Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 13

Featured Replies

Не аз не ти говоря за заяждане а за друго но както и да е ...

SRP + LUA какво значи ?

LUA -предполагам е ограничен акаунт, но другото не ми е много ясно .Явно е някаква опция пак в уиндоуса с която не съм запознат добре, но ако бяха толкова сигурни нямаше да има нужда от програми за защита ...

Прочетох малко и доста хора предпочитат HIPS или сандък пред SRP .А други обратното ...

Тук има интересно четиво

http://forums.comodo.com/general-security-questions-and-comments/lua-srp-t48853.0.html

Мерси за линка. SRP е Software Restriction Policy - опция още от XP. А за сандъка съм съгласен, аз ползвам Sandboxie с разширени рестрикции за това какво може да се стартира и да има достъп до интернет.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

@Coccinelle верно ли си мислиш,че на мене не са ми известни тези неща? Ако си го мислиш чудесно,ако не пак е супер. :)

......Коментирахте с някой някъде,че Norton 2012 бил страшно лек. Едва ли не се усещал на системата. Виждам обаче нещо напълно различно. Coranti e по лек при ъпдейт,да не говорим за Avast например......."

Щом са ти известни ,защо тогава написа това?Аз как да го разбирам?За това ти писах,че се излагаш....

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Може, може и още как. Програмата е направена така, че да не изисква определени права, за да се стартира. Тествана е на ограничен акаунт с доста орязани права и ефект имаше.

ОК

Но какъв е бил ефекта, нещо е станало но не до край и системата дори и осакатена продължава да работи, или изобщо не стартира, понеже при мен с Windows_XP_SP2 за сега не забелязвам промени.

......Коментирахте с някой някъде,че Norton 2012 бил страшно лек. Едва ли не се усещал на системата. Виждам обаче нещо напълно различно. Coranti e по лек при ъпдейт,да не говорим за Avast например......."

Щом са ти известни ,защо тогава написа това?Аз как да го разбирам?За това ти писах,че се излагаш....

:wors:

Ти Coranti слагала ли си изобщо?

Бетата на Norton я сравнявам с Kaspersky 2012. Защо с него? Защото при него имаше натоварване на процесора при слепване на ъпдейтите. Същото го наблюдавам и при Norton 2012. Зависването се оправи след като направих опит да затворя програмата,значи това е проблем на Гуя не на програмата като цяло. Нортон я ползвам на единият лаптоп,знаеш че аз ти я препоръчах като антивирус,като автоматизирана и стабилна програма. Забелязвал съм доста досадни грешки от страна на NIS 2011 но вече е излишно да споделям защото ще се ИЗЛОЖА.

Спирам коментарите по въпроса,ако имаш нещо да ме питаш или критикуваш на ЛС.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Това файлче направо скъса шортетата на Касперски, след рестарта Касперски повече не излезе, иначе щях да покажа и сниммки.

http://file.karelia.ru/7sf63j/

Това файлче направо скъса шортетата на Касперски, след рестарта Касперски повече не излезе, иначе щях да покажа и сниммки.

@MPower щеше,ама не показваш защото ментиш!!! Доказателство :biggrin:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EXzhqLsrgZs

Мнооого страшен,многооо чак се задавих .... от смях :biggrin:

При стартиране,Комодо го тръшна в сандъка и нищо.

Публикувано изображение

Това се очакваше от теб, да започнеш да ги увърташ и нагласяш и да се правиш на чукнат.

Това се очакваше от теб, да започнеш да ги увърташ и нагласяш и да се правиш на чукнат.

Какво увъртам? Стартирам файла и той не иска!!! Пишеш това,понеже те хванах в лъжа. Какво според тебе трябва да направя? Да спра Касперски ли?

Жалко файлче за нищо не става горкото -след малко видео ! Преди рестарт с Касперски на реална машина д0ори не съм и го обновил http://dox.bg/files/dw?a=ab60095a9c Аз съм ги слял двата клипа в един -приятно гледане !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Какво увъртам? Стартирам файла и той не иска!!! Пишеш това,понеже те хванах в лъжа. Какво според тебе трябва да направя? Да спра Касперски ли?

Защо не стартира файла с двоен клик, ами снимаш някакви нагласени неща, така ще е докато си с касперски ще те тресе страха.

Жалко файлче за нищо не става горкото -след малко видео !

Преди рестарт с Касперски на реална машина д0ори не съм и го обновил http://dox.bg/files/dw?a=ab60095a9c

Аз съм ги слял двата клипа в един -приятно гледане !

Що не натисна "Да разреавам" и някой да тества Нортън с настройки по подразбиране.

Касперски издиша отвсякъде, добре че бутате едно рамо, та да не оплеска системата. Който иска да тества и да го види кво може.

Редактирано от Code1 (преглед на промените)

Защо не стартира файла с двоен клик, ами снимаш някакви нагласени неща, така ще е докато си с касперски ще те тресе страха.

