, парички и за раници

Всичко е нагласено за наше нещастие и за парички!

bwy1413896526i.jpg

Пак се започва с конспирациите. Че то виж какво пиеш и ядеш. Колкото до аерозоли в атмосферата не е нужно да минава самолет. От фабрики и предприятия целегодишно се изхвърлят тонове отрови в атмосферата.

bwy1413896526i.jpg

Значи според теб това на снимките са нормални следи (снимките са от днес)?

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1891123_840674362630845_1869897082833799873_n.jpg?oh=62e049c0aa071c53783cab7e159ddb64&oe=54B4F060&__gda__=1424801185_0d9273ef50ff13653b263fa4fead0b59

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/63713_840673495964265_9004018801269539250_n.jpg?oh=fda6bce6747ed7162a14c68465cfdbf2&oe=54E6BA02

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/1455092_840673369297611_4202673895894909089_n.jpg?oh=d24188a1b78b8eb321e2e89c44bddb8c&oe=54AFEADA

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10407565_840648335966781_4569298393031243326_n.jpg?oh=f122742213c1dcb87cb59ac830320cd6&oe=54B33DA1

Пак се започва с конспирациите. Че то виж какво пиеш и ядеш. Колкото до аерозоли в атмосферата не е нужно да минава самолет. От фабрики и предприятия целегодишно се изхвърлят тонове отрови в атмосферата.

Защо пък конспирации? Аз излагам доводи, подкрепени с доказателства. Който не може да събере 2 + 2, си е негов проблем.

Редактирано от DropTheBeat (преглед на промените)

Значи според теб това на снимките са нормални следи (снимките са от днес)?...

В никакъв случай не са нормални - увековечил си неопровержимо доказателство за световна конспирация! Нищо чудно и извънземни да са намесени, за да ни прецакат и да си осигурят място за живот, защото родната им планета е заплашена от унищожение.

Хора, отворете прозорците си, погледнете навън и се порадвайте на слънцето, че след 2-3 дни ще завали здраво. Погледнете красотата на есента с всичките ѝ багри! А като се мръкне, отворете някой учебник по физика и вижте по каква причина се образуват тия следи...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.