Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 13

Featured Replies

Публикувано изображение

Има ли FP сред тях?

Папката показва кои остави ЕСЕТ. Пратени. Интересно ми е скан с НОД32 Антивирус. Дали няма да открие един-два повече. На два пъти забелязах някакво несъответсвие при скан на ЕСЕТ и такова на НОД. Може и да ми се е сторило. Няма логика, ама...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Архив - вътре са 50 файла

Приятно забавление и не забравяйте да пращате. :yanim:

пп. Не съм пращал нищо умишлено та да не забравите,Кашперски

Изпратени на Комодо !

Сега ще видя Нортон какво лови и другите ще им ги пратя .

Аvast засича 30 останаха 20 в папката.Не съм ги пратила някой друг да ги прати ,че излизам аз.

Мъка, мъка :yanim:

Публикувано изображение

Почвам да им пращам !

Публикувано изображение

Има ли FP сред тях?

Папката показва кои остави ЕСЕТ. Пратени. Интересно ми е скан с НОД32 Антивирус. Дали няма да открие един-два повече. На два пъти забелязах някакво несъответсвие при скан на ЕСЕТ и такова на НОД. Може и да ми се е сторило. Няма логика, ама...

Eset Nod32 остава 19 в папката,с 1 повече се справя от Smart Security.

Защо засича повече?

Eset Nod32 остава 19 в папката,с 1 повече се справя от Smart Security.

Защо засича повече?

А, де?! Това не е първият път, когато засичам такова нещо...

ЕСЕТ е с вдигнати евристики, засичане на PUA и т.н. Въобще "на макс" настройки. Така ли е и НОД32? Мисля, че беше нещо заради стената ли, що ли... Или при есет се забавят малко ъпдейтите може би, в сравнение с чистия антивир.

Нортон вече са добавили част от файловете :) До утре трябва да се хващат всички, които са за хващане ! Така обещаха, но ще видим .

А, де?! Това не е първият път, когато засичам такова нещо...

ЕСЕТ е с вдигнати евристики, засичане на PUA и т.н. Въобще "на макс" настройки. Така ли е и НОД32? Мисля, че беше нещо заради стената ли, що ли... Или при есет се забавят малко ъпдейтите може би, в сравнение с чистия антивир.

Аз в настройките на Есет включвам само защита от нежелани ПО .Всичко друго си стои както си е.Нали знаеш,че не ползвам Евристика Max.

Да явно в Антивируса по-бързо се добавят

......p.s.Аз пък не мога да си обесня как Есет лапа 62 000 Ко Рам на моят комп и не се чувстав грам.Все едно нямам АВ!!!!

GData Antivirus лапа 22\30 000 Ко Рам и се чувства ,че е тежка.(да не говорим като сканира че процесора скача до 96 %)

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

......p.s.Аз пък не мога да си обесня как Есет лапа 62 000 Ко Рам на моят комп и не се чувстав грам.Все едно нямам АВ!!!!

GData Antivirus лапа 22\30 000 Ко Рам и се чувства ,че е тежка.(да не говорим като сканира че процесора скача до 96 %)

Е.., колко пъти да казваме, че за натоварването на една програма не трябва да се съди само по това колко РАМ заемат собствените и процеси..., особено пък ако е антивирусна....

Е.., колко пъти да казваме, че за натоварването на една програма не трябва да се съди само по това колко РАМ заемат собствените и процеси..., особено пък ако е антивирусна....

Знам Стефчо,обаче точно това дадох за сравнение.

Ако гледаме колко Рам ползва едната и другата ,то логично е GData да е по лека .А ,е обратното.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

А и в Таск Мениджъра ако гледаш е добре да цъкнеш Virtual Memory(в ЕксПи - VM Size).

И както казва stefanvalja има и други неща. В отношението заето дисково пространство - заемана памет (натовареност на системата) моят фаворит е ТрендМайкро.

В това отношение е много изпипан - мисля над 200 мб на диска беше или нещо подобно, а все едно го няма.

А и в Таск Мениджъра ако гледаш е добре да цъкнеш Virtual Memory(в ЕксПи - VM Size).

И както казва stefanvalja има и други неща. В отношението заето дисково пространство - заемана памет (натовареност на системата) моят фаворит е ТрендМайкро.

В това отношение е много изпипан - мисля над 200 мб на диска беше или нещо подобно, а все едно го няма.

Наистина ли? Впечатляващо, ако е така - за Titanium говориш, нали? Мислех да я пробвам, но понеже преди доста сечеше, съм се въздържал.

Наистина ли? Впечатляващо, ако е така - за Titanium говориш, нали? Мислех да я пробвам, но понеже преди доста сечеше, съм се въздържал.

За Титаниум не помня пробвал ли съм я. За Интернет Секюрити говоря.

109 файла в архив от братята поляци

Кашперски - 112 броя (оставени 9 в папката)

Публикувано изображение

След него:

МВАМ - 9 броя

Публикувано изображение

Hitman Pro - 8 броя

Публикувано изображение

Вие сте :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Публикувано изображение

Някои от другите - пратени в

Публикувано изображение

Edit: Т'ва си праща-праща... Току-що изпрати последният файл, май.

OFF

Публикувано изображение

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

От тази тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=176845&view=findpost&p=1973266

Пратено вчера до Avast! and Dr.Web Някой да прати и на Avira

Отговор от Dr.Web

Публикувано изображение

Публикувано изображение

--

Yours sincerely,

Virus Monitoring Service

Doctor Web Ltd.

Публикувано изображение

Kaspersky пак спи вижте.

http://virscan.org/report/d9a2b5b5d7376750c15f7db93ca46303.html

А Комодо се справя и без дефиниции :)

Публикувано изображение

Тук забраних.

Публикувано изображение

А над теб поста на nikssi него ли виждаш ?

Я пусни във virustotal.com !

П.П. nikssi резултата на kaspersky го знам от вчера за това не им й пратих :clap:

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

От тази тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=176845&view=findpost&p=1973266

Пратено вчера до Avast! and Dr.Web Някой да прати и на Avira

Отговор от Dr.Web

Публикувано изображение

Публикувано изображение

--

Yours sincerely,

Virus Monitoring Service

Doctor Web Ltd.

Пратено е на големите играчи още вчера 10. мин. след докопване на файла. :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.