Що не натисна "Да разреавам" и някой да тества Нортън с настройки по подразбиране.

Касперски издиша отвсякъде, добре че бутате едно рамо, та да не оплеска системата. Който иска да тества и да го види кво може.

Кликвам два пъти върху файла и той директно е блокиран - като му сложиш цифров подпис може да стане по-напечено тъй,че поработи по-въпроса. ;)

Тая фенщина тебе ще те умори затова пий една бира и се успокой,че те хванаха нервите нещо. :)

пп. Дали е реална или виртуална разлика няма. Не ми ги извъртай такива. Този тука - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=175228&view=findpost&p=1971815 работи. Твоят,що не ще а?

Кво му стана на тоя файл пък тука :inlove1:

Публикувано изображение

А сега ако споделиш и защо толкова те е шубе да натиснеш хубавото иначе бутонче 'Разреши' те признавам и те обявавам за Блажен във Римокатолическата църква.

Всмисъл нали се сещаш че има и такива потребители, дето си цъкат на първото... да не се окаже че Касперски заспи зимен сън.

А сега ако споделиш и защо толкова те е шубе да натиснеш хубавото иначе бутонче 'Разреши' те признавам и те обявавам за Блажен във Римокатолическата църква.

Всмисъл нали се сещаш че има и такива потребители, дето си цъкат на първото... да не се окаже че Касперски заспи зимен сън.

Kexul с настройките които ползвам не е нужно да натискам нищо. Нищо не пита блокира директно,понякога и не се вижда нищо - все едно файла го няма.

Но в отчета се вижда ясно. Първо разучи възможностите и тогава се обаждай като на брабан Петко пръчката :whist:

Nikssi показва това което му е изгодно на него, вече сигурно се засича файла и с дефиниция нали :) Все пак аз мога да сменя кода за 2минути и тогава к`во правим? Видяхте ли Uriel как крие във видеото какво натиска, страх баце а хаха.

Kexul с настройките които ползвам не е нужно да натискам нищо. Нищо не пита блокира директно,понякога и не се вижда нищо - все едно файла го няма.

Но в отчета се вижда ясно. Първо разучи възможностите и тогава се обаждай като на брабан Петко пръчката :whist:

Не се съмнявам, че с настройките дето ползваш нито една програма не може да се инсталира.

Редактирано от Code1 (преглед на промените)

Nikssi показва това което му е изгодно на него, вече сигурно се засича файла и с дефиниция нали :) Все пак аз мога да сменя кода за 2минути и тогава к`во правим? Видяхте ли Uriel как крие във видеото какво натиска, страх баце а хаха.

Програмата има автофокус и следи движението по екрана -нищо не крия .

То се видя колко ти е калпав файла а и от какво да ме е страх като диска с Акронис ми е подръка .

Време е да си лягаш и да оставиш на батковците да пишат вируси :whist:

• Автор

Nikssi показва това което му е изгодно на него, вече сигурно се засича файла и с дефиниция нали :whist:

Да и това е целта на тази тема! Придържай се към заглавието на темата @DarkNet в първи пост ясно съм посочил че тук не се толерират off-topic – мнения !

P.s. Ще изчакаш да ти изтече наказанието и тогава ще пишеш от основния си профил!

Nikssi показва това което му е изгодно на него, вече сигурно се засича файла и с дефиниция нали :) Все пак аз мога да сменя кода за 2минути и тогава к`во правим?

Блокираме успешно без нужда от дефиниция. Файлът ти не съм го пращал,не се хаби. Може да ти направя едно клипче пак ако не ме мързи. :whist:

Колеги някой разполага ли с проба от Trojan-Ransom.Win32.Gpcode ? Трябва ми за тестове.Благодаря !

Аз също не съм съгласен за разкатаването. Евристично определен като опасен файл (още Касперски нямат дефиниция), поставен в група с големи ограничения , а там не може да шава...

Публикувано изображение

Няколко адреса: bloggersdays.com/1/cfg.bin bloggersdays.com/1/ldr.exe hXXp://upgradebuild.com/download/browserseek/1_7/browserseek-setup.exe hXXp://classscout.com/ (iFrame/ESET) hXXp://xcvbnm.sxcsite.info:777/abc41tj.php?6089e2d986c9f9899a9b0f3f9336ab9a612dce92=6089e2d986c9f9899a9b0f3f9336ab9a612dce926089e2d986c9f9899a9b0f3f9336ab9a612dce92 hXXp://thecubebar.com/news/alpha.html може да има един или два FP...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Архив - вътре са 50 файла

Приятно забавление и не забравяйте да пращате. :ph34r:

пп. Не съм пращал нищо умишлено та да не забравите,Кашперски

================================================================

Кашперски - 34 засечени,оставени в архива (не е разхивиран) - 17 бройки.

МВАМ намери още 5 броя

Hitman Pro - 10 бройки

Пращам ги,че изостанах http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.